Mens en DierCorona

VN-baas Guterres: coronamaatregelen worden gebruikt om mensenrechten te beperken

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Secretaris-generaal van de VN Antonio Guterres heeft tijdens een vergadering van de VN-mensenrechtenraad enkele opmerkelijke uitspraken gedaan. Zo zei hij dat landen coronamaatregelen gebruiken als voorwendsel om mensenrechten te beperken. Andersdenkenden en onafhankelijke media wordt het zwijgen opgelegd, aldus Guterres.

Er worden in bepaalde landen strenge veiligheids- en noodmaatregelen afgekondigd om zogenaamd de coronacrisis te bestrijden. Feitelijk misbruiken de machthebbers de coronapandemie zodat de meest fundamentele vrijheden van burgers verdwijnen, zei de VN-baas. Hij noemde verder geen namen.

De uitspraken van Guterres leiden tot verbazing. “Verenigde Naties wakker?” vraagt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. “Wat een complotdenker die VN-baas,” zegt journaliste Fiona Zwart.

Charmeoffensief

Anderen reageren iets terughoudender. Professor Bob de Wit vraagt: “Hoe moeten we dit bericht begrijpen? Het klinkt hoopgevend dat de secretaris-generaal van de VN zegt dat de mensenrechten gevaar lopen omdat coronamaatregelen als voorwendsel worden gebruikt om mensenrechten te beperken. De rest van zijn speech had ook uit mijn mond kunnen komen. Maar dan was ik gecensureerd. En hij kennelijk niet.”

De Wit stelt dat de VN geen democratie is en stevig wordt beïnvloed door ‘Corporate States’. “De VN ziet zichzelf bovendien als de Regering van de Hele Wereld.” In zijn boek Society 4.0 schrijft de professor dat organisaties als de VN, het WEF en de WHO samen met Corporate States naar een ‘Elite Reset’ streven met burgers die naar hun pijpen dansen. “Moeten we het wellicht zien als een charmeoffensief van een niet-gekozen elite?”

FVD-Kamerlid Wybren van Haga citeert Guterres op Twitter:

4.9 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jean-Marie
Jean-Marie
2 jaren geleden

Een tijdelijke zouthoudertje a la Q anon!

Petrus
Petrus
2 jaren geleden

Het besef gaat doorbreken!!!!!!

J.Schipper
J.Schipper
2 jaren geleden

Weer iemand die wakker is en de waarheid durft te benoemen

Jefke
Jefke
2 jaren geleden

Hoor je het eens van een andere complotdenker.
Zouden wij het dan toch nog goed zien!
De maatregelen hebben niets met Covod te maken

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

52
0
We lezen graag je reactie!x