BuitenlandCorona

Journalist: 7 op de 10 Britse coronadoden volledig gevaccineerd, dit is geen complottheorie

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week was de Amerikaanse journalist Alex Berenson te gast in de podcast van Joe Rogan. Hij werd van Twitter gegooid vanwege de informatie die hij gaf over covidvaccins.

Berenson had een verontrustende boodschap: veruit de meeste mensen die in Groot-Brittannië overlijden aan corona zijn volledig gevaccineerd. “Ik moet dit blijven zeggen, want mensen geloven het bijna niet,” zei hij tegen Rogan, die met zijn podcast zo’n 11 miljoen luisteraars bereikt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ze waren bijna allemaal volledig gevaccineerd

“Meer dan 70 procent van de mensen die nu sterven aan corona is volledig gevaccineerd,” benadrukte hij. “Zeven op de 10 mensen. Ik blijf het zeggen, want niemand gelooft het. Het staat in de overheidsdocumenten. Het is geen geheim, geen complottheorie.”

Hij verwees naar een document over het aantal coronadoden in week 34 tot en met week 37. Daaruit blijkt dat in die periode in Groot-Brittannië 1521 80-plussers zijn overleden aan corona, waarvan 1272 volledig gevaccineerd waren. In de leeftijdsgroep 70 tot 79 jaar waren 801 mensen aan corona overleden, waarvan 607 volledig ingeënt. “Ze waren bijna allemaal volledig gevaccineerd.”

Overgrote meerderheid

“De overgrote meerderheid van de mensen die in september in Groot-Brittannië zijn overleden, was volledig gevaccineerd,” benadrukte Berenson.

“De meeste mensen die hieraan sterven in Groot-Brittannië zijn volledig gevaccineerd,” herhaalde hij nog eens. “Dat zijn de cijfers.”

4.6 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dutch Patriot Channel
Dutch Patriot Channel
2 jaren geleden

Het probleem is, ze zien het bewijs maar het gaat langs ze heen. Het is één grote massa hypnose.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Als je die 70% Gevaccineerde Coronadoden op dit moment vergelijkt met het aan Britten dat zich “Volledig” heeft laten Vaccineren (67,5% bron: Our World in Data) dan correspondeert dat tot op heden nog best aardig…Echter uit Israëlische gegevens van juli 2021 blijkt dat er procentueel gezien een Exponentiële Groei in Gevaccineerde Ziekenhuisopnames, IC-Opnames & Sterfgevallen onstaat naarmate de tijd verstrijkt..die 70% is pas het Begin en zal héél snel 80% worden om vervolgens verder omhoog op te lopen richting 100%….

Andreas Jerphanion
Andreas Jerphanion
2 jaren geleden

3 weken bij de kleinkinderen geweest. Alle aanwezigen op de kleinkinderen en ik en mijn vrouw niet, 22 aanwezige wel. Onze kleinkinderen zijn constant grieperig, En wij iedere keer als we daar zijn geweest. Toeval?? Ik ontloop ze iig nooit!!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ongelooflijk, of eigenlijk ook niet. Dit WETEN de meesten van ons natuurlijk al lang.

Ik heb het interview helemaal beluisterd en Alex Berenson herhaalt het over and over again. Hij zegt het niet één keer, maar ik weet niet hoeveel keer.

Hij zegt ook, dat deze informatie niet weer de een of andere complottheorie is, omdat deze informatie gewoon opgeslagen is in de officiële documenten van de Britse regering.

Wow, dat is nog eens wat. Het voelt voor mij wel een beetje als: wanneer het kalf verdronken is, dempt men de put.

Vreselijk voor AL die mensen, die zich nu waarschijnlijk met goede redenen ernstig zorgen zullen gaan maken over hun toekomst.

Is die toekomst er nog wel? Ik denk dat het enige, dat zij nog kunnen doen, is proberen een soort detox programma te gaan volgen. Ik heb begrepen dat die er zijn en vaak ook met goede resultaten.

Ik ben er 100% zeker van, dat het hier in ons land niet veel anders zal zijn. Gezien het feit, dat wij weer dagelijks de alarmberichten binnen krijgen, doet het ergste vrezen.
Alleen krijgen WIJ te horen, dat het vooral die domme, eigenwijze wappies zijn die de ziekenhuisbedden vullen.

Dat proberen zij ons althans nog steeds wijs te maken, maar er is wel een kentering gaande.
Ook vanuit de ziekenhuizen wordt nu eindelijk wat eerlijker gecommuniceerd. Er wordt nu schoorvoetend toegegeven, dat er toch wel veel gevaccineerde mensen in het ziekenhuis belanden.

Hoe KAN dat nou, Hugo de Jonge? Jij had ons toch verteld, dat als wij maar braaf onze prikjes zouden halen, dat wij dan nog wel corona konden krijgen, maar dat wij er niet al te ziek van zouden worden en vast en zeker niet op de IC zouden belanden of dood zouden gaan.

In ieder geval: dit is de zoveelste leugen van dit demissionaire kabinet.
En dan te bedenken, dat dezelfde schooiers straks weer in het nieuwe kabinet samenkomen.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x