Buitenland

Journaliste doet schokkende ontdekking: overheid euthanaseert ouderen in ziekenhuizen en zorgcentra

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journaliste Jacqui Deevoy werd afgelopen jaar benaderd door een man die zei dat zijn vader in het ziekenhuis was vermoord. Omdat ze meer van dit soort berichten had gekregen, besloot ze zich er samen met de man in te gaan verdiepen. “Wat we hebben ontdekt, is schokkend,” aldus Deevoy.

Ze vond dat het bekend moest worden gemaakt en benaderde redacteuren van 28 verschillende media. De journaliste kreeg geen enkele reactie. “Dat is vrij ongewoon,” zei ze in de show van Gareth Icke, de zoon van David Icke.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
We hebben ontzettend veel bewijs

Het onderzoek van Deevoy ging over ouderen die worden vermoord in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en verpleeghuizen. Ze sprak met zo’n 50 nabestaanden die hier getuige van zijn geweest. Zestien van hen waren bereid om te worden geïnterviewd door de media. “We hebben ontzettend veel bewijs.”

Zo is er bewijs dat er midazolam is besteld door Matt Hancock, de Britse minister van Volksgezondheid, voor de ‘behandeling’ van coronapatiënten. Het gebruik van midazolam leidt bij dergelijke patiënten tot sterfte, waarschuwde Deevoy. “Hoe meer je toedient, hoe groter de kans dat iemand komt te overlijden.” Ze voegde toe dat het in Amerika wordt gebruikt als executiemedicijn.

Dit is erg verontrustend

De journaliste heeft ook bewijs dat midazolam is toegediend aan patiënten die buiten bewustzijn waren. Mensen die een prik hadden gekregen, bewusteloos waren geraakt en vervolgens het medicijn kregen toegediend. “Dat slaat nergens op.” Ze werden op deze manier geëuthanaseerd. “Dit is erg verontrustend.”

Matt Hancock cum suis hebben bloed aan hun handen, aldus Deevoy. Gareth zei zeker te weten dat dit niet alleen in Engeland gebeurt, maar ook in andere landen. De journaliste voegde daaraan toe: “Ik denk dat dit wereldwijd gebeurt.”

4.9 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Horror! Wij leven met zijn allen in de GROOTSTE freakshow ter wereld. Het kwaad regeert! De veronderstelling dat dit niet alleen in Engeland gebeurt, lijkt mij juist. Ook hier in Nederland zal dat zeker gebeuren. Alleen al het feit dat oude mensen, vaak al terminaal, rustig worden ingespoten met die prik, is al een vorm van afmaken. Sorry… ik gebruik niet de term euthanasie, want dat betekent letterlijk “zachte dood” en daarvan is hier absoluut geen sprake van. Was het maar waar, maar het hypocriete van het hele verhaal is nog wel, dat oude mensen praktisch niet de mogelijkheid krijgen om zachtjes heen te gaan. Maar de medici hebben er schijnbaar geen enkel probleem mee om oude mensen d.m.v. die prik heel veel pijn, stress en ellende te bezorgen.
Er zullen straks heel veel gevangenissen gebouwd moeten worden om AL deze criminelen op te bergen.
Jacqui Deevoy is een dappere vrouw en journaliste, dat zij, in tegenstelling tot al haar collega’s WEL aan de bel durft te trekken. Zij is het geluid van de stille schreeuwen van al die oude mensen, die, waarschijnlijk na heel wat jaren gewerkt te hebben, nu als oud vuil worden behandeld. Schande! En dan te bedenken dat aan de andere kant er iedere week honderden klaplopers met open armen worden ontvangen om deze zelfde oude mensen te vervangen. Je kunt er alleen maar woedend om worden.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

GOP(The Republican Party)-senator roept op tot aftreden van Fauci, en volledig onderzoek naar de oorsprong van COVID-19.. Mensen moeten eisen alle maatregelen te STOPPEN tot een onderzoek van de FAKE COVID-19 is afgerond.

COVID-19 is voor de een wereld agenda..Voor de ouderen /gehandicapten/zieken er is geen plaats in hun 1 wereld regering. Daarom eerst ouderen/gehandicapten/zieken met vaccine uitroeien en dan de rest van de schapen met de MRnA vaccine chippen..

India. Rusland, Trump-America, Xi China. Canada, doen niet mee aan deze bullshit een wereld regering…

ONZE NIEUWE WERELD KOMT ERAAN !!
WE”VE WON THE BATTLE !!

Judith
Judith
2 jaren geleden

Dat gebeurt hier dus ook. De moeder van een vriend was 94 en had galstenen. Verder nog kerngezond en hoogstens wat vergeetachtig maar nog een hoop plezier in het leven. Opereren deden ze niet meer omdat ze te oud zou zijn. Toen werd de familie, door een zeer jonge arts, voorgesteld om haar maar ‘zachtjes’ te laten gaan!
Inmiddels is ze 102. Nu loopt het wel af maar dat is niet anders. Maar wanneer ze de arts gevolgd zouden hebben, dan was haar leven met 8 jaar bekort. Dit heeft verder niets met corona te maken maar wel met het feit dat men er heel makkelijk over denkt.

jolien
jolien
2 jaren geleden

Dat zijn verschrikkelijke daden om ouderen zoiets te vermoorden.

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x