Mens en Dier

Prof. Schetters: ‘Mensen tussen 65 en 80 jaar hebben kans van 1 op 3000 om aan de injectie te overlijden’

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vaccinatie-expert Theo Schetters was onlangs te gast bij De Nieuwe Wereld om te spreken over de effectiviteit van de coronavaccinaties. Het is evident dat er serieuze bijwerkingen zijn, sommige op korte termijn. Het gaat daarbij om behoorlijke aantallen.

Op allerlei plekken in het lichaam kunnen na vaccinatie ontstekingsreacties optreden, met vreemde aandoeningen tot gevolg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Direct

Er lijkt een taboe op te rusten. “We zitten in een sfeer waarbij het eigenlijk not done is om te denken: zou het aan het vaccin liggen? Zelfs mensen die binnen een vrij korte tijd na vaccinatie overlijden, daar is de eerste reactie: dat kan niet aan het vaccin liggen,” zei professor Schetters.

Hij heeft zich verdiept in de sterfgevallen na coronavaccinatie en erover gesproken met het Lareb, maar daar waren ze niet bereid om mee te denken. “Ze zitten in de ontkenningsfase.”

“Het lijkt erop dat mensen tussen de 65 en de 80 die gevaccineerd worden een kans lopen van één op 3000 dat ze eraan overlijden,” onthulde Schetters. “Direct. Binnen twee weken na die injectie.”

Nou stoppen we ermee

“Dat is niet alleen in Nederland zo. Ook in andere landen komt dat getal naar boven,” voegde hij toe.

De vraag is nu wat we onaanvaardbaar vinden. “Wanneer gaan we ons hier druk over maken? Er zijn vaccins van de markt gehaald na 50 sterfgevallen. Hebben wij hier een drempelwaarde? Dat we zeggen: nou is het genoeg! Nou stoppen we ermee.”

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Professor Theo Schetters is voor het merendeel van het Nederlandse volk een “roepende in de woestijn”.

Dat is natuurlijk, vanuit een psychologisch standpunt bezien, volkomen logisch.

WIE wil, als hij of zij braaf de 2 prikken heeft gehaald en de 3e, de zogenaamde booster, of al heeft gehad of in ieder geval al op de nominatie staat om die te krijgen, dit horen of zien?

De meeste mensen leven in een diepe comateuze toestand. Die ZIEN al lang niet meer, dat ze al anderhalf jaar volkomen voor de gek zijn gehouden.

De groep van zo’n 20, misschien 25%, die WEL wakker en met beide benen op de grond staat, zal nooit te overtuigen zijn van het nut van de gentechinjecties. Zij hebben hun conclusie getrokken en zijn niet te overtuigen van de “heilzame” effecten van het “vaccin”, dat geen vaccin is.

De enige groep, voor wie deze informatie van Theo Schetters interessant is, is de groep die aarzelt of ze wel of niet mee gaan doen.

Ik vind het trouwens méér dan schokkend, dat maar liefst één op de 3000 mensen in de leeftijdscategorie van 65 tot 80 jaar, al IS overleden of zal overlijden.

Ik vind het onaanvaardbaar en een reden des te meer om die vaccinatieplicht NOOIT door te kunnen voeren.

Wat natuurlijk bijzonder spijtig is, is dat veel te veel mensen, specifiek in deze leeftijdsgroep, voornamelijk de hele dag gekluisterd is aan de liegende MSM. Zij horen dus dit soort zéér belangrijke berichten niet.

Ik probeer nog steeds om mensen te overtuigen, maar het is een heilloze weg. Eenmaal in de val getrapt, doen ze geen enkele moeite om te proberen er uit te komen.

Heel veel mensen zijn ook nog eens pure opportunisten. Zelfs als het door zou dringen, dat 1 op de 3000 toch best wel een grote kans is, dan NOG zullen zij zeggen, dat zij vast en zeker bij die 2999 horen.

En DAN ben je uitgesproken.

Eén ding moet mij nog van mijn hart. In dit verhaal praat Theo Schetters alleen over de mensen, die binnen twee weken ná de prik komen te overlijden.

Dit lijkt mij dus alsnog het topje van de ijsberg. Er wordt dus niet gesproken over AL die mensen, die na een maand, drie maanden of een half jaar overlijden.

Ik denk dus zelf, dat die 1 op de 3000 nog veel te optimistisch is. Heel veel sterfgevallen zullen dus, ondanks het feit dat het zéér waarschijnlijk aan de prikken ligt, een andere doodsoorzaak krijgen.

Kees
Kees
2 jaren geleden

Het ” vaccin ” doet waar het voor gemaakt is , maar met een ander doel.

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Verplichte vaccinatie. Er gaan straks heel andere wetten gelden al het eenmaal oorlog is met Putin.

sterk
sterk
2 jaren geleden

Geld en macht spelen hier de rol en de gevolgen van deze prikken is maar bijzaak.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x