BinnenlandCorona

Nederlanders in de rij voor test coronavaccin: ‘4700 euro voor levenslange schade als je pech hebt’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen die het Nederlandse coronavaccin testen, krijgen 4700 euro plus reiskosten. Er zit een addertje onder het gras: de test is niet zonder gevaar. Het gaat om een vaccin dat is gemaakt door Janssen Vaccines in Leiden. Dit farmabedrijf is onderdeel van de reus Johnson & Johnson en ontving in het verleden tientallen miljoenen van de Gates Foundation.

Nederlanders staan in de rij om als proefkonijn te dienen voor het vaccin, dat getest zal worden in Groningen, Leiden en Utrecht. Bij het UMC Utrecht zijn al honderden aanmeldingen binnengekomen. Ook in het noorden van het land zijn mensen massaal bereid om het Leidse coronavaccin te testen. De proefpersonen worden een jaar gevolgd om te kijken of het vaccin veilig is voor mensen, of het effectief is en of het een duurzaam effect heeft.

Bijwerkingen waren te ernstig

Mogelijke bijwerkingen zijn koorts, hoofdpijn, moeheid en griepachtige verschijnselen, schrijft De Telegraaf. Een woordvoerster verzekert ons dat ‘de bijwerkingen naar verwachting mild en van zeer korte duur zijn’.

Criticaster1960, voormalig senior beleidsadviseur op het ministerie van Justitie en Veiligheid, merkt op: “Het vaccin geeft hoofdpijn, vermoeidheid en een griepgevoel bij meer dan de helft van de deelnemers. De fabrikant Moderna en het Chinese CanSino stopten helemaal met testen van de hoogste doses van hun vaccins omdat de bijwerkingen te ernstig waren.”

Verpleegkundige Alicia1984 voegt hieraan toe: “Graad 3-bijwerkingen waren bij Moderna de reden om met de hoogste dosering te stoppen. Wel handig om ze zo uit de trial te schrappen, betekent dat ook dat ze die mensen niet meer op langere termijn hoeven volgen?”

“4700 euro voor levenslange schade als je pech hebt. Toekomstige lichamelijke schade kan je tevens nooit meer verhalen,” twittert Amavel.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ab normaal
Ab normaal
1 jaar geleden

Aan mijn lijf geen polonaise!

Debbie V
Debbie V
1 jaar geleden

Sommige mensen zullen altijd voor het geld gaan… Laat ze ook vooral hun mond houden als het verkeerd gaat. Totaal geen compassie voor dit soort mensen!

Edward
Edward
1 jaar geleden

Ongeloofelijk dat er mensen zijn die deze rotzooi voor een beetje geld in hun lichaam laten spuiten. Heeft Hugo de Clown zich al aangemeld als proefkonijn ?

Apparatsjik 2020
Apparatsjik 2020
1 jaar geleden

Ze zijn alvast aan het oefenen in communisme, dat wil zeggen overval voor in de rij staan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x