Homepagina » Het Complot » Deze heldhaftige journaliste onthult het grootste geheim dat de Bilderbergclub verborgen probeert te houden
Deze heldhaftige journaliste onthult het grootste geheim dat de Bilderbergclub verborgen probeert te houden

Deze heldhaftige journaliste onthult het grootste geheim dat de Bilderbergclub verborgen probeert te houden

Er is al veel geschreven over de Bilderbergclub. Slechts weinigen durven hun vingers te branden aan dit onderwerp.

Dat geldt niet voor schrijfster en journaliste Cristina Martin Jimenez, de eerste vrouw die een boek publiceerde over de Bilderbergclub. Het boek werd verboden en haar Wikipedia-pagina gecensureerd.

Ze schreef er zelfs een proefschrift over, waarin ze de links tussen de Bilderbergers, de internationale vrijmetselarij en de grote corporaties op aarde analyseerde.

Enigen

Verschillende professoren en wetenschappers probeerden haar werk te ondermijnen. Het mocht niet baten, want ze promoveerde cum laude.

“Zij willen de enigen zijn op aarde die beslissingen maken,” zei Jimenez over de Bilderbergers. “Zij bepalen wie de spelers zijn op de wereldmarkt en wie een land bestuurt.”

“Zij installeren presidenten en verwijderen ze,” vervolgde ze. “Ze hebben [de Spaanse] koning Juan Carlos gedwongen om af te treden.”

Grootste geheim

De journaliste wees erop dat ze een aantal supranationale organisaties in het leven hebben geroepen om beslissingen te nemen die eerst door soevereine staten werden genomen.

En aan het hoofd van deze organisaties – zoals de NAVO, het IMF, de Wereldbank, de Wereldgezondheidsorganisatie, de VN of de Europese Unie – staat altijd een Bilderberg-knecht, klonk het.

Het grootste geheim dat de Bilderbergers volgens haar willen verbergen?

Buitenaardse beschavingen

“Op de Bilderbergconferentie van 2017 was een ongewone gast aanwezig: een astronaut,” zei ze tegen de Argentijnse krant El Diario de la Republica.

“Dit is het best bewaarde geheim sinds de jaren vijftig: dat ze zich focussen op de verovering van de ruimte en dat we net als in het verleden worden bezocht door buitenaardse beschavingen,” voegde ze toe.

Donald Trump heeft al een ruimteleger gecreëerd en Frankrijk zal binnenkort hetzelfde doen, aldus de journaliste.

Niet alleen

“En waarom doen ze het? Omdat ze over geheime informatie beschikken waaruit blijkt dat we niet alleen zijn in het universum,” zei ze.

Oude geschriften laten zien dat de ‘missing link’ in de kosmos moet worden gezocht, benadrukte Jimenez.

[El diario de la Republica]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pleiadian
pleiadian
2 jaren geleden

Het lijkt me onwaarschijnlijk dat een kleine groep mensen zoiets geheim kan houden. Als buitenaards leven naar de aarde kan komen, dan zijn ze oneindig veel machtiger en slimmer dan wij nu zijn. Onze kennis en ook wapens verbleken bij de technologie die er nodig is om door de ruimte te reizen. Die aliens laten zich echt niet tegenhouden door een clubje.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Dat vrijmetselarij de aan de uiteindelijke touwtjes trekt in zowel als USA, Rusland, China, EU, is niet echt een geheim te noemen. Dat deze organisatie ook een vertegenwoordiger heeft op de hoogste posities is ook geen geheim.
Alleen de link naar buitenaardse beschavingen, en of dit enge clubje daar kennis van heeft zegt mij eerlijk gezegd niet zoveel. Denk zelf dat buitenaardse in een stadium verkeren dat die stenenleggers met hun giftige denkbeelden niet echt invloed op de buitenaardse activiteiten heeft.
Kunnen ze zich de elite voelen of gewichte naampjes aan zichzelf hangen hun slavenmaatschappij en macht zal bij echt ingrijpen van aliens in no time zijn gebroken.

Pjoter
Pjoter
2 jaren geleden

Zie het boek van Henoch, hoofdstuk 92
Inclusief info over buitenaardsen!

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

quote : Oude geschriften laten zien dat de ‘missing link’ in de kosmos moet worden gezocht, benadrukte Jimenez.

De kosmos is oneindig groot, de maan relatief dichtbij. Raar dat ze daar sindsdien nooit meer naar terug zijn geweest, als ze er al ooit geweest zijn. De ontstaansgeschiedenis van de maan is met raadselen omhuld, tevens een ideale plek om ons in de gaten te houden en te manipuleren.

x

Check Also

back better

Roep om debat over Build Back Better-uitspraken Kaag: ‘De hoogste tijd!’

Minister Sigrid Kaag heeft de Tweede Kamer ...

rapporteur

Speciale VN-rapporteur voor marteling onderzoekt politiegeweld in Berlijn

De speciale VN-rapporteur voor marteling, Nils Melzer, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x