Homepagina » Het Complot » Deze heldhaftige journaliste onthult het grootste geheim dat de Bilderbergclub verborgen probeert te houden
Deze heldhaftige journaliste onthult het grootste geheim dat de Bilderbergclub verborgen probeert te houden

Deze heldhaftige journaliste onthult het grootste geheim dat de Bilderbergclub verborgen probeert te houden

Er is al veel geschreven over de Bilderbergclub. Slechts weinigen durven hun vingers te branden aan dit onderwerp.

Dat geldt niet voor schrijfster en journaliste Cristina Martin Jimenez, de eerste vrouw die een boek publiceerde over de Bilderbergclub. Het boek werd verboden en haar Wikipedia-pagina gecensureerd.

Ze schreef er zelfs een proefschrift over, waarin ze de links tussen de Bilderbergers, de internationale vrijmetselarij en de grote corporaties op aarde analyseerde.

Enigen

Verschillende professoren en wetenschappers probeerden haar werk te ondermijnen. Het mocht niet baten, want ze promoveerde cum laude.

“Zij willen de enigen zijn op aarde die beslissingen maken,” zei Jimenez over de Bilderbergers. “Zij bepalen wie de spelers zijn op de wereldmarkt en wie een land bestuurt.”

“Zij installeren presidenten en verwijderen ze,” vervolgde ze. “Ze hebben [de Spaanse] koning Juan Carlos gedwongen om af te treden.”

Grootste geheim

De journaliste wees erop dat ze een aantal supranationale organisaties in het leven hebben geroepen om beslissingen te nemen die eerst door soevereine staten werden genomen.

En aan het hoofd van deze organisaties – zoals de NAVO, het IMF, de Wereldbank, de Wereldgezondheidsorganisatie, de VN of de Europese Unie – staat altijd een Bilderberg-knecht, klonk het.

Het grootste geheim dat de Bilderbergers volgens haar willen verbergen?

Buitenaardse beschavingen

“Op de Bilderbergconferentie van 2017 was een ongewone gast aanwezig: een astronaut,” zei ze tegen de Argentijnse krant El Diario de la Republica.

“Dit is het best bewaarde geheim sinds de jaren vijftig: dat ze zich focussen op de verovering van de ruimte en dat we net als in het verleden worden bezocht door buitenaardse beschavingen,” voegde ze toe.

Donald Trump heeft al een ruimteleger gecreëerd en Frankrijk zal binnenkort hetzelfde doen, aldus de journaliste.

Niet alleen

“En waarom doen ze het? Omdat ze over geheime informatie beschikken waaruit blijkt dat we niet alleen zijn in het universum,” zei ze.

Oude geschriften laten zien dat de ‘missing link’ in de kosmos moet worden gezocht, benadrukte Jimenez.

[El diario de la Republica]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wil schreef:

  Als er een buitenaardse beschaving bestaat die technologisch zo ver is dat ze interstellair kunnen reizen dan hebben ze ook wapens waar wij toch geen enkele kans tegen maken, dan is zo’n ruimte leger weg gegooid geld. maar ik denk niet dat ze ons willen aanvallen want ze zijn qua intelligentie natuurlijk ook een heel stuk verder als deze aardse puinhoop!

  17 likes
  • Rene schreef:

   U gaat er vanuit dat de aliens willen aanvallen er zullen ook andere beschavingen zijn de ons misschien steunen,een soort alliantie vormen en rechno delen maar het kan ook zijn dat wij de veroveraar willen zijn.met dw,alliantie. We weten niet wat de,amerikanen de Russen de chinezen in hun kelders hebben en andee mogenheden staan aan materieel dat is wishfull thinking als wij denken dat te weten. Het volk wordt niets verteld dat moge duidelijk zijn

   0 likes
   • Wil schreef:

    Ik denk juist niet dat ze ons willen aanvallen, dat staat ook in mijn tekst.
    Wij hier op Aarde zijn de paranoia figuren

    2 likes
    • Marc schreef:

     Mensen denken alles te weten terwijl ze enkel weten wat ze willen weten net zoals ze lezen wat ze willen lezen, mooi voorbeeld van Rene hierboven.
     Hij reageert ervan uitgaande dat u denkt dat de aliens ons willen aanvallen terwijl u duidelijk het tegenovergestelde denkt en het zelfs schrijft.
     De mens is niet waardig genoeg om meer te zijn dan een slavenras in het universum.

     1 likes
 • eksegese schreef:

  quote : Oude geschriften laten zien dat de ‘missing link’ in de kosmos moet worden gezocht, benadrukte Jimenez.

  De kosmos is oneindig groot, de maan relatief dichtbij. Raar dat ze daar sindsdien nooit meer naar terug zijn geweest, als ze er al ooit geweest zijn. De ontstaansgeschiedenis van de maan is met raadselen omhuld, tevens een ideale plek om ons in de gaten te houden en te manipuleren.

  15 likes
 • Pjoter schreef:

  Zie het boek van Henoch, hoofdstuk 92
  Inclusief info over buitenaardsen!

  11 likes
 • Solida schreef:

  Dat is idd een heldhaftige journaliste, tegenwoordig een zeldzaamheid. Eindelijk iemand die de waarheid met gevaar voor eigen leven probeert te openbaren, iemand die probeert de complexiteit te ontrafelen van het grote spel dat al duizenden jaren aan de gang is en steeds meer de (anti)climax nadert. Van Annunaki (lees ook Sitchin, De 12e Planeet; de zgn missing link) tot onze kunstmatige satelliet genaamd Maan van waaruit we bespioneerd en gecontroleerd worden; hopelijk komt ooit alles aan het licht en realiseren we ons wat voor zielige slaafjes we nu zijn en waar de mens eigenlijk voor moet leven: spiritualiteit… Een hoopgevend artikel!

  9 likes
 • pleiadian schreef:

  Het lijkt me onwaarschijnlijk dat een kleine groep mensen zoiets geheim kan houden. Als buitenaards leven naar de aarde kan komen, dan zijn ze oneindig veel machtiger en slimmer dan wij nu zijn. Onze kennis en ook wapens verbleken bij de technologie die er nodig is om door de ruimte te reizen. Die aliens laten zich echt niet tegenhouden door een clubje.

  6 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Dat vrijmetselarij de aan de uiteindelijke touwtjes trekt in zowel als USA, Rusland, China, EU, is niet echt een geheim te noemen. Dat deze organisatie ook een vertegenwoordiger heeft op de hoogste posities is ook geen geheim.
  Alleen de link naar buitenaardse beschavingen, en of dit enge clubje daar kennis van heeft zegt mij eerlijk gezegd niet zoveel. Denk zelf dat buitenaardse in een stadium verkeren dat die stenenleggers met hun giftige denkbeelden niet echt invloed op de buitenaardse activiteiten heeft.
  Kunnen ze zich de elite voelen of gewichte naampjes aan zichzelf hangen hun slavenmaatschappij en macht zal bij echt ingrijpen van aliens in no time zijn gebroken.

  5 likes
 • joepiedepoepie schreef:

  En WIE heeft de bilderberg groep opgericht? Waarom denk je dat het Bilderberg groep heet? En wie is jarenlang voorzitter van deze vrijmetselaarsclub geweest?

  I rest my case here….

  5 likes
 • frans schreef:

  “Oude geschriften laten zien dat de ‘missing link’ in de kosmos moet worden gezocht,”
  De missing link is niet in de kosmos! Of moeten wij nu gaan denken omdat ze de link niet op aarde kunnen vinden, wat ons wijs gemaakt is, nu wel in de kosmos zou zijn en dit vervolgens weer moeten aannemen van hen als de volgende mantra.
  Staat er niet geschreven; “mens ken u zelve”? De mens is de link!
  Daar wil men ons vanaf houden dit te onderzoeken, in u zelve.

  5 likes
 • mart schreef:

  Als ze zo slim zijn wat komen ze dan hier doen?

  2 likes
 • Kalki schreef:

  De bilderberggroep is conform aan de satanische-illuminati en zijn ze er op uit om de illegaliteit in stand te houden op het recht van de mensheid deze te onthouden van/op alien/ufo_technologieën en _’disclosure’. Dr. M. Greer, maar ook Rael Maitreya ea. doen er alles aan om dit wanbeleid van deze elite te ontkrachten. Laten we daarom met ons allen bij Greer/Rael Maitreya en deze anderen aansluiten, om wel de mensheid en wereld te redden en zo ook universele vrede voor mens en de Aarde te bekrachtigen.

  2 likes
 • Madeloes schreef:

  is het misschien dat clubje nooitgenoeg, in deze matrix waarin de aarde is gestationeerd, zowel de aarde als dit stukje universum in hun macht willen hebben en tegenstand verwachten? en daarom een ‘ruimteleger’ in het leven roepen.

  1 likes
 • Thomas schreef:

  De ruimtelegers zijn alleen maar ter verdediging.
  Niet om ons te beschermen maar de machthebbers.
  De buitenaardsen hebben informatie die niet algemeen bekend mag worden want dan is het machtspelletje voorbij op deze wereld.
  Buitenaardsen willen alleen maar op een ‘normale’manier contact met ons en dat wordt behoorlijk tegengewerkt.

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  huisarts

  Huisarts schrijft manifest tegen 5G: ‘Kan enorme impact hebben’

  Huisarts Liesbeth Adriaansens roept artsen op een ...

  >