Homepagina » Buitenaards » Britten geloven meer in buitenaardsen dan in God
Britten geloven meer in buitenaardsen dan in God

Britten geloven meer in buitenaardsen dan in God

Naar schatting 33,1 miljoen inwoners van het Verenigd Koninkrijk geloven dat leven op andere planeten bestaat. Slechts 27,5 miljoen Britten geloven in een god.

Ruim de helft van de Britse bevolking gelooft daarnaast dat bewijs voor het bestaan van UFO’s is of zou worden weggemoffeld, omdat ze een bedreiging zouden vormen voor de stabiliteit van de regering.

Tien procent van de Britten beweert zelf weleens een UFO gezien te hebben. Het gemiddelde wordt enigszins omlaag gehaald door Noord-Ierland, waar slechts 30 procent van de inwoners gelooft in buitenaardsen.

Veranderd

De peiling onder 1359 volwassenen werd gehouden door de makers van XCOM: Enemy Unknown, een nieuwe videogame. Het blijkt dat meer mannen dan vrouwen geloven in leven op andere planeten.

“Nog geen 20 jaar geleden was religie een belangrijk onderdeel van het leven in het Verenigd Koninkrijk en dit laat zien hoe mensen zijn veranderd,” zei voormalig hoofd van de UFO-desk van het Britse ministerie van Defensie Nick Pope. “Meer mensen dan ooit geloven in het buitenaardse fenomeen en velen vragen zich af hoe we zouden reageren op het nieuws dat buitenaardsen bestaan.”

Maanlandingen

Als buitenaardsen verschijnen zou meer dan een derde van de bevolking eerder nieuwsgierig zijn dan bang. Eén op de vijf zei gelijk sceptisch te zullen reageren.

Hetzelfde percentage van alle Britten meent dat UFO’s al geland zijn. Nog eens vijf miljoen inwoners van het Verenigd Koninkrijk zijn ervan overtuigd dat de maanlandingen in scène zijn gezet.

Bron: Atvtoday.co.uk

Gerelateerd:

 Vind je deze info waardevol? Deel het dan met iedereen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. Iedereen die zelf de bijbel heeft gelezen, komt waarschijnlijk van zelf tot de conclusie,dat het verhaaltje dingen in zich heeft, waarbij je vanzelf gaat denken aan buitenaardsen.Want wie waren die goden of engelen, die de aardse vrouwen mooi vonden, en kinderen bij hen verwekten wat reuzen werden??Op youtube staan filmpjes te over, van die grote reuzen in de vorm van restanten van botten.Welk licht vergezelde de ark des verbonds??En ga zo maar door.Ik heb er twee maal van mogen genieten een UFO te zien, en dan doet plots het bijbeltje echt niet meer mee, zoals het door de illuminatie verteld wordt.Zo zullen de Britten ook denken!!!

  1 likes
 2. Kan zijn. Alleen staan ze er dan misschien niet bij stil dat God een buitenaardse is. De kerk laat meldingen in de Bijbel daarover meestal onbesproken. Het lijkt wel of er een soort taboe op zit.

  0 likes
 3. Vergeten bij reaktie 1 te vermelden dat deze vanuit de hemel de aardse vrouwen zagen, en naar beneden daalden etc etc.

  0 likes
 4. hoi,ik heb eigelijk nog nooit de bijbel gelezen.bij het eerste verhaal,over Adam en Eva,Kain en abel,vertrouwde ik het al niet als klein kind.zo ook de 7de dag is een rustdag,er zijn boeren die de koeien moeten melken de zieken huizen,ik lag als klein kind al in discussies hierover.en hoe vaak is de bijbel wel niet gemoderniseerd.en mischien wel uit zijn verband gerukt.ik geloof in de Bron van liefde,licht en vergeving,en dat doe ik dus ook.niemand pijn doen,respeckt voor al wat leefd en als iemand het nodig heeft of zie een helpende hand toe steken.

  0 likes
 5. [quote name=”legaal”]hoi,ik heb eigelijk nog nooit de bijbel gelezen.bij het eerste verhaal,over Adam en Eva,Kain en abel,vertrouwde ik het al niet als klein kind.zo ook de 7de dag is een rustdag,er zijn boeren die de koeien moeten melken de zieken huizen,ik lag als klein kind al in discussies hierover.en hoe vaak is de bijbel wel niet gemoderniseerd.en mischien wel uit zijn verband gerukt.ik geloof in de Bron van liefde,licht en vergeving,en dat doe ik dus ook.niemand pijn doen,respeckt voor al wat leefd en als iemand het nodig heeft of zie een helpende hand toe steken.[/quote]
  Kain gaf Abel een poeier en sloeg deze dood, en huwde vervolgens met een vrouw uit de bergen. Welke vrouw, waar komt die vandaan????Zij waren toch de kinderen van adam en Eva, de eerste mensen??????

  0 likes
 6. Britten geloven meer in spoken dan in aliens.

  0 likes
 7. Het lijkt me sterk dat de maanlandingen in scene zijn gezet. Er zijn spullen achtergelaten die gewoon te zien zijn op t maanoppervlak. Zoals een reflector bijv. Al denk ik wel dat veel ‘dingen’ weg zijn gelaten in foto’s, beelden en officiele verslagen die misschien wel aangevuld zouden kunnen zijn met in scene gezette beelden en foto’s.

  0 likes
 8. [quote name=”Peer”]Kan zijn. Alleen staan ze er dan misschien niet bij stil dat God een buitenaardse is. De kerk laat meldingen in de Bijbel daarover meestal onbesproken. Het lijkt wel of er een soort taboe op zit.[/quote]
  God is niet op de aarde geweest, maar wel Gods Geest. Jezus zou de buitenaardse zijn, wat zelfs Jehova,s getuigen willen bevestigen, die zo doordrammen,en hun kinderen bloed onthouden, terwijl de bijbel “oorlogsbloed” bedoeld(oudere vertalingen) om dit niet te drinken.Jack Ruschel was hun oprichter, toevallig of niet, maar wel de naam van een ras hond.En hun bijbel is een supervervalsing, bedoeld voor indoctinatie, en hersenspoelen.

  0 likes
 9. [quote name=”Kalki”]http://www.wereldgeheimen.nl/wg2/index.php/ufo-s/5819-primeur-britse-defensie-geeft-x-files-vrij-over-aliens-en-ufos

  We kunnen ook Engeland nu toestemming vragen voor een ‘alien-embassy’ te bouwen.[/quote]
  Waar o.a. staat:
  “Verder vertelde een man in 1998 bijvoorbeeld aan Defensie dat hij dacht naar een buitenaardse vliegmachine gestraald te zijn geworden vanuit zijn huis in Barnes bij Londen. Hij had bij het drinken van glas melk het gevoel “een vol uur te hebben gewonnen”. In werkelijkheid was het winteruur ingezet.”
  LOL

  0 likes
 10. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”legaal”]hoi,ik heb eigelijk nog nooit de bijbel gelezen.bij het eerste verhaal,over Adam en Eva,Kain en abel,vertrouwde ik het al niet als klein kind.zo ook de 7de dag is een rustdag,er zijn boeren die de koeien moeten melken de zieken huizen,ik lag als klein kind al in discussies hierover.en hoe vaak is de bijbel wel niet gemoderniseerd.en mischien wel uit zijn verband gerukt.ik geloof in de Bron van liefde,licht en vergeving,en dat doe ik dus ook.niemand pijn doen,respeckt voor al wat leefd en als iemand het nodig heeft of zie een helpende hand toe steken.[/quote]
  Kain gaf Abel een poeier en sloeg deze dood, en huwde vervolgens met een vrouw uit de bergen. Welke vrouw, waar komt die vandaan????Zij waren toch de kinderen van adam en Eva, de eerste mensen??????[/quote]
  hoi,precies,daarom geloof ik niet in de bijbel.

  0 likes
 11. Lijkt mij ook logisch omdat de kans op levende buitenaarden erg groot is.

  En god leeft toch niet op aarde? dus dan is ie automatisch buitenaards.

  (hoewel ik niet in een god geloof)

  0 likes
 12. Britten geloven meer in buitenaardsen dan in God.

  Ik zou zeggen, het één sluit het ander niet uit.
  De titel van dit stukje proza, ”geloven” in buitenaardsen is naar mijn mening verkeerd gekozen.
  Het zou moeten zijn, dat je er van uit gaat dan buitenaardsen bestaan. Dus meer in de trend van, ik geloof wel (of niet) dat ze er zijn.
  Het heeft dus niets te maken met geloven, in de zin van religie.

  0 likes
 13. God bestaat ook niet buitenaards leven wel. God is gewoon iets waar mensen in geloven net zoals kinderen im de kerstman zo simpel is het.

  0 likes
 14. [quote name=”legaal”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”legaal”]hoi,ik heb eigelijk nog nooit de bijbel gelezen.bij het eerste verhaal,over Adam en Eva,Kain en abel,vertrouwde ik het al niet als klein kind.zo ook de 7de dag is een rustdag,er zijn boeren die de koeien moeten melken de zieken huizen,ik lag als klein kind al in discussies hierover.en hoe vaak is de bijbel wel niet gemoderniseerd.en mischien wel uit zijn verband gerukt.ik geloof in de Bron van liefde,licht en vergeving,en dat doe ik dus ook.niemand pijn doen,respeckt voor al wat leefd en als iemand het nodig heeft of zie een helpende hand toe steken.[/quote]
  Kain gaf Abel een poeier en sloeg deze dood, en huwde vervolgens met een vrouw uit de bergen. Welke vrouw, waar komt die vandaan????Zij waren toch de kinderen van adam en Eva, de eerste mensen??????[/quote]
  hoi,precies,daarom geloof ik niet in de bijbel.[/quote]
  “Nou sa en net oars”(Fries) wat betekend zo is het, en niet anders.

  0 likes
 15. [quote name=”Yes2″]God bestaat ook niet buitenaards leven wel. God is gewoon iets waar mensen in geloven net zoals kinderen im de kerstman zo simpel is het.[/quote]
  Wat jij zegt is ook een geloof…want jij gelooft dat zonder dat je bewijs hebt…

  0 likes
 16. 4 soorten mensen heb je;
  1: geloven niet in “Aliens”.
  2: geloven wel in “Aliens”.
  3: geloven wel in “Aliens” en dat ze, in die zin, zich gaan bemoeien met de Aarde/Mensheid op een positieve wijze.
  4: geloven wel in “Aliens”, maar negatief en willen daarom wel de “Aliens” vernietigen.

  0 likes
 17. “Britten geloven meer in buitenaardsen dan in God”

  … en laat net dat het opzet zijn van Satan. Bedrog en de mens proberen weg te houden van de ‘goddelijke waarheid’ dmv. ufo’s en dergelijke.

  0 likes
 18. Even los van de Bijbel en de kerk. De wetenschap gaat er vanuit dat het leven ± 3,7 miljard jaar oud is. Maar waar komt HET leven vandaan? De theorieën hierover zijn er volop. De oersoep was een mixje van organische stoffen en water, maar waar komt dan dat organische vandaan? Er bestaan verschillende modellen van abiogenese, maar geen ervan is erg gedetailleerd en empirische ondersteuning is schaars. Alles, de hele natuur, de hele kosmos, alles werkt volgens dat éne principe: invloed uitoefenen en invloed ondergaan. En in de enorme verscheidenheid van elementen en omgevingen, die gegroeid zijn naarmate er meer elementen ontstaan zijn, is de beïnvloeding nu ook zo enorm verscheiden geworden, dat werkelijk alles kan worden verwacht, we hebben er eigenlijk geen idee van wat er allemaal nog kan komen uit die onderlinge beïnvloeding van de elementen en wat er dus al is waarvan wij alleen het bestaan (nog) niet weten. Het kan van alles zijn. E.T’s en dus ook iets wat we God kunnen noemen.

  0 likes
 19. [quote name=”Janus van der Bent”][quote name=”Yes2″]God bestaat ook niet buitenaards leven wel. God is gewoon iets waar mensen in geloven net zoals kinderen im de kerstman zo simpel is het.[/quote]
  Wat jij zegt is ook een geloof…want jij gelooft dat zonder dat je bewijs hebt…[/quote]
  ”Geloven” is nooit van jezelf, maar iets wat je via anderen hebt gehoord of wat je hebt gelezen.
  Innerlijke kennis is WETEN door je EIGEN ervaring en wat je hebt gezien,’geloof’ komt daarbij niet aan de orde.
  In Lak’ech
  Je innerlijk kennis is WETEN

  0 likes
 20. En wat de Bijbel betreft. Ja, geschreven door mensen. Nooit was er een mens die op het idee kwam om de Bijbel te schrijven. Nee, de Bijbel is ontstaan over een periode van ongeveer 1500 jaar en de verhalen kwamen uit 3 verschillende continenten. (Azië, Afrika en Europa) Dus het was geen afgesproken werk. Alle geïnspireerd door God en mensen die ervaring hadden met God. Maar waar het lastig wordt, is het volgende: De theorieën. De eerste theorie stelt dat het christendom van oorsprong uit Egypte stamt: De tweede dat de kerk beducht is voor het openbaar worden van het geheim van de graal. De vraag is of de kerk inderdaad de waarheid heeft verzwegen: De Rooms-katholieke kerkvaders waren destijds van invloed en wat is er nog over van de oorspronkelijke geschriften? Wie kan dit bewijzen? Of blijft het gissen? maar hoe erg er ook gerommeld kan zijn, God kan nog steeds bestaan, maar dan anders dan wij in de Bijbel lezen? gewoon een gedachte: Iedere religie bevat een stukje van de waarheid.

  0 likes
 21. Het 5e soort mens die bestaat, is het ergste soort; die willen buitenaardsen gebruiken om tot een totale zelfvernietiging te komen van de mensheid en haar planeeet.

  0 likes
 22. Lees alstublieft de werken van de Nederlander Jozef Rulof. Deze vertelt over de God (Wayti)van liefde. De bijbel is een verhaaltje door mensen geschreven. In vroegere tijden was dit voldoende om de mensen aan een God te doen geloven.
  Nu is de tijd aangebroken, met een hoger bewustzijn, om hier veel meer over te mogen weten en begrijpen.
  Daarom lees: http://www.rulof.nl/index.html

  0 likes
 23. [quote name=”lichtwezen”]Lees alstublieft de werken van de Nederlander Jozef Rulof. Deze vertelt over de God (Wayti)van liefde. De bijbel is een verhaal door mensen geschreven. In vroegere tijden was dit voldoende om de mensen aan een God te doen geloven.
  Nu is de tijd aangebroken, met een hoger bewustzijn, om hier veel meer over te mogen weten en begrijpen.
  Daarom lees: http://www.rulof.nl/index.html%5B/quote%5D
  Keer op keer lagen de Joden in de clinch met hun god. Een slechter ‘huwelijk’ ken ik eig. niet. Al die amdere volkeren hadden veel gemakkelijkere goden. Verbazemd…..

  0 likes
 24. [quote name=”Tom”]En wat de Bijbel betreft. Ja, geschreven door mensen. Nooit was er een mens die op het idee kwam om de Bijbel te schrijven. Nee, de Bijbel is ontstaan over een periode van ongeveer 1500 jaar en de verhalen kwamen uit 3 verschillende continenten. (Azië, Afrika en Europa) Dus het was geen afgesproken werk. Alle geïnspireerd door God en mensen die ervaring hadden met God.(.). De vraag is of de kerk inderdaad de waarheid heeft verzwegen: De Rooms-katholieke kerkvaders waren destijds van invloed (.) God kan nog steeds bestaan, maar dan anders dan wij in de Bijbel lezen? gewoon een gedachte: Iedere religie bevat een stukje van de waarheid.[/quote](ingekort)

  Het feit alleen al dat ruim 325 na christus door flinke groep bisschoppen in opdracht van Keizer Constantijn een bijbel is samengesteld uit door hun gekozen (en verdraaide?) geschriften zegt genoeg.

  0 likes
 25. [quote name=”Hunting Wolf”]Iedereen die zelf de bijbel heeft gelezen, komt waarschijnlijk van zelf tot de conclusie,dat het verhaaltje dingen in zich heeft, waarbij je vanzelf gaat denken aan buitenaardsen.Want wie waren die goden of engelen, die de aardse vrouwen mooi vonden, en kinderen bij hen verwekten wat reuzen werden??Op youtube staan filmpjes te over, van die grote reuzen in de vorm van restanten van botten.Welk licht vergezelde de ark des verbonds??En ga zo maar door.Ik heb er twee maal van mogen genieten een UFO te zien, en dan doet plots het bijbeltje echt niet meer mee, zoals het door de illuminatie verteld wordt.Zo zullen de Britten ook denken!!![/quote

  Dat licht kwam uit de ark,het z.g heilige tjikinalicht (weet niet of ik het goed schrijf,) als ik het goed heb,sommigen zeggen dat het een soort straling van een apparaat was(radioactief)dus gevaarlijk, daarom mochten ze de ark niet aanraken maar dragen met stokken in ringen.

  0 likes
 26. [quote name=”Hunting Wolf”](..).Welk licht vergezelde de ark des verbonds??En ga zo maar door.Ik heb er twee maal van mogen genieten een UFO te zien, en dan doet plots het bijbeltje echt niet meer mee, zoals het door de illuminatie verteld wordt.Zo zullen de Britten ook denken!!![/quote]

  Ook; snachts werdt het kamp verlicht en overdag zag men een wolk boven het kamp ,kan goed van die ark afgekomen zijn..een soort hoge radioactieve energie? De priester moest zich ook een aantal x wassen als hij bij de ark was geweest? of kwam? waarom, om de straling weg te wassen? vraagtekens vraagtekens vraagtekens..

  0 likes
 27. [quote name=”Hunting Wolf”]Vergeten bij reaktie 1 te vermelden dat deze vanuit de hemel de aardse vrouwen zagen, en naar beneden daalden etc etc.[/quote]

  volgens sommige kerk-instituten waren het engelen die zich konden materialiseren in mensengedaante (vlees dus) sja , en dematerialiseerden ze zich weer toen de zondvloed over de aarde kwam en bleven de nephilims(hun reuzekinderen) achter..

  0 likes
 28. [quote name=”legaal”]
  Kain gaf Abel een poeier en sloeg deze dood, en huwde vervolgens met een vrouw uit de bergen. Welke vrouw, waar komt die vandaan? Zij waren toch de kinderen van adam en Eva, de eerste mensen?[/quote]

  N theorie om die hele wirwar tot 1 soep te bouwen:
  Er waren op aarde meerdere groepen.
  1. Oorsponkelijke aardebewoners. (natives en ook ‘die vrouw uit de bergen” van Kain)
  2. Annunaki
  3. Adam en Eva & hun nakomelingen

  Adam en Eva waren mutant mixen van oorspr. aarde bewoner en Annunaki. Gemaakt door Annunaki.
  Als we er van uitgaan dat iedereen met elkaar aan het mixen en matchen slaat wordt het toch nog gezellig 😉

  0 likes
 29. [quote name=”cc”][quote name=”Hunting Wolf”]Iedereen die zelf de bijbel heeft gelezen, komt waarschijnlijk van zelf tot de conclusie,dat het verhaaltje dingen in zich heeft, waarbij je vanzelf gaat denken aan buitenaardsen.Want wie waren die goden of engelen, die de aardse vrouwen mooi vonden, en kinderen bij hen verwekten wat reuzen werden??Op youtube staan filmpjes te over, van die grote reuzen in de vorm van restanten van botten.Welk licht vergezelde de ark des verbonds??En ga zo maar door.Ik heb er twee maal van mogen genieten een UFO te zien, en dan doet plots het bijbeltje echt niet meer mee, zoals het door de illuminatie verteld wordt.Zo zullen de Britten ook denken!!![/quote

  Dat licht wat jij bedoeld cc kwam van de ark des verbonds zelf, die eens is nagemaakt op schaal, en bleek een condensator te zijn, die dus stroom vasthoudt.Maar boven de ark des verbond,s was ook nog een licht wat het volk door de woestijn leidde 40 jaar lang!!Die bedoelde ik cc.Prettige zondag.

  0 likes
 30. De bijbel is overigens incompleet. Zo zijn er de hypocrieve en de appocrieve boeken.De bijbel vermeld 66 verhalen uit het appocrieve gedeelte, en het hypcrieve gedeelte spreekt dit weer tegen.Het katholieke geloof heeft in een ver verleden, om de bevolking rustig te krijgen, een selectie gemaakt van 66 boeken, die wel in hun straatje pasten, en deze vrijgegeven.En dat is HEDEN ten DAGE ONZE BIJBEL GEWORDEN>Inclusief haar vele vervalsingen, want zelfs een komma, kan een zin doen veranderen.Waardoor je het verkeerd leest.

  0 likes
 31. [quote name=”Hunting Wolf”]De bijbel is overigens incompleet. Zo zijn er de hypocrieve en de appocrieve boeken.De bijbel vermeld 66 verhalen uit het appocrieve gedeelte, en het hypcrieve gedeelte spreekt dit weer tegen.Het katholieke geloof heeft in een ver verleden, om de bevolking rustig te krijgen, een selectie gemaakt van 66 boeken, die wel in hun straatje pasten, en deze vrijgegeven.En dat is HEDEN ten DAGE ONZE BIJBEL GEWORDEN>Inclusief haar vele vervalsingen, want zelfs een komma, kan een zin doen veranderen.Waardoor je het verkeerd leest.[/quote]
  Hunting Wolf, Ik denk zeker dat dit je wel zal interesseren op Red-Ice radio. Het is een intervieuw met Joseph Farrell getiteld, Jahweh, the two-faced god. Het staat in de de radio archieven op 29 juli 2012.

  0 likes
 32. [quote name=”lichtwezen”]Lees alstublieft de werken van de Nederlander Jozef Rulof. Deze vertelt over de God (Wayti)van liefde. De bijbel is een verhaaltje door mensen geschreven. In vroegere tijden was dit voldoende om de mensen aan een God te doen geloven.
  Nu is de tijd aangebroken, met een hoger bewustzijn, om hier veel meer over te mogen weten en begrijpen.
  Daarom lees: http://www.rulof.nl/index.html%5B/quote%5D

  Hallo Lichtwezen,
  Ik heb ook wel eens een boek van hem gelezen (Blik in het hiernamaals). Het is Christelijk geinspireerd. Wat ik mooi vind is dat je als mens na het aardse overlijden een duidelijk beeld krijgt van hoe je je leven geleeft heb en daar ook de gevolgen van moet ondervinden (bewustwording). En dat je naar de lichtsferen gaat als je vanuit liefde geleefd hebt. Wat ik heel moeilijk vind is dat zelfmoordenaars in de allerlaagste donkere sfeer belanden. Dat stemt niet overeen met mijn eigen rechtvaardigheidsgevoel.

  0 likes
 33. [quote name=”Odette”][quote name=”Hunting Wolf”]De bijbel is overigens incompleet. Zo zijn er de hypocrieve en de appocrieve boeken.De bijbel vermeld 66 verhalen uit het appocrieve gedeelte, en het hypcrieve gedeelte spreekt dit weer tegen.Het katholieke geloof heeft in een ver verleden, om de bevolking rustig te krijgen, een selectie gemaakt van 66 boeken, die wel in hun straatje pasten, en deze vrijgegeven.En dat is HEDEN ten DAGE ONZE BIJBEL GEWORDEN>Inclusief haar vele vervalsingen, want zelfs een komma, kan een zin doen veranderen.Waardoor je het verkeerd leest.[/quote]
  Hunting Wolf, Ik denk zeker dat dit je wel zal interesseren op Red-Ice radio. Het is een intervieuw met Joseph Farrell getiteld, Jahweh, the two-faced god. Het staat in de de radio archieven op 29 juli 2012.[/quote]
  Bedankt voor de tip. Zal ik daar me ook eens ff in verdiepen.De 2 gezichten van God.29 7 2012 hoef ik dus niet lang te zoeken>Mijn Dank.

  0 likes
 34. [quote name=”cc”][quote name=”Hunting Wolf”](..).Welk licht vergezelde de ark des verbonds??En ga zo maar door.Ik heb er twee maal van mogen genieten een UFO te zien, en dan doet plots het bijbeltje echt niet meer mee, zoals het door de illuminatie verteld wordt.Zo zullen de Britten ook denken!!![/quote]

  Ook; snachts werdt het kamp verlicht en overdag zag men een wolk boven het kamp ,kan goed van die ark afgekomen zijn..een soort hoge radioactieve energie? De priester moest zich ook een aantal x wassen als hij bij de ark was geweest? of kwam? waarom, om de straling weg te wassen? vraagtekens vraagtekens vraagtekens..[/quote]
  Dat wassen was een ritueel ter ere aan God, en heeft niets met radioaktieve straling te maken,immers deze gaat dwars door je heen, tot je stralingsziek wordt.Wel mocht alleen de hoge priester het heilige der heiligen kamer bezoeken, en bleef ongedeerd, in tegen stelling tot een ander.

  0 likes
 35. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”cc”][quote name=”Hunting Wolf”](.Wel mocht alleen de hoge priester het heilige der heiligen kamer bezoeken, en bleef ongedeerd, in tegen stelling tot een ander.[/quote]
  ———————–
  Dat van dat wassen,( 7 x geloof ik?) was een teken van reiniging voordat hij in de tabernakel achter het gordijn’t (heilige der heiligen)de ark mocht naderen voor het gebed ten gunste van het volk ,dat weet ik, ik las alleen eens een andere benadering dat er in die ark behalve het manna ook een apparaat zou hebben kunnen bevatten die licht gaf mogelijk zelfs radioactief of electrisch? Omdat er mensen dood gevallen waren na aanraking onderweg, en dat er daarom een kleed over gelegd moest worden, sja Zou zomaar kunnen ,alles kan wat mij betreft :)Maar iid de bijbelse versie/uitleg ken ik ook.

  0 likes
 36. @(33 Aaltje)
  beste Aaltje, na een zelfmoord zit de geest vast aan het fysieke lichaam of de plaats in geval van crematie gedurende de normale bestemde aardse tijd, dat de persoon op een natuurlijke manier overgegaan zou zijn. (stel de persoon pleegt met 50 jaar zelfmoord en zijn normale tijd zou 55 jaar zijn geweest, dan betekent dat de persoon nog 5 jaar aan lichaam of plaats vast zit.
  Daarna pas gaan de normale wetten gelden.
  Of verder gaan of gereed gaan maken voor een wedergeboorte. En dan is het wel zo als de afstemming voor die persoon op de lagere wereld is dat deze tot deze lagere wereld aangetrokken wordt.
  zie ook de filmpjes op:
  http://www.deuniversiteitvanchristus.nl/index.html

  0 likes
 37. GOD is een Meester; zou je niet in een GOD(als meester) en ‘Buitenaardsen’ tegelijkertijd kunnen geloven?

  0 likes
 38. @Hunting Wolf,
  Ik heb ook hier een fraaie link voor je op grenswetenschap.nl Nu op 06-07-2006.
  Het geheim van de Ark des verbonds en de steen der wijzen. Hier wordt een wit poeder genoemd. Vele tonnen zijn teruggevonden in een piramide uit de 4e dynastie. Heel bijzonder!

  0 likes
 39. Alles wat leeft zijn wezens
  alles wat gemaakt is is door een wezen als god getoond – ik geloof dat goden gewoon slimme wezens zijn dat mensen daar achter komen om het licht te vinden – het witte licht komt van een schip – snap je het nou eindelijk ?

  0 likes
 40. [quote name=”Kalki”]GOD is een Meester; zou je niet in een GOD(als meester) en ‘Buitenaardsen’ tegelijkertijd kunnen geloven?[/quote]

  Tuuurlijk kan dat..maar dan wel als meesteres OK?

  0 likes
 41. [quote name=”Odette”]@Hunting Wolf,
  Ik heb ook hier een fraaie link voor je op grenswetenschap.nl Nu op 06-07-2006.
  Het geheim van de Ark des verbonds en de steen der wijzen. Hier wordt een wit poeder genoemd. Vele tonnen zijn teruggevonden in een piramide uit de 4e dynastie. Heel bijzonder![/quote]
  Ik zal er naar kijken, maar ging het hier om cocaine??Ja ik moet nog kijken maar toch de vraag!Want er zijn ook onderzoeken geweest hoe het kon dat in de overblijfselen van Farao,s cocaine werd aangetroffen. wat betekend dat ze contact hadden met landen waar dit spul groeide, en tot cocaine werd vervaardigd.Ik ga nu ff op grenswetenschap kijken.Bedankt voor je tip. Ik ben niet nieuwsgierig, maar mag graag alles weten.lol.

  0 likes
 42. wij zijn allemaal een deeltje van het goddelijke/de bron.

  0 likes
 43. O,a over het witte poeder en de ark ,en nog veel meer wat er meer met het witte poeder kon.o.a de nazi’s zouden er meer van geweten (anti gravitatie)hebben en later de V.S vrije energie etc etc

  http://www.youtube.com/watch?v=Ur2hhObaun0&feature=related

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Foto's bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet

Foto’s bewijzen dat er iets verborgen ligt onder een Egyptisch tempelcomplex. De autoriteiten willen niet dat jij dit weet

Jimmy van YouTube-kanaal Bright Insight heeft een ...

Schieten zonder waarschuwing en steun voor sterilisatieprogramma's. Bekijk deze onthullende aflevering van Zembla over het Wereld Natuur Fonds

Schieten zonder waarschuwing en steun voor sterilisatieprogramma’s. Bekijk deze onthullende aflevering van Zembla over het Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds (WWF) is opnieuw ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.