Buitenaards

Britten geloven meer in buitenaardsen dan in God

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naar schatting 33,1 miljoen inwoners van het Verenigd Koninkrijk geloven dat leven op andere planeten bestaat. Slechts 27,5 miljoen Britten geloven in een god.

Ruim de helft van de Britse bevolking gelooft daarnaast dat bewijs voor het bestaan van UFO’s is of zou worden weggemoffeld, omdat ze een bedreiging zouden vormen voor de stabiliteit van de regering.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tien procent van de Britten beweert zelf weleens een UFO gezien te hebben. Het gemiddelde wordt enigszins omlaag gehaald door Noord-Ierland, waar slechts 30 procent van de inwoners gelooft in buitenaardsen.

Veranderd

De peiling onder 1359 volwassenen werd gehouden door de makers van XCOM: Enemy Unknown, een nieuwe videogame. Het blijkt dat meer mannen dan vrouwen geloven in leven op andere planeten.

“Nog geen 20 jaar geleden was religie een belangrijk onderdeel van het leven in het Verenigd Koninkrijk en dit laat zien hoe mensen zijn veranderd,” zei voormalig hoofd van de UFO-desk van het Britse ministerie van Defensie Nick Pope. “Meer mensen dan ooit geloven in het buitenaardse fenomeen en velen vragen zich af hoe we zouden reageren op het nieuws dat buitenaardsen bestaan.”

Maanlandingen

Als buitenaardsen verschijnen zou meer dan een derde van de bevolking eerder nieuwsgierig zijn dan bang. Eén op de vijf zei gelijk sceptisch te zullen reageren.

Hetzelfde percentage van alle Britten meent dat UFO’s al geland zijn. Nog eens vijf miljoen inwoners van het Verenigd Koninkrijk zijn ervan overtuigd dat de maanlandingen in scène zijn gezet.

Bron: Atvtoday.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Iedereen die zelf de bijbel heeft gelezen, komt waarschijnlijk van zelf tot de conclusie,dat het verhaaltje dingen in zich heeft, waarbij je vanzelf gaat denken aan buitenaardsen.Want wie waren die goden of engelen, die de aardse vrouwen mooi vonden, en kinderen bij hen verwekten wat reuzen werden??Op youtube staan filmpjes te over, van die grote reuzen in de vorm van restanten van botten.Welk licht vergezelde de ark des verbonds??En ga zo maar door.Ik heb er twee maal van mogen genieten een UFO te zien, en dan doet plots het bijbeltje echt niet meer mee, zoals het door de illuminatie verteld wordt.Zo zullen de Britten ook denken!!!

Peer
Peer
11 jaren geleden

Kan zijn. Alleen staan ze er dan misschien niet bij stil dat God een buitenaardse is. De kerk laat meldingen in de Bijbel daarover meestal onbesproken. Het lijkt wel of er een soort taboe op zit.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Vergeten bij reaktie 1 te vermelden dat deze vanuit de hemel de aardse vrouwen zagen, en naar beneden daalden etc etc.

legaal
legaal
11 jaren geleden

hoi,ik heb eigelijk nog nooit de bijbel gelezen.bij het eerste verhaal,over Adam en Eva,Kain en abel,vertrouwde ik het al niet als klein kind.zo ook de 7de dag is een rustdag,er zijn boeren die de koeien moeten melken de zieken huizen,ik lag als klein kind al in discussies hierover.en hoe vaak is de bijbel wel niet gemoderniseerd.en mischien wel uit zijn verband gerukt.ik geloof in de Bron van liefde,licht en vergeving,en dat doe ik dus ook.niemand pijn doen,respeckt voor al wat leefd en als iemand het nodig heeft of zie een helpende hand toe steken.

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x