Gezondheid

Professor lanceert GoFundMe-campagne om aluminium in vaccins te onderzoeken. Zo reageert het farmakartel

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor Chris Exley van de Keele University in Engeland doet al tientallen jaren onderzoek naar aluminium. Hij heeft vele wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan.

Onlangs lanceerde dr. Exley een GoFundMe-campagne om aluminium in vaccins te bestuderen. Het duurde niet lang voordat de pagina werd geblokkeerd.

Hoewel aluminium als hulpstof wordt toegevoegd aan vaccins om een immuunreactie uit te lokken, is het nooit op veiligheid getest.

Weigerden

Toch hoor je steeds dat vaccins ‘volstrekt veilig zijn voor iedereen’.

Exley zocht zijn toevlucht tot GoFundMe nadat wetenschappelijke instituten hadden geweigerd zijn onderzoek te financieren.

Waarom willen zij geen onderzoek naar aluminium in vaccins financieren? Je zou zeggen dat zo’n onderzoek in het belang van de mensheid en de volksgezondheid is.

Mond is gesnoerd

Tot frustratie van het farmakartel ontdekte dr. Exley zeer hoge concentraties aluminium in de hersenen van kinderen met autisme.

Andere studies die door hem zijn uitgevoerd linken aluminium in Gardasil en andere vaccins aan dementie, Alzheimer en autisme.

Hij is de zoveelste wetenschapper die de mond wordt gesnoerd.

Weinig bekend

Hoewel aluminium al tientallen jaren wordt gebruikt als hulpstof in vaccins, is er nog maar heel weinig bekend over de precieze werking ervan.

Toch wordt algemeen geaccepteerd dat aluminium in vaccins veilig is.

Experimenteel onderzoek laat echter zien dat dit soort hulpstoffen kunnen leiden tot allerlei immunologische aandoeningen.

Bekijk ook onderstaand interview met dr. Exley:

[CE]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ties gesponsord door politici met als enig doel de maatschappij ondermijnen
ties gesponsord door politici met als enig doel de maatschappij ondermijnen
3 jaren geleden

Aluminium = Kwik.

vladi
vladi
3 jaren geleden

wat hebben de vaccinatie liefhebbers hierop te zeggen???

fff

Philip
Philip
3 jaren geleden

Ontzetting over uitspraken van huisarts tegen inenting

“Met zulke uitspraken creëert arts risico op epidemie”

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190410_04314330

eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Onderzoek dat niet gedaan, gecontroleerd en bewaakt wordt door big pharma zelf, en de uitkomst dus ook niet manipuleerbaar, zal altijd krampachtig tegengewerkt worden. Vaccinaties zullen in de toekomst een belangrijk middel blijken te zijn om de mensheid uit te dunnen en onder controle te houden. Dat moet natuurlijk zo lang mogelijk onder de pet blijven, anders werkt men niet mee aan de eigen ondergang.

https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13933:mazelen-martial-law-nu-werkelijkheid&catid=17:gezondheid&Itemid=30

Verder tillen ze aan gezondheid en/of een mensenleven niet zo zwaar bij de farmaceuten zo blijkt keer op keer en nu weer in Canada, terwijl het probleem overwaait naar ons kikkerlandje :

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3427568/duizenden-doden-in-canada-door-pijnstillers

De farmaceuten hebben alles met ziekte en de dood te maken maar weinig met gezondheid, doch nog maar weinigen die het onder ogen durven zien.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x