Mens en Dier

Journaliste stelt premier van Canadese provincie vraag over ivermectine, dit is zijn bizarre antwoord

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Canada bestaan ze nog: journalisten die kritische vragen stellen. Brian Pallister, de premier van de Canadese provincie Manitoba, kreeg eind vorige maand tijdens een persconferentie een vraag van een journaliste over ivermectine. Zijn antwoord was buitengewoon bizar.

“Ivermectine lijkt geen schade toe te brengen en heeft veel mensen geholpen. Doen wij hier iets mee en zo niet, waarom niet?” vroeg de journaliste.

Premier Pallister negeerde de vraag volkomen en zei onderzoek te doen naar manieren om vaccins in de toekomst makkelijker beschikbaar te maken, met het oog op boostervaccins of een eventuele volgende pandemie. De premier vertelde glunderend dat de productie van geneesmiddelen ‘onze grootste industrie is’. Met andere woorden: het draait vooral om geld.


Er worden steeds meer studies gepubliceerd die aantonen dat het middel werkt tegen corona. Begin deze week schreef de krant The Epoch Times over een nieuwe studie waaruit blijkt dat ivermectine de coronasterfte aanzienlijk terugdringt.

De Jonge: geen indicatie dat ivermectine werkzaam is bij corona

Ook in eigen land willen politici niets weten van medicijnen als ivermectine. Zo zei zorgminister Hugo de Jonge eind vorig jaar: “Twee dingen: één, er is geen indicatie dat ivermectine werkzaam is bij corona; dat is één. En twee is veel belangrijker nog, het is niet aan de politiek om te zeggen welk middel wel of niet werkt. Daar hebben we het vaker over gehad. Dat vind ik onjuist en het politiek aanprijzen van een middel waarvan de artsen zeggen dat het niet werkt, vind ik nog onjuister.” Iedereen moet en zal de prik halen.

4.7 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“Iedereen moet en zal de prik halen.”
Inclusief vanaf 12 jarigen:
https://www.ad.nl/politiek/de-jonge-inenten-kinderen-vanaf-12-is-onmisbaar-bij-coronabestrijding-in-najaar~aa9d89df/

Maar goed, het volk wil dit want dit was voor 17 maart 2021 al voorspeld.

P. Puk
P. Puk
1 jaar geleden

Iedereen zal en moet de prik halen!
Dat zegt toch wel genoeg. We zijn niet ver van het punt dat we gedwongen zullen worden.

Duinsnip
Duinsnip
1 jaar geleden

Het is ontzettend knap om wereldwijd aan de macht zijnde regeringen op een lijn te krijgen voor het uitrollen van de covid 19 agenda. Overal dezelfde verboden voor goed werkende geneesmiddelen en overal dezelfde censuur en mediapropaganda. Hier is jarenlang aan gewerkt op grote schaal, achter de schermen van het toneel dat politiek heet. De deep state heeft de staatsgreep goed voorbereid en het schijnt te slagen gezien de grote meerderheid die zich zonder morren naar de slachtbank laat leiden. Het enige wat hen zou kunnen tegenhouden is een ontzettende inschattingsfout inzake de gevolgen van de massale vaccinaties, en het wakker worden van de massa betreffende de leugens waar ze ingetuind zijn. Laten we hopen, hoewel wellicht ernstig, dat dit toch gaat gebeuren. De tekenen liegen er niet om, er zijn heel wat ernstige bijwerkingen en erger, het virus muteert en gaat straks de gevaccineerden aanvallen. Wat een deceptie zal dat zijn.

Sizu_Sun
Sizu_Sun
1 jaar geleden

Goede vragen niet beantwoorden, blijven herhalen dat ‘vaccins’ het op moeten lossen, plus alle tegenstrijdigheden en mindf*ckerij het afgelopen jaar. En dan vraagt men zich af waar het wantrouwen van veel mensen vandaan komt….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

67
0
We lezen graag je reactie!x