Binnenland

NOS Journaal ‘verspreidt gif’. Een vergelijking tussen twee aanslagen

Help anderen door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een jaar geleden heeft journalist Arnold Karskens aangifte gedaan tegen het NOS Journaal wegens discriminatie.

Hij legde de ombudsman van de publieke omroep zijn Zwartboek NOS Journaal voor, dat hij al sinds 2017 bijhoudt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De ombudsman, Margo Smit, beschuldigde hem vervolgens van complotdenken.

Helemaal niets gedaan

Het afgelopen jaar heeft het Openbaar Ministerie helemaal niets met de aangifte gedaan. Datzelfde OM zit wel bovenop de zaak-Wilders.

Ze klagen dus wel Geert Wilders aan vanwege discriminatie, maar als het NOS Journaal wordt aangeklaagd wegens discriminatie, laten ze niks van zich horen, licht Karskens toe.

In de drie jaar dat hij het Zwartboek bijhoudt, is het Journaal niet verbeterd.

Rechtsextremist

Zo berichtte de publieke omroep heel anders over de racistische aanslag in Hanau afgelopen week, waarbij negen doden vielen, dan over de aanslag in Utrecht vorig jaar maart, waarbij vier mensen omkwamen.

De dader van de aanslag in Hanau kreeg gelijk het label ‘rechtsextremist’, terwijl het woord ‘moslimterrorist’ of ‘moslimextremist’ na de aanslag in Utrecht nooit is gevallen.

Merkel zei na de aanslag in Hanau dat ‘racisme een gif is’, terwijl Rutte na de aanslag in Utrecht niet wilde benoemen dat het om een moslimterrorist ging.

Gif

Van het NOS Journaal mochten we niet weten dat hij ‘allahoe akbar’ had geroepen en dat hij de aanslag had gepleegd voor zijn geloof.

In deze zaak verspreidt het NOS Journaal gif, aldus Karskens, die het OM oproept om nu eindelijk eens werk te maken van de vervolging van de NOS.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ongehoord Nederland]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
4 jaren geleden

Het links extremisme is het “nieuwe normaal” geworden, via instituties als de 2e kamer, EU en belangen groepen die door de overheid worden gefinancierd alsook de mainstream media kanalen.

Het links extremisme wordt verder witgewassen via het onderwijs, de D-evolutie is in volle gang, er worden kinderen gekweekt die alleen nog na kunnen zeggen wat ze met de paplepel wordt ingegeven.
Enig authentiek denken is er niet meer bij, zie ook de lopende bewijzen hiervan in de 2e kamer.

Wegkijken, theoretisch leuteren over onderwijs en godsdienstvrijheid en vooral niet horen en doen wat een grote meerderheid van het NL volk wenst en daarom ook de referenda maar weer afgeschaft.

Tijd voor de Dutch Defence Force DDF.
Herstel van democratie en NL soevereiniteit.

H.J.
H.J.
4 jaren geleden

Het hele Linkse Ruttekartel is bezig, anders denkenden in Nederland te demoniseren en via het Linkse Cordon sanitair,
met hulp van de media te schofferen.
Kijk wat er nu weer gebeurd rondom Baudet, schandalig en mens onterend.
Stop deze Linkse poppenkast stem op bv de PVV of FvD.

Stop met de EU in de huidige vorm.

Gea Breuker
Gea Breuker
4 jaren geleden

Ik zie het volgende zwartboek ook al in wording, met start datum 27 februari 2019.
Zwartboek OM, met vele hoofdstukken.
Burger laster, Nepotisme, ‘Yes Minister’, Interne pedofilie, Drugs & Co… Het wordt een heel dik boek.
Zet hem op Arnold, eerlijk duurt het langst maar smaalt het lekkerst.

IIS
IIS
4 jaren geleden

Rechts en links labels zijn onzinnig en hoogst waarschijnlijk bedacht door de schijnheilige verlichte zionistische geesten en nep joden (geëmigreerde Oostblokkers en gevluchte maffia) om een scheiding tussen het zogenaamde goede en slechte te kunnen aanbrengen, net als in de religie met hemel en hel nodig om de schaapjes te kunnen sturen en te onderdrukken.

En het opmerkelijke daarbij is dat socialist Hitler (links), en comminstisch China en de voormalige USSR de slechte en kwaden waren, maar de huidige (zionistische) linksen en socialisten in de EU, o.a. in Nederland en ook Duitsland dan wel weer de brave, lieve aardige linkse jongens en meisjes zijn en die vertellen dat alles wat rechts zou zijn als slecht en gevaarlijk is.

De Duitse verwarde man, de schutter (aangenomen dat de man echt bestaan heeft of ook werkelijk de schutter was) krijgt een fout label, want rechts was hij zeker niet, omdat nazi’s, fascisten alles linksen zijn in verschillende clubjes.
Hooguit zou je hem kunnen omschrijven als iemand die doorgedraaid is op het destructieve linkse beleid van Merkel.

Hoewel ik denk dat de man en z’n moeder zijn uitgekozen om geslachtofferd te worden door de zionisten en diende als een zogenaamd haat en racist model, waarmee het linkse drek kan wijzen op al degenen met gezond verstand die het zelfvernietigende opengrenzen beleid van de zio nazi EU, met o.a. Merkel en Rutte, zat zijn en niet langer zwijgen en opkomen voor eigen land en belangen.

Het is als het demoniseren a la Pim Fortuyn en iedereen die gezonde kritiek heeft in de hoek van zogeheten ‘gevaarlijk rechts’ te plaatsen.

De schutter was m.i. een zio Mossad soldaat of een bewust door de zionisten ingezette overspannen gek. De zaak stinkt in ieder geval op kilometsers afstand.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x