Homepagina » Binnenland » NOS Journaal ‘verspreidt gif’. Een vergelijking tussen twee aanslagen
nos journaal
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0 Wikimedia Commons

NOS Journaal ‘verspreidt gif’. Een vergelijking tussen twee aanslagen

Een jaar geleden heeft journalist Arnold Karskens aangifte gedaan tegen het NOS Journaal wegens discriminatie.

Hij legde de ombudsman van de publieke omroep zijn Zwartboek NOS Journaal voor, dat hij al sinds 2017 bijhoudt.

De ombudsman, Margo Smit, beschuldigde hem vervolgens van complotdenken.

Helemaal niets gedaan

Het afgelopen jaar heeft het Openbaar Ministerie helemaal niets met de aangifte gedaan. Datzelfde OM zit wel bovenop de zaak-Wilders.

Ze klagen dus wel Geert Wilders aan vanwege discriminatie, maar als het NOS Journaal wordt aangeklaagd wegens discriminatie, laten ze niks van zich horen, licht Karskens toe.

In de drie jaar dat hij het Zwartboek bijhoudt, is het Journaal niet verbeterd.

Rechtsextremist

Zo berichtte de publieke omroep heel anders over de racistische aanslag in Hanau afgelopen week, waarbij negen doden vielen, dan over de aanslag in Utrecht vorig jaar maart, waarbij vier mensen omkwamen.

De dader van de aanslag in Hanau kreeg gelijk het label ‘rechtsextremist’, terwijl het woord ‘moslimterrorist’ of ‘moslimextremist’ na de aanslag in Utrecht nooit is gevallen.

Merkel zei na de aanslag in Hanau dat ‘racisme een gif is’, terwijl Rutte na de aanslag in Utrecht niet wilde benoemen dat het om een moslimterrorist ging.

Gif

Van het NOS Journaal mochten we niet weten dat hij ‘allahoe akbar’ had geroepen en dat hij de aanslag had gepleegd voor zijn geloof.

In deze zaak verspreidt het NOS Journaal gif, aldus Karskens, die het OM oproept om nu eindelijk eens werk te maken van de vervolging van de NOS.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Ongehoord Nederland]


Vond je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Het links extremisme is het “nieuwe normaal” geworden, via instituties als de 2e kamer, EU en belangen groepen die door de overheid worden gefinancierd alsook de mainstream media kanalen.

  Het links extremisme wordt verder witgewassen via het onderwijs, de D-evolutie is in volle gang, er worden kinderen gekweekt die alleen nog na kunnen zeggen wat ze met de paplepel wordt ingegeven.
  Enig authentiek denken is er niet meer bij, zie ook de lopende bewijzen hiervan in de 2e kamer.

  Wegkijken, theoretisch leuteren over onderwijs en godsdienstvrijheid en vooral niet horen en doen wat een grote meerderheid van het NL volk wenst en daarom ook de referenda maar weer afgeschaft.

  Tijd voor de Dutch Defence Force DDF.
  Herstel van democratie en NL soevereiniteit.

  57 likes
  • Baudet kan wel een kort geding aanspannen, maar ja dan kom je terecht bij de rechterlijke D666 krullebollen klieken een paar van die niet authentieke millenials die alleen kunnen napraten wat ze in het nep-onderwijs hebben geleerd.

   Die zullen ongetwijfeld alles doen om de zijde van Buitenhof te kunnen kiezen.
   Laat het maar duidelijk worden voor iedereen die het lef heeft, dit te zien.

   23 likes
  • Belemmeren van vrijheid is datgene wat je anderen verwijt.
   Vrijheid begint bij jezelf.
   Gun anderen de vrijheid die jijzelf nastreeft.
   Laat het machtsvertoon geen aangrijpingspunt op je krijgen.

   Bijvoorbeeld: Betaal bekeuringen prompt, omdat ze in ons land onderdeel zijn van pressie en onderdrukking, machtsvertoon en willekeur.
   Verzet je niet. Laat los ! Meewaaien en loslaten.
   Wees vrij, hoe moeilijk dat ook is.

   2 likes
   • Gun jij mensen als Salam de vrijheid om te doen wat ze hier in NL doen? Dan weet je zeker dat je straks geen enkele vrijheid meer hebt en dat je mee mag waaien met de sharia in Nederland.

    14 likes
 2. Het hele Linkse Ruttekartel is bezig, anders denkenden in Nederland te demoniseren en via het Linkse Cordon sanitair,
  met hulp van de media te schofferen.
  Kijk wat er nu weer gebeurd rondom Baudet, schandalig en mens onterend.
  Stop deze Linkse poppenkast stem op bv de PVV of FvD.

  Stop met de EU in de huidige vorm.

  26 likes
 3. De linkse bende probeert op allerlei manieren via media , kranten , tv en journaal achterbaks anders denkenden af te maken dat is nu wel absoluut duidelijk geworden dat ziet iedereen , linkse drek inderdaad . Met Pim is het smerige werk allemaal zo’n beetje begonnen en er komt nooit meer een einde aan . Rechts de grond in boren op wat voor manier dan ook en dat gaat nu te ver dus ik vind dat rechts mag terug slaan en wel keihard ook . Laat er daarom maar een revolutie van komen hoor .

  15 likes
 4. Rechts en links labels zijn onzinnig en hoogst waarschijnlijk bedacht door de schijnheilige verlichte zionistische geesten en nep joden (geëmigreerde Oostblokkers en gevluchte maffia) om een scheiding tussen het zogenaamde goede en slechte te kunnen aanbrengen, net als in de religie met hemel en hel nodig om de schaapjes te kunnen sturen en te onderdrukken.

  En het opmerkelijke daarbij is dat socialist Hitler (links), en comminstisch China en de voormalige USSR de slechte en kwaden waren, maar de huidige (zionistische) linksen en socialisten in de EU, o.a. in Nederland en ook Duitsland dan wel weer de brave, lieve aardige linkse jongens en meisjes zijn en die vertellen dat alles wat rechts zou zijn als slecht en gevaarlijk is.

  De Duitse verwarde man, de schutter (aangenomen dat de man echt bestaan heeft of ook werkelijk de schutter was) krijgt een fout label, want rechts was hij zeker niet, omdat nazi’s, fascisten alles linksen zijn in verschillende clubjes.
  Hooguit zou je hem kunnen omschrijven als iemand die doorgedraaid is op het destructieve linkse beleid van Merkel.

  Hoewel ik denk dat de man en z’n moeder zijn uitgekozen om geslachtofferd te worden door de zionisten en diende als een zogenaamd haat en racist model, waarmee het linkse drek kan wijzen op al degenen met gezond verstand die het zelfvernietigende opengrenzen beleid van de zio nazi EU, met o.a. Merkel en Rutte, zat zijn en niet langer zwijgen en opkomen voor eigen land en belangen.

  Het is als het demoniseren a la Pim Fortuyn en iedereen die gezonde kritiek heeft in de hoek van zogeheten ‘gevaarlijk rechts’ te plaatsen.

  De schutter was m.i. een zio Mossad soldaat of een bewust door de zionisten ingezette overspannen gek. De zaak stinkt in ieder geval op kilometsers afstand.

  14 likes
 5. ik ben geen voorstander van geweld maar als de linkse bende zo doorgaat ontketenen ze geweld.
  het lijkt ook of het de enige manier is om de linkse bende een halt toe te roepen.
  misschien willen ze graag een revolutie?

  11 likes
 6. Ik zie het volgende zwartboek ook al in wording, met start datum 27 februari 2019.
  Zwartboek OM, met vele hoofdstukken.
  Burger laster, Nepotisme, ‘Yes Minister’, Interne pedofilie, Drugs & Co… Het wordt een heel dik boek.
  Zet hem op Arnold, eerlijk duurt het langst maar smaalt het lekkerst.

  9 likes
 7. Het was een verwarde man met suikerziekte…….oh nee wacht even dat geldt alleen als er een moslim een aanslag pleegt. Die gekke NOS toch.

  4 likes
 8. Dat van Hanau is waarschijnlijk door Russen gedaan niks extreem rechts.
  De strategie van angst zodat die linkse kliek aan de macht kan blijven. Ze zijn zo bang dat AFD straks de macht heeft.

  Er zullen nog wel meer aanslagen komen die ze in de schoenen van rechts schuiven.

  https://youtu.be/fKlYuJtupcI

  3 likes
 9. Het corona virus weet wel raad met dit enge volk…

  0 likes
 10. Er is een middel dat Arnold Karskens laat liggen de “..artikel 12-procedure..” waarmee het OM kan worden gedwongen om tot vervolging over te gaan. Laat hem maar hulp vragen van mr. Wicher Wedzinga, die wil daar best bij helpen [ https://wicherwedzinga.nl/persoonlijk/ ].

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS belazert de kluit: ‘Hier zien we weer een heel mooi voorbeeld van mediamanipulatie’

Weet u het nog? Vorig jaar werden ...

mh17

Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

Als je na de ramp met vlucht ...