Buitenland

Zet je schrap, de klimaatlockdowns komen eraan

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een medewerker van de WHO heeft een rapport geschreven over de mogelijke komst van een klimaatlockdown, die te vergelijken zou zijn met een coronalockdown. De klimaatactivisten waren in eerste instantie erg jaloers toen de eerste lockdowns werden ingesteld, zei Marc Morano van website Climate Depot op Fox News. Vervolgens stelden ze voor om ook klimaatlockdowns te gaan invoeren.

Hij wees erop dat er zelfs academici zijn die ervoor pleiten om ‘klimaatverandering’ toe te voegen aan overlijdensaktes. Eerder zei Bill Gates al dat ‘er meer mensen zullen sterven’ aan de gevolgen van klimaatverandering dan aan corona.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png
CO2-rantsoenbonnen

Morano zei verder dat er onlangs meerdere rapporten zijn verschenen waarin wordt opgeroepen tot klimaatlockdowns. Waar moet je dan aan denken? De thermostaat mag niet te hoog, je bewegingsvrijheid wordt ingeperkt en je mag alleen vliegen wanneer het ‘moreel gerechtvaardigd’ is.

Medewerkers van de WHO raden nu aan om klimaatlockdowns in te stellen, wat betekent dat China hiervan gevrijwaard blijft, benadrukte Morano. In Groot-Brittannië wordt al gesproken over CO2-rantsoenbonnen, waarbij de overheid of je werkgever je CO2-uitstoot meet: je energieverbruik, hoe vaak je reist of het type auto dat je bezit. Als je de limiet overschrijdt, betaal je een boete.

Een Duitse klimaatadviseur heeft daarnaast een CO2-budget voor ieder mens op aarde voorgesteld. “Dit is wat we kunnen verwachten.”

4.8 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Je vraagt je af of de massa dit gaat pikken zonder dat er sprake is van een reële dreiging zoals (vermeende) overvolle IC’s.

Hans Jansen
Hans Jansen
2 jaren geleden

Krankzinnig. Geen ander woord voor.

De Ziender
De Ziender
2 jaren geleden

Het word met de dag gekker

Marianna
Marianna
2 jaren geleden

zou “de Mens” wel in staat zijn om in vrede te leven op deze aarde?
wat zijn we eigenlijk angstaanjagende types.

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x