Binnenland

Camilla van der Burgt vlamt op de Koekamp: ‘Wij zijn geen onderdanen van Nederland, wij zijn Nederland!’

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Ik heb nooit enige illusies gehad over kartelstemmend Nederland. Ik haakte reeds af toen ze hun naasten chanteerden met de vaccinatie. Het debat vermoordden middels polarisatie. Toen ze klapten voor de zorg, maar niet voor een eerlijk loon. Toen ze 5000 Oekraïners in huis namen, maar geen thuis boden aan 700 Nederlandse kinderen in pleegzorgnood. Dat zei Camilla van der Burgt zondag tijdens de demonstratie tegen het wanbeleid van de regering in Den Haag.

“Ik walg van deze hypocrisie en laat me door dat tuig dan ook zeker niet de mond snoeren,” vervolgde Van der Burgt. “Nu niet, dan niet en nooit niet. Oftewel: over mijn lijk.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Over de koninklijke lintjes zei ze: “Uw lintje ging naar de Zwarte Piet-schoppende subsidieslurpende moordenaar des Nederlandse tradities. Zo werkt dat met een woke ideologie.”

Schaam je kapot

“Ook het bezoek van raketbedelaar Zwendelenski tijdens de Nationale Dodenherdenking doet goed beseffen hoe respectloos on-Nederlands en pro-Agenda 2030 dit kabinet is en dit moet stoppen!”

“Wat ook on-Nederlands is, zijn Kamerleden met een dubbel paspoort of loyaliteit. Leg eens uit […] dat een veiligelander hier asiel krijgt omdat ze zich niet wil conformeren aan hun democratie, maar als minister nu wel wetten doorvoert om eenieder die tegen de democratie ageert het zwijgen op te leggen. Toch, mevrouw Yesilgöz?” sneerde Van der Burgt naar de minister van Justitie. “Schaam je kapot!”

“Na de verkiezingen likte Pinokkio z’n wonden, sjoemelde de clownschoen verder met de taxatie van Soestdijk en dreigde Kaag met bezuinigingen. Een glas, plas en alles bleef zoals het was. Deze idioterie stopt pas indien we doorpakken en landelijke verkiezingen afdwingen. Met een bindend referendum hadden we ze uit hun pluche gestemd. De macht moet terug naar de burger, want alleen samen krijgen we deze overheid onder controle!” benadrukte Van der Burgt.

Wij zijn Nederland

“Hij die de rechten van burgers niet eert, is zijn plek in dat Torentje niet weerd. 120.000 ouderen leven hier op en onder de armoedegrens. Vroeger was het beter, zeggen ze en ze hebben een punt. Vroeger roofde de minister van Financiën de schatkist niet leeg, maar bewaakte die. Trad een kabinet wel af nadat het alle steun verloor. En ging bestaanszekerheid niet ten koste van klimaathysterie.”

“Is dit de toekomst van Nederland? Armoede, overpopulatie en het verlies van de Nederlandse identiteit? Te laf om af te treden, maar meneer Rutte: genoeg is genoeg!” zei Van der Burgt.

“De koning is dood, lang leve de koning! Charles versus Willem. Daar waar de eerste zelf z’n broek ophoudt, eist de allerduurste steuntrekker van Nederland van zijn noodlijdende bevolking een gratis feest van 4 miljoen in een stad waar één op de vier kinderen in bittere armoede leeft. Ben je dan een lul. Willem, het wordt de hoogste tijd dat de uitkering stopt en u belasting gaat betalen. Wij zijn geen melkkoe-provincie van de EU, maar ook zeker niet van u. Wij zijn geen onderdanen van Nederland, wij zijn Nederland!”

4.8 339 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dree
Dree
1 jaar geleden

Perfect verwoord

Jan
Jan
1 jaar geleden

alles goed gezegd , helemaal mee eens

Angie
Angie
1 jaar geleden

Mijn hart gloeit van trots.

levitas
levitas
1 jaar geleden

Precies zo en nooit niet anders.Zeer goed gesproken!!!

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x