Universum

Verborgen magnetische poorten rond de aarde (video)

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een onderzoeker van de Universiteit van Iowa heeft een manier gevonden om verborgen magnetische poorten in de nabijheid van de aarde op te sporen.

Deze poorten verbinden het magnetische veld van onze planeet met dat van de zon. Elke paar minuten opent zich gedurende een korte periode een magnetische ‘tunnel’ tussen de aarde en de zon.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het feit dat er zonnedeeltjes in de magnetosfeer van de aarde aanwezig zijn, geeft al aan dat er sprake moet zijn van een magnetische verbinding.

Uit metingen van de Europese Cluster-satellieten en de Amerikaanse THEMIS-kunstmanen, die de driedimensionale structuur van het aardmagnetisch veld en de wisselwerking met de zon bestuderen, blijkt dat de tunnels enkele tientallen keren per dag opengaan en weer sluiten.

Bron: Nasa.gov

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sipco
Sipco
11 jaren geleden

Mooi uitgelegd, maar je kunt met twee magneten de verbinding ook voelen, door de tastzin van je vingers,als je twee magneten nader tot elkaar brengt.En dan het school voorbeeld waarbij je met ijzervijlsel, een magnetisch veld zichtbaar kunt maken,en dan dit maal met twee magneten, waarbij je ook weer ijzervijsels strooit, laten dan ook de verbinding zien, als je ze vlak naast elkaar neerlegd.In principe laat je dan de wisselwerking zien, behalve de tunnels die zo nu en dan onstaan.Maar dat komt omdat deze tunnels worden gevoed en gemaakt, door zonnewind(Electrisch en magnetisch geladen deeltjes)inclusief straling in al haar vormen!!

c r
c r
11 jaren geleden

spijtig dat je niet weet waar ze liggen anders ging ik eens kijken wat er achter de poorten ligt .

eppo
eppo
11 jaren geleden

Que… Noord en zuid-pool. koop een wereldkaart bekijk hem en trek uw conclusie..

Maaike
Maaike
11 jaren geleden

Dit is voor mij het bewijs dat er echt “vile vortices” ofwel wormholes bestaan op aarde. Dit zijn magnetische vortexen die in verbinding staan met de zon. Vandaar dat deze zich ook bevinden op de noord en zuid pool en op de kreeftskeerkring en steenbokkeerkring, de maxima van de zon op de aarde. Voorbeelden hiervan zijn de Bermuda Driehoek en precies aan de andere kant van de aarde hebben we de Dragons Triangle. Behalve dat daar mysterieuze verdwijningen plaatsvinden worden er ook UFO’s geobserveerd.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x