Homepagina » Paranormaal » Geest waart rond door politiebureau in Christchurch
Geest waart rond door politiebureau in Christchurch

Geest waart rond door politiebureau in Christchurch

Politieagenten uit de Nieuw-Zeelandse stad Christchurch zeggen dat op hun politiebureau in het holst van de nacht een spook rondwaart.

Op het bureau in de wijk Hornby doen zich al vele jaren paranormale verschijnselen voor, maar niemand kan ze verklaren.

Korpschef Pete Laloli zei dat het fenomeen zich al zo lang als hij zich kan herinneren voordoet. “Als je er zelf rondloopt gebeuren er vreemde dingen,” zei hij.

Aanwezigheid

Medewerkers zijn zich bewust van een ‘aanwezigheid’, aldus Laloli. Midden in de nacht kunnen voetstappen worden gehoord en wanneer agenten op onderzoek gaan blijken gesloten deuren te zijn geopend.

Ook gaan lampen en elektronische apparaten zomaar aan. Eén van de agenten weigert zelfs in zijn eentje het gebouw te betreden. Het politiebureau is gebouwd in 1989. Laloli liet weten dat de Katholieke Kerk op dezelfde plaats had gezeten, maar dat er geen kerkhof was.

Haren

Agent Gary Malzard (foto) werkt sinds 1993 op het politiebureau. Hoewel hij nooit iets heeft gezien, hoort hij wel vaak vreemde geluiden. “Soms hoor je dingen. Lampen gaan aan. Het is erg vreemd,” zei hij. “Je haren gaan ervan overeind staan.”

Op een avond hoorden hij en zijn collega boven iemand in de gang lopen. Ze gingen via verschillende trappen naar boven, maar konden niemand vinden. Agent Fiona Clark hoort ook geregeld voetstappen, maar wanneer ze gaat kijken kan ze niemand vinden. Ongeveer de helft van het korps gelooft in het fenomeen.

Bron: Stuff.co.nz Foto: David Hallett/Fairfax NZ

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Hahaha bij de politie zijn ze bang voor spoken!!Het horen van al die geluiden en de hypnose van de angstigen kan iedereen schrik aanjagen, maar de meeste keren gaat het om tocht, welke door het gebouw waait, en wat leuke geluidjes veroorzaakt welke fantasie prikkelend zijn.En als oud agent ken ik inderdaad agenten die 7 kleuren in hun broek hadden als in ons bureau ook maar 1 vreemd geluidje hoorden.WOAhhh wat heb ik hier vaak om gelachen zoals ik nu weer doe als ik dit lees.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Ik wil wel een nachtje slapen in dit gebouw, en kom de volgende ochtend wel de natuurlijke verklaring leveren.Schijt>agentjes.Spoken zitten alleen in je neus.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Bij de oude “Praktische Hulp”was ook een weeshuis geweest hier te Leeuwarden.Tot de gemeente besloot dat het pand wat zo,n honderd jaar oud is om deze op de lijst van slopen te zetten.Tot die tijd mocht de wijkverening van de buurt hier zich in vestigen.Iedereen die in het gebouw liep hoorde vreemde geluiden alsof het spookte.De voorzitter van de wijkvereniging had een cursus hypnose gedaan en dikte het ontzettend aan zodat niemand meer boven durfde te komen.Samen met wat vrienden waren wij daar als vrijwilliger in het praatcafe, toen het weer eens zover was.ik ben gelijk naar boven gegaan en daar was het nogal donker, en hoorde van alles DOOR de TOCHT, tot ik een zwak licht zag branden in één van de zijgangen.Ik liep er naatoe en zag de voorzitter daar onzedelijke handelingen verrichten met minderjarige jongens.Moraal van dit verhaal SPOOK DOOD en de geluiden bleven. Piepgeluiden van schuld!!!Heel veel dingen zijn gewoon verklaarbaar, als je de angst voorbij bent!!

kenn
kenn
9 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Ik wil wel een nachtje slapen in dit gebouw, en kom de volgende ochtend wel de natuurlijke verklaring leveren.Schijt>agentjes.Spoken zitten alleen in je neus.[/quote]
Je doet mij te denken aan een horrore film heb ik al gezien en mischien zou ook…..

x

Check Also

van meijeren

Gideon van Meijeren fileert kersverse minister Kuipers: ‘Dit deugt van geen kant’

Gideon van Meijeren (FVD) zei donderdag in ...

kuiken

Verontwaardiging over uitspraken Kamerlid Kuiken die BIG-registratie van duizenden medici wil afpakken

Kamerlid Attje Kuiken (PvdA) riep in de ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

40
0
We lezen graag je reactie!x