Paranormaal

Geest waart rond door politiebureau in Christchurch

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Politieagenten uit de Nieuw-Zeelandse stad Christchurch zeggen dat op hun politiebureau in het holst van de nacht een spook rondwaart.

Op het bureau in de wijk Hornby doen zich al vele jaren paranormale verschijnselen voor, maar niemand kan ze verklaren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Korpschef Pete Laloli zei dat het fenomeen zich al zo lang als hij zich kan herinneren voordoet. “Als je er zelf rondloopt gebeuren er vreemde dingen,” zei hij.

Aanwezigheid

Medewerkers zijn zich bewust van een ‘aanwezigheid’, aldus Laloli. Midden in de nacht kunnen voetstappen worden gehoord en wanneer agenten op onderzoek gaan blijken gesloten deuren te zijn geopend.

Ook gaan lampen en elektronische apparaten zomaar aan. Eén van de agenten weigert zelfs in zijn eentje het gebouw te betreden. Het politiebureau is gebouwd in 1989. Laloli liet weten dat de Katholieke Kerk op dezelfde plaats had gezeten, maar dat er geen kerkhof was.

Haren

Agent Gary Malzard (foto) werkt sinds 1993 op het politiebureau. Hoewel hij nooit iets heeft gezien, hoort hij wel vaak vreemde geluiden. “Soms hoor je dingen. Lampen gaan aan. Het is erg vreemd,” zei hij. “Je haren gaan ervan overeind staan.”

Op een avond hoorden hij en zijn collega boven iemand in de gang lopen. Ze gingen via verschillende trappen naar boven, maar konden niemand vinden. Agent Fiona Clark hoort ook geregeld voetstappen, maar wanneer ze gaat kijken kan ze niemand vinden. Ongeveer de helft van het korps gelooft in het fenomeen.

Bron: Stuff.co.nz Foto: David Hallett/Fairfax NZ

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Hahaha bij de politie zijn ze bang voor spoken!!Het horen van al die geluiden en de hypnose van de angstigen kan iedereen schrik aanjagen, maar de meeste keren gaat het om tocht, welke door het gebouw waait, en wat leuke geluidjes veroorzaakt welke fantasie prikkelend zijn.En als oud agent ken ik inderdaad agenten die 7 kleuren in hun broek hadden als in ons bureau ook maar 1 vreemd geluidje hoorden.WOAhhh wat heb ik hier vaak om gelachen zoals ik nu weer doe als ik dit lees.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Ik wil wel een nachtje slapen in dit gebouw, en kom de volgende ochtend wel de natuurlijke verklaring leveren.Schijt>agentjes.Spoken zitten alleen in je neus.

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Bij de oude “Praktische Hulp”was ook een weeshuis geweest hier te Leeuwarden.Tot de gemeente besloot dat het pand wat zo,n honderd jaar oud is om deze op de lijst van slopen te zetten.Tot die tijd mocht de wijkverening van de buurt hier zich in vestigen.Iedereen die in het gebouw liep hoorde vreemde geluiden alsof het spookte.De voorzitter van de wijkvereniging had een cursus hypnose gedaan en dikte het ontzettend aan zodat niemand meer boven durfde te komen.Samen met wat vrienden waren wij daar als vrijwilliger in het praatcafe, toen het weer eens zover was.ik ben gelijk naar boven gegaan en daar was het nogal donker, en hoorde van alles DOOR de TOCHT, tot ik een zwak licht zag branden in één van de zijgangen.Ik liep er naatoe en zag de voorzitter daar onzedelijke handelingen verrichten met minderjarige jongens.Moraal van dit verhaal SPOOK DOOD en de geluiden bleven. Piepgeluiden van schuld!!!Heel veel dingen zijn gewoon verklaarbaar, als je de angst voorbij bent!!

kenn
kenn
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Ik wil wel een nachtje slapen in dit gebouw, en kom de volgende ochtend wel de natuurlijke verklaring leveren.Schijt>agentjes.Spoken zitten alleen in je neus.[/quote]
Je doet mij te denken aan een horrore film heb ik al gezien en mischien zou ook…..

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x