Bewustzijn

Aarde gaat nieuw tijdperk in (interview)

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Natuurkundige Susan Joy Rennison, schrijfster van het boek Tuning the Diamonds – Electromagnetism & Spiritual Evolution, legt uit hoe energie de drijfveer is achter de evolutionaire veranderingen.

Ze doet daarnaast de connectie tussen de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA en het Vaticaan uit de doeken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens Susan bereikt een krachtige stroom hoogenergetische deeltjes vanuit een specifiek punt in de ruimte de aarde. Ze legt uit hoe deze energie de planeet beïnvloedt.

Nieuw tijdperk

Susan meent dat de elite om esoterische redenen probeert zo veel mogelijk CO2 uit de atmosfeer te halen. De planeet verandert onder invloed van plasma dat ons naar een nieuw tijdperk brengt. Het binnenkomende plasma zal in combinatie met CO2 elektrische ontladingen veroorzaken wat een heel apart effect geeft in de lucht, aldus de natuurkundige.

Aan de hand van de Mayakalender en wetenschappelijk bewijsmateriaal legt Susan uit dat we nu een energieverschuiving meemaken. Hoe worden we beïnvloed door het ruimteweer, het morfogenetisch veld, donkere materie en wisselende magnetische velden?

Somatische hypermutatie

Ook gaat Susan in op somatische hypermutatie, het vermogen van iets of iemand om zich aan te passen aan snelle veranderingen en die te relateren aan evolutie en devolutie. Later gaat ze in op superstormen en weermanipulatie.

Het twee uur durende interview is hier terug te luisteren.

Susan Joy Rennison gaf in 2011 in de collegezaal van de TU Delft een lezing over ruimteweer.

Bron: Redicecreations.com Foto: NASA

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Volgens de maya overlevering zou in de nieuwe tijd,er ook een tijd aanbreken waarbij de lucht gekleurd zal zijn als vuur, zonder dat je je er aan brand.Hier spreken ze(maya,s) over DIE energie, die dit artikel beschrijft.En die dagen zullen gegarandeerd dan ook komen.Trouwens er zijn meer boeken die hetzelfde schrijven, als dat wat de Maya,s beweren.

Aardebewoner
Aardebewoner
11 jaren geleden

Als die elite graag zoveel mogelijk CO2 uit de lucht wil halen dan kopen ze maar met hun zelfgemaakte geld uit niks de regenwouden op en zorgen ervoor dat er niet nog meer gekapt wordt en de helft van het al gekapte regenwoud weer terugkopen en beplanten met regenwoud. Misschien wordt de soya dan iets duurder voor de burgers maar dat zal bij de meesten geen probleem zijn. Stop met het verbouwen van biobrandstof op voormalige regenwoudgrond.

Joop Zundert
Joop Zundert
11 jaren geleden

Is de elite nu ‘evil’ of juist goed in dit geval?
Want CO2 uit de atmosfeer halen lijkt mij toch juist niet evil?

Rene t
Rene t
11 jaren geleden

Dit is waar het uiteindelijk allemaal om draait! Goed dat jullie dit hebben opgepakt Niburu. Vele verschijnselen en veranderingen hebben hier mee te maken. En zoals Susan zegt ‘a real game changer’

groet,

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x