Great ResetBinnenland

Kabinet weigert na half jaar wachten WEF-documenten naar Kamer te sturen en dit is de absurde reden

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft het kabinet in november vorig jaar verzocht om alle schriftelijke stukken te ontvangen die het ministerie van Financiën in bezit heeft over het Digital Currency Governance Consortium van het World Economic Forum.

Maandag laat minister van Financiën Kaag de Kamer per brief weten dat het ministerie beschikt over stukken die betrekking hebben op een door het ministerie van Algemene Zaken verzocht advies over de deelname van koningin Maxima aan de stuurgroep van dit consortium.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Vertrouwelijkheid

De ambtsvoorganger van Kaag heeft in 2020 aan premier Rutte gemeld geen bezwaren te zien tegen de deelname van de koningin aan deze stuurgroep. Daarnaast beschikt het ministerie van Financiën over spreekpunten voor één van de bijeenkomsten van het consortium, opgesteld door het VN-secretariaat van Maxima.

“Conform het staande beleid hieromtrent zal het kabinet de betreffende documenten niet met uw Kamer delen. Het beraad tussen een minister en de koningin dient in vertrouwelijkheid te kunnen plaatsvinden,” schrijft Kaag.

Niet te geloven

“Hetzelfde geldt voor de uitwisseling tussen bewindspersonen over een kabinetsstandpunt. Ten slotte betreft het interne documenten van een internationale organisatie,” voegt de minister toe.

Van Houwelingen reageert op Twitter verbolgen. “Niet te geloven. Na een half jaar (!) wachten (terwijl Kamervragen in uiterlijk zes weken beantwoord moeten worden) weigert het kabinet om ook maar één document over het WEF ‘digital currency governance consortium’ naar de Kamer te sturen onder andere omdat de koningin erbij betrokken is,” schrijft hij.


4.8 200 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ape.c-age
ape.c-age
11 maanden geleden

The daily Digest (verteer ons nepnieuws!) van MSN is heel lief over dit soort Weffers/kaffertjes hoor.
Niet zo stom en negatief doen hóóór.

ape.c-age
ape.c-age
11 maanden geleden

Respect voor de ‘arbeiders’ van WEF! BUIG!
LOL!

Juan
Juan
11 maanden geleden

Je ziet hieraan overduidelijk dat ze een aardje naar de werkwijze uit haar vaderlandse geschiedenis heeft, terwijl ze een ceremoniële rol zou moeten hebben heeft ze via een omweg een beslissende en manipulerende rol, net zoals het in het regiem waar haar vader aan deelnam was, geholpen door Rutte, het WEF en haar aangetrouwde familie uiteraard. Achterbaks en onbetrouwbaar…

semper amici
semper amici
11 maanden geleden

Wanneer de bevolking zich als schapen gedragen, wordt het ook zo behandeld!

Back to top button
141
0
We lezen graag je reactie!x