Bewustzijn

Natuurkundige: “Je geest kan materie beheersen”

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Met het beroemde tweespletenexperiment is decennia geleden bewezen dat de geest in staat is materie te beheersen. Dat schrijft de krant Epoch Times. Tijdens het experiment gedroegen subatomische deeltjes zich ook als golven. Of ze zich manifesteerden als golf of als deeltje, hing af van de aanwezigheid van een waarnemer. De waarneming beïnvloedde de fysieke realiteit van de deeltjes en deed de golffunctie ineenstorten.

De Oostenrijkse natuurkundige Erwin Schrödinger bedacht een vergelijking om de golfachtige eigenschappen van materie aan te tonen. Met de waarneming is in deze vergelijking geen rekening gehouden omdat de waarneming zelf subjectief is, legde natuurkundige Alan Ross Hugenot uit tijdens een bijeenkomst van de International Association for Near-Death Studies (IANDS) in Californië.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Natuurkundige dr. Evan Harris Walker probeerde waarneming toe te voegen aan de Schrödingervergelijking. In 2000 beschreef hij twee verborgen variabelen, te weten wil en bewustzijn.

Wil (wat een persoon wil) is positief, terwijl het bewustzijn (waar iemand aan denkt) negatief is. Een positief en een negatief kanaal heffen elkaar op, waardoor deze twee functies niet in de vergelijkingen naar voren komen. Maar als ze elkaar tegenkomen, stort de golffunctie ineen.

De meeste mensen hebben veel aan hun hoofd: wat ze moeten meenemen als ze van hun werk naar huis rijden, welke afspraken ze hebben staan, enzovoorts. Deze gedachten blokkeren vaak de wil, aldus Hugenot. Het bewustzijn en de wil zijn niet goed op elkaar afgestemd. Als dat wel het geval is, kunnen mensen alles creëren wat ze maar willen.

“Je geest beheerst de materie,” zei Hugenot. “Sommige mensen zijn concertpianist. Ze konden ook niet gelijk goed piano spelen, dat ging met vallen en opstaan. Ik probeer een medium te worden zodat ik kan leren hoe dit werkt. Ik leg mezelf geen enkele beperkingen op.”

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
9 jaren geleden

negatief ,positief, slecht of goed , zij bestaan alleen maar in de illusie van het denken , men kan het noemen gespletenheid, [de mens splits zichzelf daarin] in ieder persoon waar deze golffunctie in functioneert werkt als een goed en slecht,, als men [positief]denkt, moet men ook een vergelijking hebben en deze bestaat in slecht/goed [negatief/positief] inderdaad werkt het ook als deeltjes IN EN MET DE Mens de golffunctie stort in , wanneer het word waar genomen ,natuurkundig gezien werkt het in en door de mens heen, in vormen van negatief/positief ,als beide word herkent ontstaat er een geheel nieuwe denkwijze in het denken en de vormen, wat men dan met deze denken creëert kan er een betere situatie of relatie ontstaat ,als men zelf zijn eigen negatieve ,positieve kant erkent en herkent waarin de mens denkt kan er een geheel ander golffunctie ontstaan, dat fotootje waar men een lepeltje kan buigen men de wil van de geest is een misleiding , geest bewustzijn, beleven en leven is gewoonweg een natuurkundige kracht waarin men deze beleeft denkt en handelt waarin men kan leren zien en beseffen, dat natuurkundig gezien het lichaam uit deeltjes bestaat , die gebaseerd is op de zelfde golffunctie waarin deze natuurkundige de werking uitlegt van golffuncties , hij legt in wezen de werking van negatief en positief uit die met de mens een spel speelt dit spelen doet het in zijn vorm waarin de mens zich verzet waardoor men een gespleten persoonlijkheid ontstaat waardoor het zichzelf als gescheiden gaat zien waarin we het ene [[positief] een meerwaarde toekent dan aan het andere ene [negatief] hoe meer inzicht ,hoe meer men zichzelf kan zien als een eenheid die gewoon natuurkundig gezien hoe deeltjes men elkaar omgaan en functioneert maar op zich zelf is het een illusie dat negatief ,positief bestaat het is wat de mens zelf eraan geeft om uit deze lijkende chaos een orde te vormen, dat doen we met woorden om het beter te begrijpen..om inzicht te verkrijgen is het nodig om het ene tegenover het ander te vergelijken…maar speel het niet te serieus , zeg maar, geef er niet te veel MACHT AAN , deze persoonlijke gespletenheid is de erfenis van vele voorouderlijke generaties waarin nog vele verkeren.. waarin de zienswijze als goed/slecht hebben geërfd.. de deeltjes wereld vertelt een andere werking zicht daarin geeft meer speelruimte niet al te serieus omgaan geeft meer begrip…kennis en kracht…

Dr. Why
Dr. Why
9 jaren geleden

dat is dus onzin.
De waarnemer die het experiment “beinvloed” kan net zo goed een camera zijn, dat hoeft geen mens te wezen. Dus bewustzijn is niet nodig. Het ineenstorten van de golf vindt sowieso plaats.

Terug naar de cursus van het eerste jaar dus, voor de achtbare doctor Walker. Hoe ze die mens ooit een doctorstitel gegeven hebben is mij wel een raadsel…

bert spoelstra
bert spoelstra
9 jaren geleden

beste,

Er is iets wat volgens mij volledig over het hoofd wordt gezien in de kwantumwereld en dus over de fundamentele bases van materie en paranormale bezigheden. Einstein gaf ons een hint. Het gedrag van kwantumdeeltjes was volgens hem spookie bussines. Waarom, omdat er een onverklaarbare reactie van twee kwantumdeeltes zou bestaan waar afstand geen rol speelt. Einstein en vele anderen, zelfs de wetenschap in deze tijd, komen er maar niet uit. Hoe kunnen deeltjes ongeacht de afstand direct met elkaar “communiceren”, wel daar is maar 1 reden voor. Kwantumdeeltjes zijn niet verbonden aan tijd, ze zijn hoe vreemd het ook mag klinken tijdloos. De enige reden dat afstand niet relevant is, is te verklaren als tijd geen rol speelt in het gebeuren, als er geen tijd is dan is afstand ook niet relevant.
Je verhaal over het feit dat je materie wil gaan sturen door gedachten is niet realistisch. Je geeft het in feite al zelf aan. Zodra er een waarnemer in beeld komt veranderen de uitkomsten, dit gebeurd omdat de waarnemer in een tijdspad zit en het deeltje wat je observeert niet. De mens zal met de huidige technologie nooit een goede waarneming kunnen doen met betrekking tot kwantumdeeltjes, want daar hebben we het uiteindelijk over, aangezien wij te aller tijde bij onze waarneming tijd laten verstrijken.
Is dit slecht nieuws? Absoluut niet, het kan zoveel verklaren. Als de kwantumwereld tijdloos is dan zul je inzien dat erop vele gebieden een antwoord is. De kwantumwereld heeft een verleden, heden en toekomst in één momentum. Er kan dus een god bestaan die alle gebeden aan hoort, tevens is er een hemel en hel mogelijk, de inertie van het universum kan worden verklaard, en geest verschijningen zijn voor mij dan ook niet meer fantasie.
Let wel ik heb niks met religie echter alles met creatie. De kwantumwereld is gecreëerd en alles erom heen is hier een voortvloeisel van Er was ooit een big bang, helemaal waar, maar de kwantumwereld zit eigenlijk nog in een spelden knop aangezien afstand niet relevant is. En al die geweldige paranormale zaken zijn in wezen heel normaal. Wetenschappers opperen nu dat de fotosynthese van planten een interactie moet zijn met kwantumdeeltjes, wel als planten dit kunnen dan kan de mens dit waarschijnlijk ook, denk hierbij aan de pijnappelklier.
Dat je met je geest nu materie wil verplaatsen is geweldig alleen je kan niet aangeven hoe je het gaat doen, veel oefenen gaat je echt niet helpen. Het leren begrijpen waarom materie er is en door welke deeltjes materie ontstaat lijkt mij wijzer dan wishfull thinking. Vergeet nooit dat materie in feite een grote illusie is, alles wat we aanzien voor materie is een reflectie van licht, zonder licht kunnen we ook geen materie detecteren. Materie bestaat voor 99,999% uit niets, enkele deeltjes draaien snel om elkaar heen en er ontstaat voor de mens een vaste vorm.
Uiteraard wens ik je toch veel succes en wil ik je het advies geven om vooral de nodige aandacht te besteden aan de pijnappelklier, dit is in mijn beleving een ondergewaardeerd ïets”. Door ons rationeel denken is de functie van de pijnappelklier geminimaliseerd en voelen wij mensen nog maar weinig zaken g goed aan.

frans
frans
9 jaren geleden

Het gevoel en gemoed wordt de hele dag afgeleid! Door reclame tot en met nieuws, we kunnen op die basis geen goede/juiste wil tonen. Tot goede oplossing komen voor iets. De manipulerende reclame en politiek speelt hier handig op in, VERDEELDHEID veroorzaken.
De wil als waarnemer. Dan gaan we de goede kant op. Omdat we dan niet meer afgeleid zijn van het geraas van de wereld. De wil als waarnemer reageert zeer praktisch en is doelgericht op/in een specifieke situatie.
Ze laat je een oplossing voor een probleem maken waarvan je achteraf zegt, ik heb het niet bedacht, ik deed gewoon, ik weet niet waarom, maar het was precies het goede dat ik deed! En.. je kunt het je achteraf tot in detail herinneren! Zo helder is het voor ogen komen te staan.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x