Mens en Dier

Oud-minister Bomhoff kraakt Kaag en haar beleid: ‘Ik vind het een ramp’

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Oud-minister Eduard Bomhoff kraakte in het tv-programma Business Class D66-minister Kaag, het klimaatbeleid, het asielbeleid en de banken.

Hij zei dat Kaag het partijbelang boven het landsbelang zet. “Dus ik vind het een ramp dat als je een minister van Financiën hebt die zelf campagne voert voor de dingen die zij dan toevallig met haar partij belangrijk vindt, en dat dus automatisch ten koste laat gaan van al het andere.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Vreselijk tekort

Volgens Bomhoff schiet ze vreselijk tekort. “Dat gaat ten koste van de zorg, dat gaat ten koste van onderwijs, dat is dus een heel verkeerde invulling van die functie.”

Hij wees er verder op dat het klimaatbeleid ontzettend veel geld kost en ten koste gaat van andere dingen. “En nu weet natuurlijk iedereen dat wie nou iets anders denkt over milieu en stikstof: die worden verslagen, gekort, die zien de schade.”

Aan dat kabinet zal binnenkort wel een eind komen

“Dus deze keer is het een twist over hoeveel miljarden nou voor milieu en stikstof: die ook duidelijk ten koste gaat van iedereen die daar dan een beetje anders over denkt. En dat maakt het dus vind ik, deze keer zoveel meer bitter, en dus zal er aan dat kabinet binnenkort wel een eind komen,” voorziet hoogleraar Bomhoff.

4.8 190 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Ze hadden allang op moeten stappen die WEFSLOPERS.maar ik blijf hoop houden dat het bijna afgelopen is met die globalisten en elite de trekpoppen van KlauSSwab want elke dag komt er meer naar buiten en meer en meer mensen zijn aan het ontwaken.

Rob V
Rob V
1 jaar geleden

dit stelt gaat stuk door met dit extrema wanbeleid. denk goed na volgende keer in het stemhokje.

Robert
Robert
1 jaar geleden

dat hele WEF TUIG met alle aanhang meteen levenslang opsluiten en niet meer heen kijken,,,, sleutel weggooien!!… en maakt niet uit welke zogenaamde functie de personen in kwestie hebben…. en ja, ook dat hele oranjetuig welke ONS land al vele jaren geleden hebben verkocht aan de hoogste bieders…. want niemand moet denken dat ze onaantastbaar zijn ongeacht welke plaats of functie ze hebben in ONS land….. boeten zullen ze allemaal !!!

Hamala
Hamala
1 jaar geleden

Ik hoop het: einde kartel den Haag!

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x