Homepagina » Gezondheid » Deze vitamine doodt kankercellen en voorkomt dat ze zich kunnen vermenigvuldigen
Deze vitamine doodt kankercellen en voorkomt dat ze zich kunnen vermenigvuldigen

Deze vitamine doodt kankercellen en voorkomt dat ze zich kunnen vermenigvuldigen

Hoewel er veel geld wordt gepompt in kankeronderzoek, blijft de ziekte wereldwijd één van de belangrijkste doodsoorzaken. Veel therapieën bestaan uit een combinatie van chemotherapie en bestraling. Deze behandelingsvormen dragen de nodige risico’s met zich mee en kunnen onwenselijke bijwerkingen hebben.

Om die reden doen veel wetenschappers de laatste tijd onderzoek naar meer natuurlijke manieren om kanker te behandelen. In de kankergemeenschap wordt veel gesproken over een aantal recente studies die een link hebben gevonden tussen hoge doses vitamine E in het lichaam en een lagere kans op borstkanker.

Omdat dit de meest voorkomende soort kanker bij vrouwen is, krijgen deze studies veel aandacht. De wetenschappers concluderen dat vitamine E een verstorende werking heeft op bepaalde cellen die tumoren helpen groeien. Vitamine E voorkomt op die manier dat de tumor kan groeien of zich naar andere delen van het lichaam kan verspreiden.

Vitamine E doodt kankercellen, maar laat het omliggende weefsel intact, zo bleek verder uit de studies. Voordat je naar de winkel gaat om vitaminesupplementen te halen is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten vitamine E zijn. Niet alle soorten beïnvloeden kankercellen op dezelfde manier.

De beste soort lijkt vitamine E succinaat te zijn. In deze vorm voorkomt vitamine E dat kankercellen zich verspreiden en vermenigvuldigen. Daarnaast gaan ze sneller dood. Er is meer onderzoek nodig om de link tussen het gehalte vitamine E en kanker beter te begrijpen. Ondertussen kan het consumeren van voedingsproducten die rijk zijn aan vitamine E dus zeker geen kwaad! Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[NaturalNews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
5 jaren geleden

…en welke voeding bevat veel vitamine E ?

boelie
boelie
Reactie op  Herman de Graaf
5 jaren geleden
Richard
Richard
Reactie op  Herman de Graaf
5 jaren geleden

Noten en bladgroenten bijvoorbeeld.

exegese
exegese
5 jaren geleden

Men verzuimt in bovenstaand artikel de waarschuwing te geven voor de vele waardeloze vitamine preparaten die meer kwaad doen dan goed doordat het lichaam de waardeloze stoffen niet eens op kan nemen en het lichaam tevens verhinderd de echte vitaminen uit voeding op te kunnen nemen.

neem geen pillen met anorganische en/of synthetische stoffen (oxiden, hydroxiden, sulfaten, selenaten, carbonaten, selenieten, chloriden, fosfaten), dit wordt slecht door je lichaam opgenomen en de formules zijn niet compleet. Kies dus voor pillen met organische en opneembare verbindingen (bv van merken als Orthica, Solgar, AOV, Plantina, Bonusan, Cellcare, Vitortho, Ortholon, Pharma Nord, Biovitaal, Vitals of New Care).

Johan
Johan
5 jaren geleden

Vitamine E komt voor in granen, noten, zaden en plantaardige oliën.

Fred
Fred
5 jaren geleden

Vitamine E komt voor in plantaardige oliën en in plantaardige producten zoals granen, noten, zaden, groenten en fruit. Dierlijke producten zijn relatief arm aan vitamine E.
Bronnen: Hoeveelheid (mg) % ADH
Zonnebloemolie (1 eetlepel) 7,6 84%
Broccoli (200 gram) 5,2 58%
Rode paprika (1 stuk) 3,1 34%
Pindakaas (voor 1 snee) 1,3 14%
Halvarine (voor 1 snee) 0,6 7%

Bere
Bere
Reactie op  Fred
5 jaren geleden

Halvarine ????? dit is synthetische boter, gemaakt in het laboratorium.

Halvarine bevat 27 producten die ook in de verfindustrie worden gebruikt!
Krijg je je handen na b.v. het schilderen of wanneer je fietsketting er af lag niet meer schoon? Even een lik halvarine en je handen zijn zo weer brand schoon.

Henk
Henk
5 jaren geleden

Als dit waar was schreven alle oncologen dit voor. Dacht je dat men mensen onnodig zou willen laten overlijden. Ik vind het ongepast mensen op deze manier hoop te geven.

Henk

Anke
Anke
Reactie op  Henk
5 jaren geleden

Word wakker Henk! Oncologen geloven niet in natuurlijke middelen, dat brengt geen geld in het la’tje. De chemische middelen brengen veel meer op, de mens moet niet te snel beter worden want dan is er niet genoeg geld te verdienen. Klinkt hard, dat vind ik ook, maar het is wel de realiteit, helaas!

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Henk
5 jaren geleden

Nope. Onoclogen staan onder suspecien van de farmaceutische industrie.
In 2011 heeft de directeur van het AvL gezegd dat 70% van de “behandelingen” NIET aanslaat.

Daar komt bij dat de “behandelingen” met chemo en straling op zichzelf ook nog eens kankerverwekkend zijn. Van de 32 gangbare behandelingen met chemo (http://www.chemo-facts.com/) is meer dan 25% aanwezig op de lijst van “zeer carcinogene stoffen”, samengesteld door het National Toxicology Program of the U.S.

Een greep:

“Therapy with alkylating agents such as MUSTARGEN may be associated with an increased incidence of a second malignant tumor, especially when such therapy is combined with other antineoplastic agents or radiation therapy.”

“Hepatic toxicity accompanied by hepatic vein thrombosis and hepatocellular necrosis resulting in death, has been reported.”

“Malignant tumors and acute leukemias have been reported in patients who have received busulfan therapy, and this drug may be a human carcinogen. The World Health Organization has concluded that there is a causal relationship between busulfan exposure and the development of secondary malignancies.”

Zou jij met een vliegtuigmaatschappij willen vliegen waar 70% van de kisten niet aankwam? Of je auto naar een garage brengen waar 70% van de reparaties mislukt?
En men heeft steevast hetzelfde “geconditioneerde” antwoord: “Alternatieve middelen kunnen reguliere therapie tegenwerken. Neem visolie-supplementen. Die neutraliseren de werking van chemokuren, zo ontdekten we”

Ik vind het niet verwonderlijk. Visolie, goed, onbespoten, organisch fruit, en organische supplementen geven het immuunsysteem (dat is lamgelegd door de chemo’s en de bestralingen onder het mom van het feit dat kankercellen daar minder bestand tegen zijn dan normale gezonde cellen) een boost en begint zich te herstellen. Voordat het zich überhaubt kán herstellen moet eerst alle rotzooi eruit…zoals het gif van de chemo… Jij ruimt toch ook eerst een kamer uit alvorens te gaan klussen?

Zo meteen zijn natuurlijke voeding en natuurlijke supplementen nog kankerverwekkend!

En de rest is statistiek. Er wordt gegoocheld met cijfers. Maar daar zijn hele boeken over geschreven….

Bere
Bere
Reactie op  Henk
5 jaren geleden

De farmaceutische industrie heeft geen interesse in natuurlijke middelen !
Hier zijn geen patenten of octrooien op te krijgen waardoor er niets aan verdient worden. De kanker industrie verdient werelwijd meer dan 200 miljard dollar aan kanker. Dat ze nog met de collecte bus langs komen is voor het salaris voor de directeur van de kankerbestrijding.
Er zijn diverse natuurlijke medicijnen zoals:
Medicinale cannabis.
Bittere amandel / abrikozen pitten. (natuurlijke chemo)
Alsem (een chinees kruid)
Vitamine E

Karleen
Karleen
5 jaren geleden

In België is er nu recent een heel goeie informatieve website die alle info geeft over alle mogelijke behandelingen tegen kanker… oa ook betreffende Baking Soda enz… men probeert alles wetenschappelijk te gaan onderzoeken met privé fondsen en in samenwerking met proffen van KU Leuven. De lacune tussen wetenschap en farmaceutische industrie wordt zo opgevuld en ook goedkope middelen worden nu verder onderzocht: zie antikankerfonds.org

Marcel
Marcel
Reactie op  Karleen
5 jaren geleden

Ik denk dat het niet de weg is om symptoombestrijding te blijven sponsoren Karleen, simpelweg omdat de industrieën die zoeken naar een remedie niet gebaat zijn bij het vinden daarvan.
Alleen het investeren in het wegnemen van oorzaken zal uiteindelijk echt verandering geven volgens mij.

Karleen
Karleen
Reactie op  Marcel
5 jaren geleden

het zou fantastisch zijn om inderdaad de oorzaken van de ziekte te kunnen vinden en daaraan preventief te werken, Marcel, maar toch is dit al een eerste positieve stap naar openheid en erkenning van goedkope natuurlijke alternatieven tgo de klassieke remedies met vele bijwerkingen…

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Karleen
5 jaren geleden

De oorzaak? heel simpel. If you eat garbage, you’ll become garbage.

Het probleem met de hedendaagse maatschappij is ons voedsel.
Ik éét toch gezond?…
Nope. Elke dag dient een regenboog aan fruit te worden gegeten. Die kleuren staan voor iets, maar de enige medische claim die mag worden gemaakt (a.g.v. de farmaceutische lobby) is dat cranberries helpen tegen blaasontsteking,

Het probleem is ons voedsel. Wat er in hóórt te zitten, zit er al lang niet meer in en wat er niet in moet zitten stoppen ze er juist in.

Wist je dat er, naast de mens, maar 4 diersoorten zijn die net zelf hun vitamine C kunnen aanmaken? – Een paar primaten, de cavia en een vruchtenetende vleermuis.

Wist je dat de FDA de ADH wat betreft vitamine C voor mensapen in de Amerikaanse dierentuinen heeft gesteld op 3,8 gram per dag?

Wist je dat de hoeveelheid vitamine C die honden en katten per dag aanmaken, omgerekend naar een menselijk lichaam 10 gram per dag is? – Ter vergelijking: het voedingscentrum (Hoezo? Eerlijk over eten) vindt 20 milligram afdoende.

Wist je dat er een alternatieve therapie bestaat tegen kanker? (het intraveneus inspuiten van het NATUURLIJKE vitamine C complex)

Er is een heel groot verschil tussen de rotzooi die wordt bereid door de farmaceutische industrie en de natuurlijke vitamine complexen. Google maar eens op Dr. Royal Lee, een pionier in het ontdekken wat vitaminen nu precies met mensen doet.

Hij moest op last van de rechter meer dan 20 jaar onderzoek verbranden. – Hij is zo iemand die kapot is geprocedeerd met belastinggeld.

Marcel
Marcel
5 jaren geleden

Kanker wordt altijd doodsoorzaak genoemd. Ik zou eerder de oorzaken van kanker dat willen noemen. Kanker is de reactie op de factoren waar we uiteindelijk ziek van worden. Dat terzijde.

bijttel
bijttel
5 jaren geleden

In heel veel huidsmeerseltjes zit vitamine E. Maar dat is synthetische vitamine E. Er zit zelfs zoveel in, dat je hypervitaminose kunt krijgen als je ook nog goedkope vitaminepreparaten gaat slikken. Natuurlijke vitamine E is een ander verhaal. Vitamine E is vetoplosbaar, dwz dat het in je vetweefsel wordt opgeslagen als je er teveel van binnenkrijgt. Dat geldt ook voor A, D en K. Pas dus wel goed op welke vit. E je slikt.

x

Check Also

singer-songwriter

Singer-songwriter heeft oplossing voor pandemie: ‘Zet je tv uit’

Mensen, er heerst inderdaad een pandemie. Maar ...

melk

Melk drinken verhoogt kans op borstkanker aanzienlijk, aldus studie

Het drinken van melk verhoogt de kans ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x