CoronaMens en Dier

Rechtszaak coronamaatregelen: Nationale Bond tegen Overheidszaken wil Marion Koopmans onder ede laten horen

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

De rechtszaak met betrekking tot de coronamaatregelen van de Nationale Bond tegen Overheidszaken gaat een nieuwe fase in. “Eindelijk is het zover!” schrijft de Bond.

Het verzoekschrift voorlopig getuigenverhoor onder ede tegen Marion Koopmans zal op 27 juli behandeld worden door de rechtbank Utrecht. Het verzoekschrift was overigens al in december vorig jaar ingediend bij de rechtbank.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vanuit de Bond is Koopmans driemaal schriftelijk verzocht – op 9 juni, 24 juni en 5 juli 2021 – per aangetekend schrijven om duidelijkheid te geven over de totstandkoming van de Corman-Drosten-paper en de PCR-testen. Zij heeft hierop niet inhoudelijk gereageerd.

Geen enkele reactie

De Bond heeft ook Ines Steffens van het ECDC, het Europese RIVM, driemaal – 6 juni, 29 juni en 4 augustus – per e-mail verzocht om van haar zijde opheldering te verschaffen. Ook daar is geen enkele reactie op gekomen.

De Corman-Drosten-paper vormt de ‘achilleshiel’ van het totale coronabeleid. Dit document is in een onmogelijke termijn van één dag door het ECDC goedgekeurd en voor publicatie vrijgegeven op 23 januari 2020.

Moleculair bioloog Pieter Borger en 21 andere wetenschappers hebben hierin maar liefst 10 ernstige tekortkomingen aangetroffen. Zij hebben op 27 november 2020 een ‘retraction paper’ ingediend om het Corman-Drosten-paper terug te trekken als zijnde ongeldig. Deze retraction paper is zonder inhoudelijke gronden afgewezen.

Strafrechtelijke vervolging

Wordt het verzoekschrift toegewezen, dan zal Marion Koopmans onder ede gehoord worden. Zij heeft dan geen andere keuze dan naar waarheid de door de Bond gestelde vragen te beantwoorden. Onder ede aantoonbaar liegen, betekent verplicht strafrechtelijke vervolging.

Mocht gedaagde er niet in slagen om de vragen te beantwoorden die in het verzoekschrift zijn opgenomen, dan vormt dit grondslag om alle coronamaatregelen met terugwerkende kracht en voor de toekomstige maatregelen nietig te doen verklaren, aldus de Bond.

Deze rechtszaak is een voorliggende stap op een collectieve rechtszaak met betrekking tot de coronamaatregelen en schadeclaims. Je kunt je hier aanmelden als belanghebbende.


4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
2 jaren geleden

Ik ga all-in voor de afwijzing van het verzoekschrift.
Bij toewijzing eet ik mijn schoen met plezier op!

Annette
Annette
2 jaren geleden

EINDELIJK! Het spreekwoord luidt niet voor niets: “Beter laat dan nooit!”

Dus het spook Marion Koopmans staat dan eindelijk eind juli voor de rechter.

Mij benieuwen hoe de rechtbank DIT weer gaat proberen recht te breien. Want tot nu toe hebben de verschillende rechters praktisch gesproken ALLE rechtszaken krom gedraaid.

Gelukkig gaat het hier wél om een zeer elementair gegeven, namelijk de Corman-Drosten paper en de PCR testen.

Tot nu toe heeft Marion Koopmans niet inhoudelijk gereageerd op de aan haar gedane verzoeken.

Ik zou zeggen: Dat raad je de koekoek! Zij KAN hier natuurlijk niet op reageren, omdat alle daarin gedane informatie frauduleus is.

De meesten van ons zullen wel weten, dat vanaf het begin van deze hele scam er een pittige beloning is uitgeloofd voor DIEGENE, die in staat zou zijn het zogenaamde virus wetenschappelijk aan te tonen en daarmede dus te bewijzen, dat het daadwerkelijk bestaat.

Ondanks het grote geldbedrag (weet ik even niet meer precies hoe hoog het NU is) is het tot nu toe nog niet geclaimd.

Er is natuurlijk ook geen één wetenschapper die iets kan aantonen, dat niet bestaat.

ALS de rechters deze keer WEL recht spreken, dan zou dat een absolute BOM zijn onder het gevoerde beleid van de afgelopen twee jaar.

Dan gaat letterlijk alles in de reverse: geen zogenaamd levensgevaarlijk virus betekent ook geen opname in de lijst A. Daarmee zou ook de spoedwet komen te vervallen.

I HAVE A DREAM!

Even off topic:

Vanochtend heb ik gelezen dat Emmanuel Macron in een verkiezingsspeech vorige week de kiezers heeft gewaarschuwd, dat er in de komende 20 jaar tot wel 80 MILJOEN vluchtelingen uit zowel het Midden-Oosten als Afrika op weg zullen gaan naar Europa.

De reden zal zijn, dat er niet genoeg voedsel beschikbaar is.

Alleen zal die voedselschaarste zich niet beperken tot die gebieden, maar zal ook Europa treffen.

Het spreekwoord: “Schraalhans is keukenmeester” zal weer actueel worden.

William
William
2 jaren geleden

Is ze nu zo geschrokken dat ze op haar bezem wegvliegt naar andere oorden?

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Dat mens ontspringt de dans echt wel. Er spelen trouwens veel belangrijker zaken momenteel.

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x