Mens en Dier

Kamerlid Agema geeft De Jonge uitbrander: ‘Hou op met angst zaaien!’

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid bracht deze week een werkbezoek aan C-support, dat ‘mensen met langdurige coronaklachten ondersteunt’. De Jonge ging in gesprek met patiënten en medewerkers.

Drie long covid-patiënten vertelden de minister hoe de ziekte op hun leven ingrijpt. De Jonge deed tijdens het bezoek een oproep aan mensen die zich op dit moment nog niet hebben laten vaccineren ‘om dit vooral snel te doen’. Om te voorkomen dat meer mensen met ernstige gezondheidsklachten te maken krijgen, zei hij erbij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Hou op met angst zaaien!

Op social media schreef De Jonge over zijn werkbezoek: “Op bezoek bij C-support. Jongeren met twijfels over vaccinatie gun ik ’t gesprek dat ik had met Noor. Zij genoot volop van ’t studentenleven, maar kan dat al lange tijd niet meer door langdurige klachten na corona.”

Het regent negatieve reacties op zijn bericht. Ook Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) was er op zijn zachtst gezegd niet van gecharmeerd. Ze trekt op Twitter fel van leer: “Hou op met angst zaaien!”

Binnen acht maanden weer volledig hersteld

“Van zo’n 2 miljoen jongeren hadden er zo’n 1500 langer coronaklachten. De meesten daarvan waren echter binnen acht maanden weer volledig hersteld,” licht Kamerlid Agema toe.

Ook eind juni haalde ze fel uit naar de zorgminister. Toen zijn ministerie een filmpje had gemaakt waarin een arts zegt dat we met z’n allen kunnen voorkomen dat we opnieuw in lockdown gaan als ook jonge en fitte mensen zich laten vaccineren, schreef ze: “Hou op met angst in de samenleving te pompen Hugo de Jonge!”

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Als ik iemand zou moeten casten voor de rol van duivel zou deze man hoge ogen gooien. En die baard camouleert het niet.

John Doe
John Doe
2 jaren geleden

Waarom wordt er nu met doemscenario’s gegooid?
Eerst was een vaccinatiegraad van 80% nodig, nu begreep ik dat we zitten op 85% en gaat men beginnen te verkondigen dat er vele duizenden in het ziekenhuis en/of IC gaan belanden omdat 15% nog geen vaccinatie heeft gehad.

Dit zagen ze nog niet toen men een vaccinatiegraad van 80% wilden?

Daarnaast is het natuurlijk dubieus door te zeggen dat de ziekenhuis/IC opnames kunnen plaatsvinden binnen een paar weken, paar maanden, maar ook binnen een paar jaar.
Zo kan ik natuurlijk ook voorspellen.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

Dat bescheten hoofd nu met baard… probeert Thierry na te doen.. alleen ziet hij eruit els een ISIS aanhanger.. in de gevangenins mag hij zijn baard laten staan tot aan zn knieen… dat deze randdebiel nog steeds een podium krijgt om onzin uit te kramen.. wanneer word deze psychopaat afgevoerd????

Annette
Annette
2 jaren geleden

Hugo de Jonge is niets anders dan een smerige leugenaar! Natuurlijk zijn er heus wel wat mensen te vinden, die inderdaad die nieuwe griepsoort corona hebben gekregen vorig jaar. Heel goed mogelijk. Maar de Jonge doet niets anders dan aan stemmingmakerij.
Laat hij nu maar eens heel vlot ALLE nabestaanden met een bezoek vereren, van de slachtoffers NA “vaccinatie”.
Het voordeel daarvan is, dat hij het zó zeldzaam druk zou hebben, dat wij voor WEKEN van hem verlost zouden zijn.
ALS je zelf goed onderzoek hebt gedaan de afgelopen anderhalf jaar en de JUISTE informatie hebt gelezen en gehoord, dan weet je dat de kans om zulke ernstige klachten voor lange tijd te houden een percentage is van 0,00000001%. Ik heb het niet ECHT uitgerekend hoor. Dit is een vermoeden op basis van het percentage van coronapatiënten in alle leeftijdsgroepen. Die kans is 0,15%. Heel toevallig hetzelfde als de ouderwetse bekende griep.
IK ben ervan overtuigd, dat je NU ná die zogenaamde levensreddende vaccinaties een heel wat grotere kans hebt op ernstig ziek worden en zelfs overlijden.
Goed zo Fleur, dat je die clown van repliek dient. Jammer alleen dat jouw partij dat prikkencircus nog steeds ondersteunt.

Back to top button
134
0
We lezen graag je reactie!x