Mens en Dier

Kamerlid Agema geeft Hugo de Jonge reprimande: ‘Hou op met angst in de samenleving te pompen!’

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanaf vrijdag kunnen de eerste kinderen een afspraak maken om zich te laten vaccineren tegen corona, kondigde zorgminister Hugo de Jonge aan op social media. Hij wil dat iedereen vóór het begin van het schooljaar de eerste prik heeft gehad. Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) stoort zich aan het gedrag van de minister.

Hij waarschuwde onder meer dat scholen mogelijk weer moeten sluiten als kinderen zich niet laten vaccineren. De Jonge legt volgens Agema op deze manier sociale druk op.

Ook schreef de coronaminister dat er in de leeftijdsgroep 15-19 jaar twee jongeren zijn overleden als gevolg van corona. Agema stelt dat De Jonge op deze manier angst zaait onder tieners. “Hij laat weg dat er ruim 1 miljoen tieners in de leeftijd 15-19 jaar zijn. Twee van hen zijn overleden met corona. Dat is heel verdrietig, maar zij hadden beiden een bijkomende ziekte.”

Er is nog niet eens een debat gepland

Kinderen kunnen zich dus vrijdag al melden voor een prik van Pfizer, terwijl er nog niet eens een debat over is gepland. “Zou De Jonge niet even het Kamerdebat afwachten? Macht-tegenmacht was het toch?” vraagt Agema.

Hugo’s ministerie van Volksgezondheid maakte ook een propagandafilmpje over het vaccineren van kinderen. In het filmpje legt een arts uit waarom ‘het van belang is’ om je te laten vaccineren als je jong en fit bent. “Hoe meer mensen er gevaccineerd worden, hoe kleiner de kans is dat er gevaarlijke varianten van het virus ontstaan die besmettelijker of ziekmakender zijn,” beweert de arts. “Dus hoe meer mensen gevaccineerd zijn, hoe kleiner de kans is dat het virus verandert.”

Agema haalt fel uit naar De Jonge

Als meer mensen zich laten vaccineren, ook jonge en fitte mensen, kunnen we met z’n allen voorkomen dat we opnieuw in lockdown gaan, aldus de arts in het filmpje.

Agema haalt fel uit naar De Jonge:

4.9 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul
Paul
1 jaar geleden

Net als wat David icke zegt they are going after you’re kids Gvd do something !!!!!

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Och, als je voor elk vaccin een stuiver krijgt, is dat toch mooi meegenomen, niet waar ouwe lijmsnuifer?

Ellie
Ellie
1 jaar geleden

Dat is gewoon NIET WAAR wat die [email protected]#tzak zegt!!!!! Juist omdat er gevaccineerd wordt zijn er veel meer mutaties, dat wordt door alle artsen en vooraanstaande wetenschappers gezegd. Omdat een virus er alles aan doet om te overleven en het vaccin (enigsinds) bescherming bied moet het virus muteren om in leven te blijven en te verspreiden. Hoe sneller het zich verspreid, hoe minder gevaarlijk en minder dodelijk!!!

Annette
Annette
1 jaar geleden

Misdadigers zijn het, stuk voor stuk!
Ik reken er op dat zeer binnenkort dat tuig allemaal afgerekend wordt. Het kan mij niet snel genoeg gaan.
Het lijkt alsof er een race tegen de klok wordt gehouden. De repressie wordt alsmaar groter. Heel veel mensen en zeker kinderen en jongeren zullen helaas door de druk bezwijken.
Het eist ook heel veel van je doorzettingsvermogen om NU je rug recht te houden. Toch ben ik ervan overtuigd dat de volhouders zullen zegevieren.
Aan al mijn medelezers en -lezeressen: houd moed en put kracht uit ons gezamenlijke doel.
EENS zal er toch weer licht schijnen op deze mooie aarde. Dat kan als er afgerekend is met het grote kwaad dat momenteel regeert.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

49
0
We lezen graag je reactie!x