UFO

Amerikaanse oud-officier: “UFO’s en aliens hebben de aarde bezocht”

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

UFO’s en aliens hebben de aarde bezocht. Dat zegt een Amerikaanse oud-marineofficier in een exclusief interview met de Britse Daily Express.

“Ik heb nooit een UFO of alien gezien, maar wel tienduizenden documenten die bevestigen dat ze echt zijn en de aarde hebben bezocht,” zegt hij. De man, die anoniem wil blijven, zou hooggeplaatste posities binnen het Amerikaanse leger en de Navy SEALs hebben bekleed.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De man uit Ohio moest een geheimhoudingsovereenkomst ondertekenen die geldig was tot 2014. Hij heeft nu besloten zich uit te spreken over de ‘topgeheime stukken’ die hij onder ogen heeft gekregen in de periode dat hij voor de Amerikaanse marine werkte.

Heel diep

“Het enige waar ik over beschik zijn mijn getuigenis en de documenten die aantonen dat ik een veiligheidsmachtiging had voor toegang tot topgeheime informatie,” zegt hij. “Dit konijnenhol gaat heel diep.”

“Ik heb geen ‘smoking gun’ of kopieën,” voegt hij toe. “Ik werkte op de afdeling communicatie van de Amerikaanse marine en had daar toegang tot topgeheime stukken.”

Intelligentie

Hij benoemde ook het incident in Rendlesham Forest en legde uit dat een hooggeplaatste officier met een ‘hogere veiligheidsmachtiging’ de waarnemingen aan hem heeft beschreven.

In juli 2015 vertelde kolonel Charles Halt aan de BBC dat hij samen met een aantal andere militairen UFO’s had gezien op de legerbasis bij Rendlesham Forest. Op 26 december 1980 werden daar ‘vreemde lichten’ gezien, waarna men op zoek ging naar de UFO’s.

“Ze pikten een ‘bogey’ op zoals dat heet, die bij Rendlesham Forest verdween,” zei hij. “Wat daar is gezien, werd duidelijk bestuurd door een bepaalde intelligentie.”

[Express]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
8 jaren geleden

Ik geloof best in buitenaardse intelligentie, maar snap nog steeds het doel niet om dit verborgen te houden; hier op deze site wordt dan vaak gesuggereerd dat dat komt omdat het economische belangen in de weg staat. Ok, maar je zou het ook voor je eigen belang kunnen gebruiken en dus bijv. kunnen suggereren dat er gevaar dreigt…. maar dat doen ze ook niet.
Het is ook de wereldsituatie die hier vaak geschetst wordt / fals flag/ complot/ etc. Ik vraag me werkelijk soms af, of ministers of presidenten of dictators van mij part die ten slotte ook kinderen hebben en geboren zijn door een moeder het nou echt op ons allemaal voorzien heeft. Daar waar er hier een wereld voor me open ging wat betreft complotten, heb ik zo nu en dan wel eens mijn twijfels en vraag me bezorgd af. of we het ZELF niet allemaal te zwart/wit zien. Zo word je heen en weer geslingerd en gaan we soms zelf aan dingen voorbij.
Zou het echt zo zijn dat men ons kwaad wil doen? Ik vergis me graag hoor, maar ja ik ben ook maar een schakeltje in het grote geheel. Vertwijfeld op vrijdag … ja.
Fijn weekend allemaal.

helder
helder
8 jaren geleden

als ik nou zo’n alien tegenkom dan krijgt ie van mij een goeie tik !

Johan
Johan
8 jaren geleden

Ach laten we wel zijn, er zijn miljarden personen die in een god geloven.

Hiervan zijn christenen duidelijk, een god schiep deze aarde, wanneer deze god niet buitenaards is, dan was het deze god ook niet mogelijk om de aarde te scheppen.

De god uit de bijbel zal hierdoor buitenaards moeten zijn.

Daardoor is het vermakelijk als men aan een christen vraagt of deze in buitenaards leven gelooft en deze persoon hierop negatief antwoord, waaruit men kan beredeneren dat deze persoon niet in god gelooft!

Jeroen
Jeroen
8 jaren geleden

Ik kijk uit naar de dag dat er een UFO hier boven Breda ofzo hangt!
Feit is dat de meeste filmpjes / foto’s erg onduidelijk zijn!
En zelfs als hier een UFO boven de stad hangt zullen mensen het afdoen als een goocheltruc oid. De meesten zullen het pas geloven als ze het met eigen ogen zien!
En ik hoop in dit leven dat nog mee te maken

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x