Gezondheid

Honger naar verandering (documentaire)

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Honger naar verandering laat je zien hoe je nooit meer aankomt, hoe je energie in overvloed creëert en hoe je lichaam altijd in perfecte staat van gezondheid is.

Honger naar verandering onthult schokkende geheimen die de dieet- en voedselindustrie lange tijd hebben bewaard. Misleidende strategieën om je steeds meer te laten eten.

Vooraanstaande experts op het gebied van voeding en natuurlijke geneeswijzen laten je zien wat je het beste wel en niet kunt kopen in de supermarkt en onthullen de waarheid achter ‘light’, ‘suikervrij’ en ‘vetvrij’ producten.

Hoe kun je van je voedselverslaving afkomen? Welke voedseladditieven moet je echt vermijden? Hoe moet je etiketten op levensmiddelen leren lezen? Hoe raak je af van een sinaasappelhuid? Hoe kun je je lichaam het beste ontgiften en reinigen? En welk voedsel moet je eten om een stralende huid en gezond haar te krijgen?

Registreer je hier en bekijk de documentaire Honger naar verandering tot en met 31 maart 2012 gratis.

Bron: YouTube/foodmatterstv

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x