Homepagina » Binnenland » Een kandidaat-raadslid raakte in opspraak om kritische tweets over Soros en ‘massamoordenaar’ Obama. Dit is haar reactie
Een kandidaat-raadslid raakte in opspraak om kritische tweets over Soros en 'massamoordenaar' Obama. Dit is haar reactie

Een kandidaat-raadslid raakte in opspraak om kritische tweets over Soros en ‘massamoordenaar’ Obama. Dit is haar reactie

Caroline Vonhoff, het kandidaat-raadslid voor 50Plus dat in opspraak was geraakt om kritische tweets over de schimmige miljardair George Soros, blijft achter haar uitspraken staan. Ook de partij blijft haar steunen.

Er was ophef ontstaan over een aantal tweets die Vonhoff vorig jaar had geplaatst. Daarin schreef ze onder meer dat Soros de basis voor zijn fortuin legde als Jodenjager.

Ze reageerde daarmee op iemand die Soros in een tweet had gelinkt aan Frans Timmermans, Clinton, Obama en Kieskompas. “Een miljardair die door middel van smeergeld macht koopt,” klonk het.

Massamoordenaar

Oud-president Obama noemde ze in 2014 een ‘massamoordenaar’.

“Soros hielp nationaalsocialisten Joden jagen en hun bezit confisqueren, maar hem een antisemiet noemen mag ook al weer niet,” schreef Vonhoff.

Persoonlijke titel

In een reactie gaf ze aan dat ze achter de inhoud van haar tweets blijft staan. Ze verwees daarbij naar een interview met Soros uit 1998 waarop ze haar standpunt heeft gebaseerd.

50Plus liet weten dat de tweets op persoonlijke titel zijn geplaatst en los staan van het gedachtegoed van de partij.

Foto: Wikimedia Commons

[AT5]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deze
deze
2 jaren geleden

als je die griezel zijn kop al ziet, moet je spontaan kokken..

Frans2
Frans2
Reactie op  deze
2 jaren geleden

Dan moet je wat vaker naar die kop van Bannon kijken (gesponsord door miljardair Mercer).

Om Sean Penn te citeren: Je moet vol haat zitten om zo’n kop te kunnen krijgen.
Sean Penn Rips Steve Bannon: You Can’t Age Like That Without Hating People

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  deze
2 jaren geleden

LS…

Ordo ad Chao / Orde uit Chaos het mantra van de Zio Nazi Rothschild Ashkenazi Khazaren Maffia waaronder Soros !

Henk
Henk
2 jaren geleden

Soros is geen Semiet.

Willie
Willie
Reactie op  Henk
2 jaren geleden

Als Ashke-nazi een Zionist dan?

only you
only you
Reactie op  Henk
2 jaren geleden

Kashaar, gaat schuil onder een ander geloof als afgeleide om de satanisch e uitingen van zijn sekte verborgen te houden voor de buitenwacht, en de joden krijgen daardoor de slechte naam?
Momenteel zijn deze in de gaza strook bezig en vergoeilijke n zgn de doden die zgn verdedigen van hun daden?

Eelke Piers
Eelke Piers
2 jaren geleden

Helemaal eens met Caroline Vonhoff

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Als ik dit zo lees worden er steeds meer mensen (buren) wakker.

Kees van Kesteren
Kees van Kesteren
2 jaren geleden

Beste Caroline,

Helemaal met u eens!
Die kerel is werkelijk “DE DUIVEL” in eigen persoon……

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

George Soros prominent lid van de Council on Foreign Relations (een schimmige globale cult) die de NWO moet aanjagen. De joods Hongaarse Soros wordt vooral in de linkse pers steevast bejubeld als een ware filantropist die als het aan hem ligt, zoveel mogelijk (economische) migranten uit Afrika en het Midden Oosten wil laten uitzwermen over Europa. Uiteraard zullen daardoor alle verzorgingsstaten imploderen en wordt de joods christelijke identiteit waar Europa op geënt is volkomen weggevaagd door de islamisering. Chaos en anarchie zijn het recept. Een ideale voedingsbodem om die NWO er wat sneller doorheen te drukken (lees een totalitaire politiestaat waar zelfs George Orwell van met zijn oren zou gaan klapperen).

Miljairdair geworden door met voorkennis te speculeren op het Britse Pond en de tijd dat hij medejoden aangaf bij de nazi’s omschreef als de mooiste tijd van zijn leven. Laten we overigens niet vergeten dat de nazipartij de NSDAP (De Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij) van linkse snit was namelijk nationaal socialisme – terwijl Hitler altijd in het rechtse kamp word geduwd. Adolf wilde ook het kapitalisme uitroeien. Vrijwel alle grote massamoordenaars uit de geschiedenis waren van communistische/socialistische/marxistische snit. Denk aan Stalin, Pol Pot, Mao, Hitler.

‘We are socialist. We are enemies of today’s capitalistic economic system for the exploitation of econmically weak, with it’s unfair salaries, with it unseemly evaluation of a human being according to wealth and property instead of responsibility and we are determined to destroy this system under all conditions.”
Adolf Hitler – may 1 1927
.
George Soros is miljairdair geworden door met voorkennis te speculeren op het Britse Pond en tevens de man achter vele ‘kleurenrevoluties’ zoals de Oranjerevolutie in de Oekraïne, maar ook in Syrië en Libië. Hij is de grote geldschieter achter de hele Antifa beweging. Deze man is één van de grootste schurken die op deze aarde rondloopt. Mabel Wisse Smit loopt met hem weg en natuurlijk is hij ook in Brussel en bij de Democrats in Amerika en ook bij de PvdA en Groen Links een zeer geliefd figuur.

Havana
Havana
Reactie op  Nehemia
2 jaren geleden

Hier wens ik toch wat meer uitleg ? Wat is het idee achter zoveel mogelijk vluchtelingen toelaten in Europa ? Wat hebben partijen als Pvda en Groen links gemeen met een schurk als Soros ? Zijn het niet eerder partijen zoals N VA die meer gemeen hebben met hem?

Robbe
Robbe
Reactie op  Havana
2 jaren geleden

Je kan moeilijk de N-va betichten om Europa vol te steken met vluchtelingen. Hier in Vlaanderen zijn het vooral de linkse partijen die Europa willen over bevolken met moslims. In Nederland moeten de linkse partijen zeker niet onderdoen. Soros financiert inderdaad de meeste betogingen tegen de rechtse partijen. Soros heeft misschien geen banden met de linkse partijen in NL en VL. Maar onrechtstreeks beïnvloedt hij ze wel. Is inderdaad een van de meest gevaarlijke personen van de wereld.

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Soros ontleent zijn macht aan de gigantische hoeveelheid geld die hij ter beschikking heeft. Geld dat hij door medewerking van zijn kompanen uit de bankenkliek krijgt toegespeeld. Maar ook aan die stoelpoten wordt druk gezaagd en wel te beginnen in het land waar de BIS staat : Zwitserland !

Ik ben zeer benieuwd wat er uit dat referendum als uitslag tevoorschijn zal komen. Het kan zo maar het einde inluiden van de oplichterij van privé-banken wereldwijd.

http://www.dlmplus.nl/2018/03/30/financiele-revolutie-gaan-zwitsers-geldboom-van-de-bankiers-omhakken/

Hulde aan de Zwitsers, misschien wel het enige land met echte democratie. Ik ben zeer benieuwd.

Frans2
Frans2
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Miljardair Mercer ontleent haar macht aan de gigantische hoeveelheid geld die zij ter beschikking heeft en stelt aan Bannon.
Miljardairs Koch ontlenen hun macht aan de gigantische hoeveelheid geld die zij ter beschikking hebben en stellen aan de Republikeinse partij.
Wat is het verschil met Soros? Waarom is Soros slecht en Mercer en Koch niet?

eksegese
eksegese
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

De meesten met meer dan onbeschoft veel geld deugen voor geen millimeter. Er zijn er die de schijn weten te wekken er iets goeds mee te doen en er zijn er misschien een paar die uit gewetensbezwaren echt iets goeds mee doen. Waarschijnlijk is dat wereldwijd op een hand te tellen. Bill Gates gaf ook miljarden weg, de man deugt absoluut niet, de stinkend rijke Clintons trachten ook de schijn te wekken zich in te zetten voor goede doelen, niets is minder waar. Zo ook Soros. Daar trapt toch helemaal niemand meer in. Al die sprookjes zijn al lang ontmanteld. De nabije toekomst zal ons leren wie er deugt en wie niet. Er is niemand die dat nog tegen houdt. Jammer voor hen die hun ziel verkochten aan het kwaad, de rekening zal vereffend worden.

Frans2
Frans2
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Ik denk dat je je laat misleiden door conservatieve machten die niks van een Palestijenverdediger moeten hebben of democratiestimuleerder.

eksegese
eksegese
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Als wij zouden beschikken over echte democratie zouden de misleiders snel uitgerangeerd zijn.

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Als we niet in een vorm van democratie leefden, dan was deze site verboden en zat jij in het gevang wegens je uitspraken.

eksegese
eksegese
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Precies wat je zegt : een vorm van democratie. Een vorm die lijkt op democratie maar het in werkelijkheid absoluut niet is.
Ze hebben immers nog altijd te maken met een verschrikkelijke overmacht aan mensen. Die moet je het idee geven dat ze in vrijheid leven anders gaan ze zich tegen het zielig kleine clubje keren die inmiddels in hun broek schijten van angst. Hun plannen om de mensheid te reduceren loopt telkens weer op een jammerlijke mislukking uit. Daar worden ze inmiddels behoorlijk nerveus van.

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

[ Hun plannen om de mensheid te reduceren ]

Misschien is het beter je te realiseren dat die reductieplannen helemaal niet bestaan. Het omgekeerde is eerder het plan, we moeten groeien groeien groeien… tot we stikken door overbevolking, opgeraakte grondstoffen en vervuiling.

Schiphol moet groter, auto’s treinen, vliegtuigen moeten sneller. Vlees moet vaker. Buitenlandse vakanties moeten frequenter. Bronwater moet van Fiji komen.
Daar, in onbegrensde groei, zit het werkelijke gevaar.

Bassie
Bassie
2 jaren geleden

Die Soros toch.
Hij zat achter de VOC en East India Company.
Hij zat achter de Roman Empire en de Katholieke Kerk.
Hij financierde de campagne van Alexander de Grote en de profeet Mohammad.
Hij zat achter Columbus en achter Vasco da Gama.
Hij zat achter Gengis Khan en achter de Vikingen.
Hij zat achter Pol Pot en Bin Laden.
Waar zat hij niet allemaal achter?
Kan iemand een ding/persoon noemen waar Soros niet achter zat?

deze
deze
Reactie op  Bassie
2 jaren geleden

niet aan de goulash in ieder geval !
rare hongaar met h o n g e (a) r naar macht en nieuwe wereld oprichter.. vies oud reptiel met schobbejakken onder zijn duistere saturniale ogen.. eng ding, is geen mens
zit achter al de klotezooi die de chaos veroorzaakt als 1 van de velen kornuitjes uit het kartel dat dood en verderf zaait over HEEL DE PLANEET , hoe komen we van die lui af mensen?

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

George Soros, de meest gevaarlijke man ter wereld, moet hoe dan ook worden gestopt voordat alles en iedereen is gehersenspoeld en we als zombie robots door het leven gaan.

Hoe kan Soros worden gestopt? Door wakker te worden uit de roes waarin de mensheid zich bevindt.

Alles, maar dan ook alles staat onder directe invloed van The Sabateons, waar Soros een hele grote rol in speelt.

The Tavistock Institute is het hart van mindcontrol, wereldwijd.

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12831:george-soros-is-veel-gevaarlijker-dan-wordt-gedacht&catid=20:het-complot&Itemid=33

x

Check Also

soros

Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus

Een Peruaanse rechtbank heeft beweerd dat ‘de ...

trump

‘Trump-aanhangers’ bestormen (naar verluidt) het Capitool

Woensdag is het Amerikaanse Capitool naar verluidt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x