Homepagina » Buitenland » Leest u mee, Halsema? Israëlisch Hooggerechtshof: afstand handhaven tijdens protesten is illegaal
israël
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

Leest u mee, Halsema? Israëlisch Hooggerechtshof: afstand handhaven tijdens protesten is illegaal

Het handhaven van afstandsregels bij protesten tijdens de coronapandemie is illegaal, zo heeft het Israëlische Hooggerechtshof zondag geoordeeld. Alle boetes die zijn uitgedeeld aan demonstranten omdat ze te weinig afstand van elkaar hielden, worden verscheurd, schrijft The Jerusalem Post.

In Israël is een noodwet aangenomen die het mogelijk maakt om het recht op demonstratie te beperken. Verschillende burgerorganisaties deden hierover hun beklag bij de rechter. “Het Hooggerechtshof heeft de vrijheid van demonstratie en de vrijheid van meningsuiting van de Israëlische burgers, die de ziel van de democratie vormen, opnieuw verdedigd,” zei directeur Eliad Shraga van de Movement for Quality Government, één van de organisaties.

“Deze rechten moeten worden beschermd, vooral gedurende crises waarin de democratie wordt aangevallen door entiteiten met dubbele petten,” voegde hij toe.

Grote overwinning

Tamar Zandberg, fractievoorzitter van de Meretz-partij, noemde het vonnis een ‘grote overwinning voor de vrijheid van meningsuiting en demonstratie’. “Geen enkele democratie mag de wet gebruiken om de stem van het volk te smoren,” zei ze.

Elke keer als er een protest werd georganiseerd tegen het beleid van premier Netanyahu, legde de overheid beperkingen op en werd er een noodtoestand afgekondigd. In Nederland gebeurde de afgelopen maanden vaak iets soortgelijks. Zo werd het Museumplein bijna iedere zondag door de gemeente aangewezen als veiligheidsrisicogebied.

Excuus

Journalist Arnold Karskens verklaarde daarnaast dat livestreams tijdens de demonstraties op het Museumplein werden gejammed. Ook werd hij afgevoerd in de politiebus terwijl hij beschikte over een politieperskaart. Men wil niet dat het Nederlandse volk ziet dat er zoveel mensen zijn die demonstreren tegen het coronabeleid, aldus Karskens.

Gewetensbezwaarde politieagenten hebben bovendien bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie verklaard dat de anderhalvemeterregel door de politie als excuus wordt gebruikt om te kunnen ingrijpen, omdat het voor de betogers vrijwel onmogelijk is om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

4.9 87 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
13 dagen geleden

Halsema kan blijkbaar niet lezen ,anders had ze wel geweten wat onze rechten zijn.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Vlinder
13 dagen geleden

Halsema is ingepalmd door de Deep State. Zij mag ook aangeklaagd worden en zij is absoluut niet de enige persoon die daarvoor in aanmerking komt. Ook zij heeft haar ziel verkocht en heeft verraad gepleegd.

Judith
Judith
Reactie op  Vlinder
13 dagen geleden

Ze heeft er geen herinnering aan!

Pilot
Pilot
Reactie op  Vlinder
12 dagen geleden

ik ben benieuwd onder welke druk die ‘gasten’ staan die een richtlijn volgen die tegen ons is. Het is wel bekend, maar nog steeds is het niet aan het licht gebracht. Dat zou ik graag zien gebeuren, voor de dag ermee!! Maak duidelijk voor iedereen waar de orders vandaan komen..

ProAsfalt
ProAsfalt
13 dagen geleden

In Israël is er dan gelukkig een belangrijke overwinning geboekt maar de strijd is nog lang niet gestreden tegen de Cabal.

Wat gaan de Nederlandse Rechters doen? Tot nu toe hebben zij (uiteindelijk) een ruggengraat getoond van een weekdier.

Er zijn behoorlijk wat zaken op komst, veelal gevoerd door viruswaarheid.
Omstreeks 15 april:
1) hoger beroep inzake de PCR test

2) hoger beroep inzake de gedwongen invasieve PCR test afname om terug te keren naar je woonland Nederland. De betrokkene zit nog steeds in Israël in ballingschap terwijl de eerste aanleg begin januari was en een hoger beroep pas halverwege april kan plaatsvinden terwijl de staat dit binnen 4 uren kan regelen voor dezelfde dag nog.

3) Er komt nog een bodemprocedure aan met een voorlopige voorziening met betrekking tot alle coronatotalitarisme.

4) Er volgt binnenkort een nieuwe kort geding ten aanzien van de avondklok.

5) en nog veel meer.

Kortom: het wordt de komende tijd feest in de rechtszaal.

salvar
salvar
Reactie op  ProAsfalt
13 dagen geleden

bedoel je echt week met van die mollige witte handjes?

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  ProAsfalt
13 dagen geleden

Bij feest hoort vuurwerk. Ik ga daar dan voor zorgen. Zou je nog in België vuurwerk kunnen kopen?

mikkie
mikkie
Reactie op  ProAsfalt
13 dagen geleden

Die PCR-test…Gisteravond op TV programma over de MKZ-uitbraak in Kootwijkerbroek.
De dierenarts heeft met een pcr test de nog levende koeien en kalveren getest.
Ik heb het opgezocht op google. De PCR test toont alleen een actief levend virus aan. Niet wélk virus.
Weet íemand hier meer over? Kan het dus zo zijn dat een PCR test ook positief scoort als je een tótáál ander virus dan COVID hebt?

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Verontruste
12 dagen geleden

Het wetenschappelijk bewijs dat de PCR test niet werkt!
MAAR NIET GETREURD WE WETEN VAN NIKS ZOU RUTTE ZEGGEN DUS WE GAAN GEWOON DOOR MET DEZE TEST.
HOE HOUDEN WE DE MENSEN ANDERS IN ANGST VOOR HET VIRUS.

KarelmeteenK
KarelmeteenK
Reactie op  ProAsfalt
12 dagen geleden

Viruswaarheid faciliteert de overheid met tot falen gedoemde “processen” (gecontroleerde oppositie).

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Mijn vraag is waarom luistert men naar stelletjes criminelen in Den Haag ??? Beseffen jullie allemaal dat deze mensen jullie allemaal wil uitroeien ?? …..

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Ja juist the Aryan genocide, in de Verenigde Staten gaat dit heel hard, alle excuses hier voor zijn te gebruiken, in Europa zijn de Autenthieke Europeanen, overal aan het verliezen, Scandinavië voerd de boventoon, onder mom van gelijkheid en broederschap, veroveren de Moslims langzaam maar zeker, en Soros financieérd en kijkt toe !

Ikke
Ikke
Reactie op  Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Dat beseffen alleen de wakkere de rest zit nog in de bubbel van oeh ,opzij springen en dubbele mondkap op doen hoax, want stel je voor je krijgt de griep , SARS2 is wat ze inspuiten bij je de longziektens ,daar hebben ze der te weinig van net als de darmkanker in het vaccin ,ye weinig slachtoffers dervoor dus nog ff derin mieteren…WHAT NEX

Theo
Theo
Reactie op  Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Beseffen is één ding, maar er ook iets tegen doen is niet zo eenvoudig.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Theo
13 dagen geleden

Alle maatregelen negeren, NIET luisteren naar die idioten in de regering, NORMAL LEVEN ZOALS VROEGEN .. ..

Marianna
Marianna
Reactie op  Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

ik zou ook wel willen dat de musea en concertzalen open zijn, leven als vroeger kan dus niet

Gezinusk
Gezinusk
13 dagen geleden

Bijkomstig voordeel aangaande Israël is dat de meesten inwoners in drie maanden tijd gevaccineerd werden. Daarvoor waren het aantal besmettingsgevallen problematisch met name in de orthodoxe religieuze wijken liep het uit de hand, omdat ze daar van menig waren dat JHWH, God hun tegen het virus zou beschermen. Een situatie ongeveer vergelijkend met Urk, Staphorst, Bunschoten – Spakenburg hier etc..

Mooi voor de Israëlische bevolking dat het hooggerechtshof ze in het gelijk stelt. De situatie leent zich ervoor. Ik denk dat ze daar een half jaar geleden geen gelijk hadden gekregen gezien situatie toen destijds. 

Enfin, in Engeland gooien ze binnenkort ook de boel weer open. Ook mede dankzij het snelle handelen van het vaccinatiebeleid voor wie het wilde hebben.

Wat dat aangaat is het diep triest wat hier in Nederland gebeurt. Voor de meeste mensen begint het gewoon te lang te duren terwijl er in verhouding maar een paar vaccins op de planken liggen.

En hoe zit ondertussen met de EMU te Brussel aangaande goedkeuring Spoetnik V vaccin?? Destijds hoorde ik dat ze ongeveer 3 a 4 week nodig hadden om het vaccin op betrouwbaarheid te testen, nou die tijd zit er al op. Maar je hoort er helemaal niks van terwijl Rusland 100 miljoen vaccins aan de EU kan leveren.

Ik begin zo’n flauw idee te krijgen dat ze in Brussel doodsbang zijn dat straks Europeanen Poetin en Russen bedanken voor het Spoetnik vaccin waardoor de boel weer snel open kon. Het zou zo maar eens een Brussels doomscenario kunnen zijn. Laten ze ons liever wachten op westerse vaccins die maar niet in voldoende mate aangeleverd worden.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

Deze vaccin’s verdienen deze naam niet, zijn hele gevaarlijke injecties met kansen op sterven vroeg of heel laat ?!

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Jenne Sr.
13 dagen geleden

Dat mag jij vinden Jenne. Voor de rest moet elk individu maar voor zichzelf uitmaken of het wel of niet gevaccineerd wil worden.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

Ja hoor, zelf uitmaken. Je mag alleen niet meer je huis uit, je hebt nergens meer recht op. Engnek, leugenaar…CDA-er.

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  Gezinusk
12 dagen geleden

Gezinusk, ik zou eerst eens een jaar anoniem bij een farmaceut die vaccins fabriceert, gaan werken. Daarna komt u terug en zult u erkennen dat u hier nonstop feiten vrij heeft georeerd.

Verontruste
Verontruste
Reactie op  Gezinusk
12 dagen geleden

Alleen al dat je dit vaccins noemt bewijst dat je de betekenis niet kent. Het is een test voor gen-therapie. Nogmaals: Het is een testprogramma wat loopt.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

Over the UK bent U wel heel slecht ingelicht, vreselijke situatie, die volkomen wordt verbloemd, doden en verminkten bij de fleet, en weinig vrijwillige vaccinaties !

Dubito
Dubito
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

“Besmettingsgevallen’? Zijn dat die positieve testuitslagen? Van die PCR-test? Die niet werkt?
‘Vaccins’? Zijn dat die vaccins die geen vaccin mogen heten? Maar een gentherapie? Experimenteel, tegen de Code van Neurenberg in? Die ‘vaccins’?

Maar gelukkig is iedereen in Israël nu ‘geprikt’, helemaal gezond in tegenstelling tot een paar maanden geleden, veilig en gaat er niemand meer dood. Nooit meer. Eindelijk het eeuwige leven bereikt. Het paradijs op aarde. Knuffel elkaar! Het mag van de rechter! Tot ziens in Jeruzalem!

Ikke
Ikke
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

Wat dacht van geen vaccins, giftroep …alleen de cronischezieken zijn de klos ,ff der 1a2 erin mieteren die gezond is , en hoppa de mondlap is weer bang ,pff wanner dringt het door tot jullie dat dit een zwendel is

salvar
salvar
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

je bent volgens mij overal tegen of niet?
lees je eigenlijk wel hoeveel er gestorven zijn door het vaccin (lees gifspuit) of doodziek ?

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  salvar
13 dagen geleden

Ja dat is niet best salvar. Maar zo zijn er ook behoorlijk wat gestorven aan corona. In de VS en Brazilië alleen zijn meer dan een half miljoen mensen door corona gestorven. (Vanuitgaand dat de huidige cijfers ongeveer kloppen)

Ik denk dat de WHO zoals eerder vermeld, de balans opmaakt. Als ze zien dat bijvoorbeeld na 100 miljoen vaccinaties, er 10.000 door het vaccin zijn gestorven. Dan zullen ze het waarschijnlijk als acceptabel vinden om door te gaan met vaccineren om het probleem aan te pakken.

Ze hadden natuurlijk ook voor de weg kunnen kiezen om het virus gewoon zijn gang te laten gaan. Echter heeft dat in Amerika en in Brazilië geen vrolijk resultaat opgeleverd.

Uiteindelijk heeft de risicogroep het meest baat bij vaccinatie. Neem de vriendin van een collega op mijn werk. Die schijnt nierkanker te hebben gehad en leeft op een nier. Wat zou er gebeurt zijn als er voor haar geen vaccinatie tegen dit virus op de markt was gekomen? In Juli wordt ze 38 maar moet ze dan voor de rest van haar leven maar binnen blijve? Bang om het virus op te lopen? Wat voor keuze heeft zij dan?

Dubito
Dubito
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

Ja, die ‘corona’doden hè? Neem even de tijd om hier naar te kijken en te luisteren (patholoog):

https://www.bitchute.com/video/JPYCLbd0H5Ii/

salvar
salvar
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

vergeet niet dat er onder de corona doden 70% helemaal geen griep hadden.
weet je nog een gebroken teen hup corona etc.
hartaanval hup corona en ga zo maar door.

Nina
Nina
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

Als je het wegzet tegen het aantal inwoners is het niet uitzonderlijk!

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

Waren er meer Coronadoden dan griepdoden in de jaren ervoor? Nee. Nergens oversterfte.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Gezinusk
12 dagen geleden

Misschien een jaartje wachten, volgens tientallen specialisten is je immuun systeem door de vaccinaties stuk! Als dat onverhoopt waar is vallen de gevaccineerden bij de volgende griep met bosjes om omdat hun lichaam hier niet meer op reageert!
Helaas de tijd zal het leren, maar al die paniek voor een griep met een IFR van 0,23 is onverantwoord!
Hier moet wel een andere agenda achter zitten, vooral om dat de gangbare medicijnen niet gebruikt mogen worden!

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Gezinusk
12 dagen geleden

Brazilië wordt gewoon door vaccinatie genocide gepleegd dat zijn je doden indianenstammen worden compleet uitgeroeid zodat ze hun leefgebied kunnen afpakken voor hun illegale houtkap en mining en dammen bouwen zodat daar alles naar de klote gaat Gezinsk beter onderzoek doen

R W
R W
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

Doe jij hier nou echt die gifspuiten propageren? Lees je eens in, of laat je nakijken….

Inge
Inge
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

Er is geen sprake van een pandemie, dus waarvoor Rusland zijn bevolking vaccineerd is niet anders dan hier, want ook Rusland ging akkoord met de uitroeings agenda 21/30 van de Verenigde Naties, misschien heeft Spoetnik V minder bijwerkingen maar als men uiteindelijk ook auto-immuunziekten en onvruchtbaarheid ontwikkeld dan is dat ook geen optie.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Gezinusk
13 dagen geleden

Toch wel aardig te lezen dat dat iemand verwoed poogt de dodelijke agenda van de ‘denktank’ Klaus Schwab hier goed te praten.
Ook hij zal niets bezitten en gelukkig zijn!

Hier in Frankrijk verzet Dr Raoult zich tegen deze angstdictatuur gepland vanuit de crimenale organisaties binnen WHO (Bill Gates) WEF (klaus Schwab, Kaag, Rutte, Maxima…) Alles wordt uit de kast gehaald om andersdenkenden verdacht te maken en een griep variant die niet meer slachtoffers dan normaal maakt buitensporig uit te vergroten.

In een fuctionerend land met weerstand tegen het nazigedachtengoed van Klaus Schwab zouden types als Kaag, Rutte, Hugo de Jonge er al lang uitliggen. Een Biltzkrieg
tegen Nederland, Frankrijk en Duitsland is aan de aan de gang met een gezochte nepaanleiding. Illustratief hierbij is dat in het verlengde van de AIVD-CIA door mollen in teams de hele dag gepost word op fora om het publiek te hersenspoelen.

Noot: De AIVD drukt zijn werknemers op het
hart, nooit maar dan ook nooit te laten blijken
dat ze werken voor deze stalinistische club.
Met daarbij de vermelding dat het ook hun leven bedreigd!

Met dank aan Wilmer Heck.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  J. Onno Dekker
12 dagen geleden

En dan te bedenken dat Bill Gates zijn volgende plandemie al weer klaar heeft voor 2025/2028 met de naam SPARS bij deze pandemie zullen de meeste mensen aan hersenvliesontsteking sterven!
De bevolking zal toch met enkele miljarden verminderd moeten worden!
Alle makke schapen blijven er in trappen!

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  Gezinusk
12 dagen geleden

Gezinusk, alleen voor het zo solide doodzwijgen van de feiten als u doet, heeft u de verbijstering van velen.
De bedenker van de PCR test heeft aangegeven dat de test geen enkele zin heeft ivm covid. Als de arts die uw covid test afneemt, u een keer hoort kuchen en u heeft zich laten ontvallen FvD kiezer te zijn, dan wordt u positief bevonden.
Iedere farmaceut weet dat het ontwikkelen van een effectief vaccin met een minimum aan bijwerkingen zon 3 – 5 jaar, dus niet 4 weken kost.
Het spreekwoord haastige spoed is zelden goed, is aan u ook niet besteed.
Ik krijg de indruk dat u hier aanwezig bent namens Groen Links en D66 om naar maximum vermogen feitenvrij te stoken.

Bjorn
Bjorn
13 dagen geleden

Mooi werk. Steeds minder mensen die deze idioterie nemen voor wat het is. Het wordt hoe langer hoe belachelijker aan die regels te houden. Je kunt nu de domme angst-dummies onderscheiden van mensen die gewoon willen leven.
Ridiculiseren heeft een averechts effect, zo bljkt.
Het einde van Klaus Schwab en zijn dievenbende lijkt in zicht. Horecabazen en winkels moeten gewoon hun deuren openen, ongeacht de volksverlakkerij die op zijn laatste benen loopt.
Zaak is nu onze jeugd te beschermen tegen de belachelijke maatregelen op scholen en de komende gifspuiten. Ook op straat verdienen ze onze steun wanneer ze (weer) worden lastiggevallen door boa-NSB-ers en nazi-agenten vanwege ‘zaken’ als samenkomen, ravotten of knuffelen. Hoog tijd dat we deze ‘mensen’ bij onze jongeren vandaan houden. M.i. onze grootste verantwoordelijkheid als volwassenen. Onderstrepen dat we in een fout regime leven.
Want we hebben momenteel GEEN volksvertegenwoordiging.
Het wordt een hete zomer want we MOETEN vechten en winnen. Al is het alleen maar voor onze kinderen en kleinkinderen. En er is haast bij.

Ikke
Ikke
13 dagen geleden

Hetbis 1 grote poppenkast deze hoax mét corona voor verschrikkelijke ziekte te voor geschoteld krijgen vanuit de 50tige jaren een ander woord voor Neusverkoudheid = corona , daar heb je al bij je geboorte last van hoezo een besmettingen hoax daarvan maken om niet te buigen voor de stinkrijke elite van het geld van het volk, lekker makkelijk he Labbekakken, jullie houdem jullie niet aan de regels en het volk moet het wel opvolgen deze false flag ziekte , ontwikkeld door het gezwel de elite bubbel met de farmeuten industrie , nooit maken ze mensen beter alleen maar zieker bij baby,s al te beginnen met de Hielprik , onmenselijke cloonen

salvar
salvar
13 dagen geleden

schijnbaar gaat het overal iets beter , behalve in het nazirijk en onze bananrepubliek.
engeland alle lockdowns opgeheven.
als we het moeten geloven natuurlijk.
halsema luistert nergens naar maar ja dat kan je ook niet verwachten van een psychopaat.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  salvar
13 dagen geleden

Je onderschat de zwarthemden (politie en m.e.) uit het Duitse rijk. Een heleboel mensen zijn monddood gemaakt met een muilkorf en lopen ziende blind en horende doof als bavianen rond in de bananenrepubliek. Zoals bekend houden bavianen (apenras) van bananen……

Elfin
Elfin
Reactie op  salvar
13 dagen geleden

Laat je niet in de luren leggen! Engeland voert per 16 april het vaccinatiepaspoort a.k.a. Jodenster 2.0 in.

Rob
Rob
13 dagen geleden

Ik vraag me af en toe wel af wat de rol van de BPOC in het geheel is. Het is mooi dat politie agenten daar hun verklaring kunnen afleggen maar waarom sturen ze van de BPOC agenten door naar de psychiatrie, dat al heel lang bekend staat als ‘de industrie des doods’? Vroeger werd er al gezegd ‘als je nog niet gek bent dan wordt je daar wel gek’. Waar ik geboren ben had de psychiatrie vroeger al zo’n slechte naam dan ze daar letterlijk de naam voor hebben veranderd. Een andere naam moet het beter laten lijken maar in de praktijk verandert er niets. Dat ze daarvoor de naam hebben veranderd wil toch wel heel wat zeggen. En daar stuurt de BPOC de agenten dan naartoe? Dat komt mij niet gepaald onafhankelijk over, meer een vangnet om het verhaal te doen en vervolgens doorsturen naar de ‘industrie des doods’. Dan is de vraag of ze bij de BPOC zo onbewust zijn of dat ze het expres doen in de lijn van het beleid. Ik vindt het vreemd, mede omdat ze hun bevindingen juist ook doorsturen naar de politiek, die juist overal de oorzaak van zijn in dit land.

Piet
Piet
13 dagen geleden

In Israel nog wel! Byzonder.

Andere Hans
Andere Hans
13 dagen geleden

Dat dit in Israël is besloten door hun Hooggerechtshof wil niet zeggen dat het handhaven van het afstand houden hier in Nederland ook illegaal is. Dit wil alleen maar zeggen dat het volgens de Israëlische grondwet illegaal is. Dit is echt appels met peren vergelijken.

In Maleisië en Singapore kan je de doodstraf krijgen voor het smokkelen van drugs en in veel landen is trouwen met hetzelfde geslacht bij wet verboden. Dat wil niet zeggen dat die wetten hier ook gelden. Gelukkig maar!

Eus
Eus
Reactie op  Andere Hans
13 dagen geleden

Vrijheid van meningsuiting en recht van demonstratie is een grondrecht. Is nog steeds zo, staat zelfs in het UN handvest voor rechten van de mens.

Wegmetdepolitiek
Wegmetdepolitiek
Reactie op  Andere Hans
13 dagen geleden

Moet ik hier uit opmaken dat je van mening bent dat we hier 1,5 meter afstand moeten houden omdat denhaag ons dat voorschrijft?

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  Andere Hans
12 dagen geleden

Andere Hans, dat er tenminste 800 en zeer waarschijnlijk in stilte veel meer, die hebben aangegeven dat EN de 1,5 meter en de mondkapjes onzin zijn, is kennelijk aan u voorbij gegaan?
Dat vrijwel alle zgn covid sterfgevallen een onderliggend overwegend gezondheids vraagstuk hadden, is ook aan u voorbij gegaan?
En tenslotte, dat Rutte en het linkse front dagelijks eraan werkt ons nog meer angst aan te jagen, is ook aan u voorbij gegaan?

x

Check Also

arts

Deze arts heeft 20.000 coronapatiënten succesvol behandeld met hydroxychloroquine

Terwijl de media corona blijven ophypen en ...

rutte

‘Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken’

Toen premier Mark Rutte het vonnis van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x