Homepagina » Het Complot » Kandidaat-raadslid plaatst kritische tweets over Soros en Rothschild. Kijk hoe de media hierop reageren
Kandidaat-raadslid plaatst kritische tweets over Soros en Rothschild. Kijk hoe de media hierop reageren

Kandidaat-raadslid plaatst kritische tweets over Soros en Rothschild. Kijk hoe de media hierop reageren

Eindelijk is er in Nederland een kandidaat-raadslid dat goed doorheeft hoe de wereld in elkaar zit en er niet voor terugdeinst om dat duidelijk te maken op sociale media.

Maar als je in de Nederlandse politiek niet als een dode vis met de stroom meedrijft, wordt je al snel aangevallen door het establishment.

Dat ondervond ook Caroline Vonhoff, nummer twee op de Amsterdamse lijst van 50Plus. Jalta pikte haar meest in het oog springende tweets eruit en vestigde daar de aandacht op.

AT5 besteedde er ook aandacht aan en zette haar weg als een ‘aanhanger van bizarre complottheorieën’. Het framen begint dus al voordat ze überhaupt raadslid is.

Groot gevaar

Ze struikelen over het feit dat Vonhoff, dochter van de prominente VVD-politicus Henk Vonhoff, in haar tweets uithaalt naar miljardair George Soros en dat ze een plaatje deelde over de familie Rothschild.

Europarlementariër Nigel Farage noemde Soros onlangs nog een groot gevaar voor onze democratie.

Op 1 maart deelde Vonhoff een afbeelding op Twitter waarin duidelijk wordt gemaakt hoe de ‘psychopathische Rothschild-oligarchen’ oorlogen beginnen om daar zelf beter van te worden.

Waarom is dit zo vreemd? Wetenschappers gaven complottheoretici in 2015 gelijk toen ze tot de conclusie kwamen dat de meeste oorlogen om olie draaien.

Wie zit er ook alweer in de adviesraad van een oliebedrijf dat in bezet Syrisch gebied, waar het momenteel zo rustig is, illegaal naar olie boort? Zijn naam begint met een L en eindigt op ord Rothschild.

Niks complotterigs aan dus.

Racist

Maar als je op internet openlijk de strijd aangaat met de macht, dan krijg je het aan de stok met de poortwachters van die macht: de media.

Het kandidaat-raadslid schreef enige tijd voor De Nieuwe Realist, de website van de kritische journalist Joost Niemöller.

Hij wordt door Jalta een racist genoemd, want als je tegenwoordig kritische vragen stelt ben je een xenofoob, racist of fascist, zoals Pat Donell onlangs helder uitlegde in een video op YouTube.

Zo kan het establishment onwelgevallige geluiden op eenvoudige wijze de kop indrukken.

Censuur

Een woordvoerder van 50Plus zei de uitlatingen van Vonhoff ‘zorgelijk’ te vinden. Zie hieronder hoe ‘zorgelijk’ haar uitlatingen zijn:

Op 12 februari schreef ze: “Ollongren bepleit censuur. Censuur is er altijd om de macht te dienen en te verhinderen dat de leugens daarvan aan de kaak gesteld worden, en erger: voor waarheid worden geslikt.”

Op 15 februari: “Waarom wil dit kabinet nepnieuws bestrijden? Oh wacht, dat het fake news wil bestrijden is een leugen, dus geen doodzonde, en dient om censuur onwelgevallige meningen mogelijk te maken.”

Massamoord

En op 16 februari: “Iederen opgepast, voor je het weet slaat de Nederlandse staat weer aan het bombarderen in landen en op mensen die ons nooit iets hebben aangedaan. Agressieoorlog is ook formeel een oorlogsmisdaad.”

En tot slot over de schietpartij in Florida: “De FBI was getipt over de schutter. Deed niets met de tip. Te druk met onderzoek naar Trump en Poetin. Vandaag verklaarde hoofd onderzoek Mueller dat er geen collusie was.

Obama maakte oorlog (=massamoord) en bewapende IS, kreeg hij ook al schuld niet van.”

Foto: Jaqen Wikimedia Commons

[AT5, Jalta]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron Swart
Ron Swart
2 jaren geleden

Als ik in Amsterdam zou wonen kreeg mevrouw Vonhoff mijn stem.

John
John
Reactie op  Ron Swart
2 jaren geleden

Net als alle politici zal ze bijdraaien op de, nu door haar verfoeide, foute koers. Wordt toch eens wakker…

Bassie
Bassie
Reactie op  John
2 jaren geleden

Zo is het. Ze wil de elite gaan bestrijden door zelf tot die elite toe te treden. Een Feijenoordfan die Ajax wil bestrijden door lid te worden van de Ajax fanclub. Zoiets. Blijf toch lekker neutraal!!

&Adriaan
&Adriaan
Reactie op  Bassie
2 jaren geleden

zoals uzelf. Heel effectief gebleken, zoveel wel duidelijk

Freija
Freija
Reactie op  Bassie
2 jaren geleden

Tja, met mensen zoals u gaan we de strijd echter ook niet winnen.

faya
faya
Reactie op  John
2 jaren geleden

Bedoel je met bijdraaien dat ze de lobbyisten moet gehoorzamen?
Maar die tijd is voorbij dat dat groepje egoistische popie jopies met niet al te veel hersens, het voor het zeggen hadden.

John
John
Reactie op  faya
2 jaren geleden

Citaat: die tijd is voorbij dat dat groepje egoistische popie jopies met niet al te veel hersens, het voor het zeggen hadden..

Euh, in welke wereld leef je ? Ik zie alleen maar egoisten met weinig hersenen in onze regering………

Anke van Ziel
Anke van Ziel
2 jaren geleden

Fantastisch Caroline Vonhoff <3 <3 <3 Je maakt m'n hele dag goed !!!
Ga zo door… de oude media zijn finito! Totaal gekocht.

gijs meulenmeesters
gijs meulenmeesters
2 jaren geleden

hier in nederland heb je het geluk dat je je mening mag geven dat is anders in andere landen want dan zetten ze je vast. Maar dan weet je waar je aan toe bent. Hier in nederland mag je het dus wel zonder in de bak te komen, MAAR HET SLECHTE IS DAT ZE SCHIJT AAN JE HEBBEN WANT HUN OREN WERKEN NIET TENMINSTEN ZE LUISTEREN NIET EN DOEN TOCH MAAR WAT ZE ZELF WILLEN.
jE MOET WEL STEMMEN, MAAR ALS DE UITSLAG VERKEERD UITVALT DAN HEBBEN ZE IN EEN OF ANDER LAADJE TOCH WEL EEN REGEL LIGGEN DIE DAN TOE GEPAST WORDT
GROETJES GIJS MEULENMEESTERS

Willie
Willie
Reactie op  gijs meulenmeesters
2 jaren geleden

Ego: Ver-Neder-end-land is een heel eng en vies land. Wij, de bevolking die het eigenlijk voor het zeggen heeft, hebben leiders die dat aan hun laars lappen en hebben werkelijk schijt aan het volk (hoewel ze er ook bang voor zijn wetende dat als dat volk op gaat staan zij benen moeten maken), daarom ook worden we gekortwiekt, hebben zeer slecht en weinig informatief onderwijs, krijgen heel veel infantiele en platvloerse spelen (via TV bijvoorbeeld), veel ordinaire programma’s, de ene na de andere zogenaamde actuele- en informatieve politieke programma’s (misleidende), veel van hetzelfde dus en likken allemaal elkaars konten. We moeten steeds (st)dommer en afgestompter worden, flink geindoctrineerd en als dat niet meer zo lukt gaan ze er wel angst inpompen. De lus wordt steeds strakker aangehaald. In zo’n land leven wij. Ik heb een heel oude vriend gehad die vroeger voor de BVD heeft gewerkt en wist hoe kritisch ik was en hij vertelde: “het is maar goed dat je niet alles weet van wat de regering is, je zou er niet van kunnen slapen. Je krijgt niet wat je ziet als je naar Nederland en Den Haag kijkt op de manier die je wordt voorgeschoteld”. Inmiddels, weet en zie ik ook meer natuurlijk.

Shockley
Shockley
2 jaren geleden

Dat schijnt tegenwoordig volkomen legitiem te zijn: iemand met pek en veren insmeren en aan de schandpaal nagelen. Veelal met een moreel vingertje terwijl de ogen gesloten zijn om te voorkomen dat die drie vingers zien die gericht staan naar zichzelf. Het liefst vullen we de woorden in en of aan van de ander, om daarbij onze eigen ego schoon te poetsen. Het zegt veel over de site Jalta dat een morele fascisme als Tone of Voice heeft. Het spijt mij voor deze dame dat zij zo te kijk wordt gezet terwijl ze gewoon recht heeft op haar eigen visies en meningen. Maar omdat een redactie van een site gaat bepalen dat het niet strookt met dat van hun en het in beleving “gek” is en niet deugt, mogen ze een vorm van karaktermoord plegen? Waarschijnlijk zijn dit ook nog eens types die alles bij elkaar janken wanneer zij online aan de schandpaal genageld worden.

Jarnail
Jarnail
Reactie op  Shockley
2 jaren geleden

Waarom denk je dat de Bhagvad Gita niet op het middelbaar en hoger onderwijs wordt onderwezen? Omdat dit geschrift de mens aanspoort op zoek te gaan naar de (zijn) Waarheid. Indien veel mensen Daar achter komen, dan is het gedaan met de consumptiemaatschappij. Wie heeft belang bij de vreet-je-dood maatschappij?

deze
deze
2 jaren geleden

echt lef en durf van Vonhoff ! ze mag wel uitkijken met eten en drinken de komende tijd..
hoe meer mensen de naam horen van dit oude, rijke gesplitste-tongvork hoe beter !
” ons prinsesje ” mabeltje werkt o.a. ook voor deze engbek en zijn kliek die overal o o r l o g e n en opstanden uitlokken, en inderdaad.. alleen voor de 2 grote O’s ! ( olie en opium ) hoorde ergens dat eikeltjespyama van gr links ook is ” opgeleidt ” door het kartel s o r o s .. maak je borst maar nat nederland ..

de macht die deze griezels hebben zal dit jaar een flinke opdonder krijgen, het water staat ze aan de lippen maar ze hebben helaas te veel rijkdom om overal ter wereld de baas denken te kunnen blijven spelen
Goed dat er steeds meer mensen van deze griezel gaan weten, ook is de migratie door hem ( o.a. ) opgestart en waar denk je dat al die rubberen dobberbootjes van werden betaald .. zo ook de zwemvesten .. kortom .. we moeten van deze soort af, maar HOE !??

Bassie
Bassie
Reactie op  deze
2 jaren geleden

Denk je niet dat de oorzaak eerder de desinteresse van de massa is in waarheid en gerechtigheid? Mensen zijn bereid voor 10 (tien) Euro elkaar te bedonderen en geweld te plegen. Is dat de schuld van Soros?

Henk
Henk
Reactie op  Bassie
2 jaren geleden

Wat is dat nou weer voor vraag, bassie?

Ik zie het verband niet.

keeskontvleez
keeskontvleez
Reactie op  Henk
2 jaren geleden

Precies dat is het probleem dat jij en de andere schaapjes niet zien

Bassie
Bassie
Reactie op  Henk
2 jaren geleden

Het verband, beste Henk, is dat mensen vnl geïnteresseerd zijn in hun portemonnee. Hoeveel mensen zie je opkomen voor andere mensen die onrechtvaardig behandeld worden? Mensen kijken de andere kant uit. Ik, anderen en misschien ook jij. Waarom? Omdat we bang zijn het beetje wat we hebben te verliezen. De grootste angst van de mens is de angst om iets te verliezen. Je hebt hele rijke mensen die dag en nacht piekeren omdat ze bijv. 100 euro zijn kwijtgeraakt. En je hebt arme mensen die piekeren over het kwijtraken van 1 euro. Zo gaat dat. Angst beheerst onze levens. We zijn slaven geworden van onze angst. Een figuur als Soros is dat ook. Hij is bang om macht, geld en invloed kwijt te raken en doet de vreemdste dingen.
Hetzelfde mechanisme werkt bij iedereen, arm of rijk, man of vrouw, jong of oud, zwart of wit.
Daarom, je hebt meer gemeenschappelijk met Soros dan je denkt.

John
John
Reactie op  Bassie
2 jaren geleden

Stap af van de angst, het beperkt je ontwikkeling. Omarm de liefde !

Willie
Willie
Reactie op  deze
2 jaren geleden

En hoe denk je dat bijna al die vluchtelingen brochures kregen met daarin aanwijzingen en welk land waar naar toe te gaan en hoe het beste te opereren? Ook hadden bijna al die lui een en dezelfde dure mobiele telefoons, ja ook die uit de meest afgelegen streken uit dorpen met anderhalve kip en een paardekop kwamen. Wat waren ze op de hoogte van alles in Europe, huh??????????? Soros heeft een vreselijk vieze zeer rotte zwavelstank om zich heen hangen.

Frans2
Frans2
Reactie op  Willie
2 jaren geleden

[ dure mobiele telefoons, ja ook die uit de meest afgelegen streken ]

Denk nu eens na, natuurlijk hebben die een mobiele telefoon!
Er zijn immers geen vaste telefoonlijnen beschikbaar.
Mobiele telefoons zijn een zegen voor veel arme Afrikanen want ze kunnen er kapitalen mee besparen.
Boeren laten hun groente in de grond staan en telefoneren eerst met de stad of de prijzen wel goed zijn. Familie kunnen ze nu bellen zonder een lange dure reis te ondernemen over slechte wegen. En zo voorts.

Bassie
Bassie
2 jaren geleden

JA, maar die Soros heeft wel welvaart gebracht in het Westen (t.k.v. arme landen). Wie is bereid zijn welvaart in te leveren voor meer rechtvaardigheid in de wereld?

Angsa
Angsa
Reactie op  Bassie
2 jaren geleden

Wat voor welvaart. Elke cent wordt ons afgenomen door torenhoge belastingen. Als je iets gespaard hebt, mag je het inleveren. We mogen doorwerken tot we erbij neervallen. Steeds meer mensen leven in armoede. Het is een leugen dat niet iedereen kan genieten van een dak boven zijn hoofd. Het is ook een leugen dat de aarde niet alle monden kan voeden. Er wordt bewust ingespeeld op onze angst voor schaarste. Het zal alleen anders moeten worden ingedeeld, maar dan wordt het wel gelijk een stuk mooier.

Bassie
Bassie
Reactie op  Angsa
2 jaren geleden

Welke welvaart? Hij heeft veel geld gemaakt hoor, alleen geeft hij het niet aan jou of mij. Wanneer het hem zo uitkomt, krijgen sommige politici of invloedrijke personen het van hem om een zaakje voor hem op te knappen. Althans dat las ik. Maar dat hj geld kan maken, dat staat buiten keif.

Freija
Freija
Reactie op  Bassie
2 jaren geleden

Bassie, hij verdient aan de ellende van anderen en geeft miljarden uit om de Nieuwe Wereld Orde, waarin hij deel uitmaakt van het clubje mensen dat God speelt en de mensheid in slavernij houdt. Je ziet toch hoe het in Euopa steeds slechter gaat met de bevolkingen, alleen voor multinationals en lakeien van overheden als die van de EU, die hem op zijn wenken bedienen gaat het goed. Voor de rest van de bevolking wachten 0-urencontracten, onbetaalbare huizen en geen voorzieningen. Zometeen is Europa in een oogwenk onherroepelijk veranderd, regelrecht de donkere middeleeuwen in. Alleen totaal verblinden kunnen dit niet aan zien komen.

Henk
Henk
Reactie op  Bassie
2 jaren geleden

Bassie,

Volgens mij snap je helemaal niks van Soros. Hij brengt geen welvaart, hij verrijkt enkel zich zelf. Deze man verdiende geld door te speculeren op de val van de Pond, een val die hij zelf had veroorzaakt.
Dan breng je geen welvaart, dan plunder je.

Bassie
Bassie
Reactie op  Henk
2 jaren geleden

Goed, hij plundert. Maar hij pundert toch met de wetten en mechanismen in de hand die de maatschappij hem legaal heeft toebedeeld? Zo niet, dan heeft hij medestanders en kun je niet zeggen dat hij het in z’n eentje doet of alleen zichzelf verrijkt.
Als je echt iets ertegen wil doen, ga dan een keertje niet je ego strelen op verkiezingsdag, ga stemmen maar vul een leus in op het stembiljet ipv een vakje te kleuren.

John
John
Reactie op  Bassie
2 jaren geleden

Yeah, de goede manier om te “stemmen” ! Stem ongeldig, helemaal mee eens.

Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
Reactie op  Bassie
2 jaren geleden

@bassie
Iemand zoals soros verdedigen betekent dat je ervoor werkt!!!

Bassie soros was NAZI en al lachend vond hij die tijd ( HET NAZI tijdperk dus) waar soros van nota bene van zijn eigen volk Joden die naar de gaskamers werden gebracht zich verrijkte op AANGESLAGEN Joden eigendommen en zo gigantisch rijk is geworden. Kijkt u zelf bassie naar soros hij geeft het zelf toe NAZI geweest te zijn, goed op die journalist letten zo reageren NORMALE mensen, werknemers van soros en of domme mensen gaan soros verdedigen, man dit is waanzin soros verdedigen???????????????????????? (kan niet anders dan hier op reageren!)
Een nazi verdedigen hier, bah het lef!

Vraagje bassie: wat zegt u over NAZI soros na dit te bekijken???? Ik ging bijna kotsen toen ik uw lef aan verdediging las aan soros, normale mensen steunen geen NAZI kopstukken, waarom jij wel???
kijk maar: https://www.youtube.com/watch?v=8ZhIrYxOQsI

Frans2
Frans2
Reactie op  Marduk's Revenge
2 jaren geleden

NAZI kopstuk? Hij was 15 toen het Nazie-tijdperk eindigde.

Freija
Freija
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Hij was misschien geen kopstuk maar verder klopt het verhaal wel. De man is pure evil. https://www.youtube.com/watch?v=wFYDB5fbj9Q

Ikke
Ikke
2 jaren geleden

Ze zal binnenkort wel kanker hebben of een hartstilstand!

deze
deze
Reactie op  Ikke
2 jaren geleden

precies ikke, of een lekkere gifbeker… Jezus zei niet voor niets : laat deze beker aan mij voorbij gaan ..

Nehemia
Nehemia
2 jaren geleden

George Soros kan gerekend worden tot de meest kwaadaardige globale personen die deze wereld teisteren. Uiteraard lieveling in vooral de linkse kringen. Deze Hongaarse jood omschreef de tijd dat hij zijn medejoden aangaf bij de Duitsers zodat ze linea recta naar de vernietigingskampen gingen als de mooiste tijd uit zijn leven. Hij is multimiljairdair geworden door geldmaniupulaties. Zo heeft hij een fortuin vergaard om op het Britse Pond te speculeren en uiteraard met voorkennis. Hij is man achter Black Lives Matter, Antifa, Open Society, Women on March, Planned Parenthood (organenmaffia) en ga zo maar door. Divide et impera – verdeel en heers. Hij tuigt allemaal groepen op en zaait daarmee juist verdeeldheid (kampvorming) en dat is exact de bedoeling. Chaos en overal tweedracht zaaien. Hij is de man achter de vele kleurenrevoluties dit tot doel hebben om regeringen omver te werpen. Zoals de Oranjerevolutie in Oekraïne in nauwe samenwerking met de Deep State (CIA).
.
Er zitten geen filantropische bedoelingen achter zijn geopolitieke plannen dat is enkel voor de buhne. Hij is voornemens om de hele Europese Joods christelijke cultuur te vernietigen. Wie zal het verbazen dat Juncker, zuurstofkap Timmerfrans, Merkel, Sophie in het Veld (D66) en al die andere Brusselse muppets met hem weg lopen. In Amerika heeft die al ongekende schade aangericht. Hij is een van de vaandeldragers van de Nieuwe Wereld Orde – die tot doel heeft de wereld te transformeren in een Marxistische (socialistische) dystopie waar je mond wordt afgeplakt met ducktape als je het ook maar waagt om buiten het raamwerk van deze Orwelliaanse dystopie te denken. Dat deze crimineel nog steeds niet in de kerkers is gesmeten zal niemand meer verbazen, want we leven in een tijd dat als je de realiteit predikt je wordt omschreven als een complotter. We leven in een tijd dat alles omgedraaid is. Goed is slecht. Slecht is goed. Waarheid is leugen en leugen is waarheid.

only you
only you
2 jaren geleden

Hij heeft wel een reeks oorlogen op zijn geweten?

Rene
Rene
2 jaren geleden

Nehemia heeft het fantastisch uitgelegd,en Soros is een monster..globalisme is facisme, Adolf Hitler zou in z,n handen wrijven zo als wij ons allemaal naar de slachtbank laten leiden. straks nog ff allemaal een verplichte vaccinatie (waar veel meer inzit dan ze vertellen)na een nep-pandemie en internet censuur komt eraan Ollongren blij.de partij van het redelijk alternatief ,weet u het nog? D66 dus nu beter D666 genaamd.

Mira
Mira
Reactie op  Rene
2 jaren geleden

D66=d66. Draai de kleine letter d om en je hebt 666.

x

Check Also

de jonge

‘Hugo de Jonge, u maakt zich hoogstpersoonlijk schuldig aan het afbrokkelen van de democratische rechtsstaat’

Het coronadebat mondde woensdag uit in een ...

de jonge

Zo reageert De Jonge op kritische vragen over het coronavaccin

Woensdag stelde Kamerlid Wybren van Haga (FVD) ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x