Homepagina » Propaganda » Demonisering Rusland door mainstream media doet akelig veel denken aan nazi-Duitsland. Deze schrijver heeft belangrijke boodschap
Demonisering Rusland door mainstream media doet akelig veel denken aan nazi-Duitsland. Deze schrijver heeft belangrijke boodschap

Demonisering Rusland door mainstream media doet akelig veel denken aan nazi-Duitsland. Deze schrijver heeft belangrijke boodschap

In de nazifilm The Eternal Jew worden Joden vergeleken met ratten die uit het riool kruipen met als doel ziektes te verspreiden, waterputten te vergiftigen en de wereld over te nemen.

De nazi’s waren zo bang dat de film medelijden zou opwekken dat alleen doodseskaders van de SS en soortgelijke groepen ernaar mochten kijken, schrijft Jack Boas voor Alternet.

Minister van Propaganda Joseph Goebbels liet voor het gewone volk een andere film maken: Jud Süss, tot op de dag van vandaag de duurste Duitse filmproductie ooit.

Rusland-bashen

Jud Süss was een rijke Jood die de graaf van Württemberg hielp bij het financieren van oorlogen. Uiteindelijk wordt Jud Süss opgehangen en de toekomst van Württemberg veiliggesteld.

Vervang nu het woord ‘Jood’ door ‘Rus’ en we hebben een geactualiseerde versie van The Eternal Jew en Jud Süss.

Rusland wordt al tenminste 100 jaar afgeschilderd als boeman: de Russische Revolutie, de Koude Oorlog en nu Russiagate.

In de media komt er maar geen einde aan het Rusland-bashen. De Russen en Poetin worden beschuldigd van van alles en nog wat. De verkiezingshack is daarbij het moderne equivalent van het vergiftigen van waterputten.

Uitspookt

Ondertussen moet de hele wereld jaloers zijn op de Amerikaanse democratie, terwijl beide partijen in de zak van de grote corporaties zitten en elektronische stemcomputers makkelijk gemanipuleerd kunnen worden.

Russische beïnvloeding – als er al zoiets is – valt in het niet bij wat de VS allemaal uitspookt.

Het land pleegt overal coups (bijvoorbeeld Oekraïne), luistert wereldleiders af (inclusief bondgenoten), beïnvloedt overal ter wereld verkiezingen (waaronder die in Rusland in 1996), valt landen binnen wanneer ze maar wil en plaatst raketten aan de westelijke grens met Rusland (en verbreekt daarmee beloftes die Bush maakte aan Gorbatsjov).

Demonisering

Demonisering heeft geleid tot de moord op miljoenen Joden en andere mensen, waaronder 20 miljoen Russen.

Demonisering – zo kun je dit constante Rusland-bashen alleen maar noemen – kan nooit goed zijn. En wat voor belang hebben wij bij Russiagate?

Schrijver Jack Boas werd geboren in Westerbork, van waaruit Nederlandse Joden en verzetsstrijders naar vernietigingskampen in het Oosten werden getransporteerd.

Foto: Scanyaro Wikimedia Commons

[Alternet]


Vond je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Laten we niet vergeten dat Poetin de drijvende kracht is geweest is in de vernietiging van IS. Onder Obama gebeurde er nagenoeg niks. Sterker – de Deep State heeft IS juist groot laten worden. Alles ging erom dat Assad uit de weg geruimd zou worden en daar kon IS een cruciale rol in spelen. Dat Assad gewipt wordt is nog steeds het plan, maar het is anders gelopen. Die plannen zijn mislukt doordat Rusland niet wilde dat er weer een land geofferd zou worden aan de criminelen van de Deep State zoals Libië en Irak.
  .
  Amerika behoudt zich het recht voor om elk land kapot te maken oftewel militair oftewel economisch door het SWIFT systeem. Steeds meer landen keren zich daarom af van hun ongekende agressie die het hele Midden Oosten in een bloedbad heeft veranderd , maar ze zijn op veel meer plekken actief. Ook in Afrika worden hele smerige geostrategische spelletjes gespeeld. Rusland heeft het niet makkelijk door al die sancties, maar aan de andere kant zijn ze nu vrijwel zelfvoorzienend, hebben een ander geldsysteem ontwikkeld zodat de sancties steeds minder effect sorteren en ze werken nauw met China samen (One Belt – One Road). Poetin is geen globalist en moet niks hebben van George Soros en de centrale bank van de Rothchilds en daarmee is hij in de ogen van de elite volksvijand nummer 1. De pers wordt van A tot Z gecontroleerd. Dat is exact de reden dat hij in de mainstream media wordt gefileerd. Lees geen mainstreammedia. MSM is juist de FAKE media.

  Nogmaals. De Oekraïne was een grote Deep State operatie. De Maidancoupe. Wie herinnert zich nog VVD politicus Hans van Baalen (Animal Farm) en Guy Verhofstad die op dat plein de boel aan het opjutten waren? Brusselse kermis. Alle beloftes van de NATO om niet verder oostwaarts te keren in het verleden zijn aan alle kanten gebroken. Continu zijn de grote Beer aan het poken in de hoop dat hij iets gaat doen. Dat Poetin de Krim veilig stelde was strategisch zeer begrijpelijk omdat Rusland wist dat de NATO het anders helemaal vol zou gooien met legermaterieel om nog meer olie op het vuur te gooien en dan zou Poetin ook een strategisch zeer belangrijke haven verliezen.

  In de Krim leven overwegend Russen en met een volksreferendum gaf een verpletterende meerderheidsuitslag aan dat deze door overwegend Russen bevolkte Krim weer aansluiting zocht bij het moederland waar ze in het verleden al honderden jaren deel van uitmaakten. Uiteraard werd door de ‘powers that be’ deze uitslag niet geaccepteerd en kreeg Rusland allemaal sancties om zijn oren die tot vandaag lopen. Je ziet het ook aan onze politici. Ze zijn volkomen gehersenspoeld of wellicht weten sommigen dondersgoed wat er echt gebeurd is. Stond er niet ergens – door het gebrek aan kennis gaat het volk ten onder? Ook de MH17 is een grote cover up. Dat de radarinstallaties van Oekraïne op juist die noodlottige dag in onderhoud waren zodat ze geen beelden kunnen overleggen gelooft toch geen hond? Ook de leugen dat ze Rusland niet willen schofferen is volkomen ridicuul. We doen namelijk niks anders. Nog steeds zijn er geen echte bewijzen geleverd. Als je het logisch bekijkt.Men denkt toch niet dat ze Oekraïne – een land dat moet lid worden van de EU en de NATO de schuld gaan geven. Natuurlijk gaan ze dat niet doen. Geopolitiek. De coup in Oekraïne is op geraffineerde wijze op de tekentafel ontworpen en vervolgens zo uitgevoerd. Zijn die ratten van de CIA slim of wat?

  31 likes
  • Nehemia,

   Duidelijk verhaal en ik ben het er mee eens. Ik denk dat de ware toedracht van dit alles eerder werd
   beschreven door wijlen Zbigniew Brzezinski. Die beschreef in zijn boek The Grand Chessboard;

   “In that context, how America ‘manages’ Eurasia is critical. A power that dominates Eurasia would
   control two of the world’s three most advanced and economically productive regions.”

   Het doel lijkt mij duidelijk. Net zoals in de geschiedenis zovelen dachten dat zij de wereld konden veroveren;

   “In the long run, global politics are bound to become increasingly uncongenial to the concentration
   of hegemonic power in the hands of a single state. Hence, America is not only the first,
   as well as the only, truly global superpower, but it is also likely to be the very last.” (p.209)

   Onder George W. Bush werd niet alleen het Project of the New American Century gestart om de visie van Brzezinski uit te voeren, maar organiseerde hij met minister van Defensie, Donald Rumsfeld, het Unified Command Plan. Ze deelde de regio’s opnieuw in waarbij de hoogste prioriteit bij CENTCOM kwam te liggen.

   Zo was er naast Homeland Security sprake van Global Security als tegenzet om de handel en wandel, de interesse van met name China in Afrika, het Midden Oosten, en Eurazië, meer tegengas te bieden. Ook Rusland ziet Amerika nog steeds als een groot gevaar. Professor Antony C. Sutton verklaard in zijn boek Wall Street and the Bolshevik Revolution, dat het potentieel van grondstoffen in Rusland dermate groot is dat Amerika er altijd grip op heeft pogen te krijgen. Bang dat ze het onderspit delven en op grondstoffen draait Wall Street. Voor grondstoffen zijn al vele oorlogen uitgevochten waarbij de bevolking altijd in de mangel werd genomen en of de dupe werd.

   https://www.globalsecurity.org/military/agency/dod/unified-com.htm

   http://www.centcom.mil/ABOUT-US/COMPONENT-COMMANDS/

   deze,

   Bedankt voor de tip! Al vind ik Jinek bepaald niet mooi. Zij heeft in haar programma zo’n beetje alles zitten verdedigen van wat Amerika in Somalië, Libië, Irak, Afghanistan, Syrië, en de Oekraïne uitvoerde. Wel de vluchtelingenstroom bagatelliseren, recht praten, maar nooit de veroorzaker aankaarten! Wie ben je dan? Dan ben je in mijn ogen niet veel beter dan Hell heks Hillary Clinton. Ik ben dan ook in geen geval verbaasd dat zij Hillary mag interviewen. Een ander optie was Twan Huys. Die [journalist] is uit het zelfde nep hout gesneden.

   Als ze nou Arnold Karskens op deze zaak hadden gezet had ik gezegd ja, nu gaan we richting de realiteit. Maar met Jinek is hier geen sprake van. Dat worden zonder twijfel voorgekauwde vragen die Hillary voor het interview al toegespeeld heeft gekregen.

   12 likes
   • Tja, Jinek heeft jaren tussen dat oorlogszuchtige volk gewoont.

    5 likes
    • Ikke,

     Zal best. En of dat nou Amerika is of Rusland? Dan is ze kennelijk niet in staat om bepaalde zaken te verbeteren. Als ik haar de afgelopen jaren over het buitenlandse beleid hoor praten dan geloof ik wel dat er een Gold War 2 in zit voor de komende generaties.

     0 likes
  • goed in woorden gezegd Nehemia ( mooie naam !)
   nederland heeft er een primeur bij .. uitzending Brandpunt volgende week : bloedmooie Jine(l)k in ” gesprek ” met Helheks hellerie.. moet niet gekker worden maar het gebeurt wel..
   ook een leuk maniertje om ” het ” weer over de russen te hebben die het allemaal hebben veroorzaakt dat deze heks geen president werd, wat een klucht is de nederlandse tv zeg

   Grote Beer is standvastig en heeft een onvoorstelbaar beheersbaar karakter… mits je hem niet wakker maakt !
   De IJsbeer uit rusland hebben we de afgelopen weken kunnen voelen in de lucht, IJSKOUD maar zeer gezonde vrieskou die af en toe nodig is om het welige parasiteren uit te bannen

   8 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   De kern van de zaak is en blijft dat de Russen nog steeds te maken hebben met de eeuwig durende bloedwraak van de Khazaren / Zio Nazi Rothschil Maffia die (ook) de Joodse identiteit hebben gekaapt. Daarnaast moet de Gojim of niet Khazaar aan het gas want de Khazaren zijn het uitverkoren volk. Dat de Khazaren sinds Napoleon elk conflict en oorlog aan beide zijden hebben gefinancierd moet nu zo langzamerhand wel duidelijk zijn. Mag ook het leven kosten van ettelijke miljoenen slemielen Joden de Palestijnen en Arabieren die meer semitisch bloed in hun aderen hebben dan welke Khazaar dan ook…

   5 likes
 2. We weten allemaal ,hoe het 73 jaar geleden met nazi Duitsland is afgelopen.
  Verslagen en grotendeels vernietigd door de Russen.,met miljoenen doden.
  Zou het westen nu wederom dezelfde stupiditeit willen gaan uithalen.

  8 likes
  • 24 miljoen doden Russen.
   Zonder Rusland hadden we nu Duits gesproken.

   16 likes
   • Dan had je ook niet beter geweten.
    Je zou gewoon een Duitser zijn en het misschien best aangenaam vinden ook.

    1 likes
    • Aad,

     Het scheelde niet veel of we hadden alsnog Duits gesproken te minste… Het schijnt dat Merkel en de zijnen rond de invoering van de Euro een serieuze poging hebben gewaagd om Duits als voertaal te introduceren voor alle EU lidstaten. Als reden gaven zij op dat veel lidstaten de Duitse taal machtig zijn vanwege het verleden, maar men gaf de voorkeur aan Engels omdat het de internationale taal is.

     0 likes
     • [ Het schijnt dat Merkel … een serieuze poging hebben gewaagd om Duits als voertaal te introduceren voor alle EU lidstaten. ]

      Dat kan helemaal niet, elk land mag zijn eigen voertaal bepalen en Merkel zou niet zo stom zijn om half Europa tegen haar in het harnas te jagen. “Het schijnt” had je dus beter kunnen controleren voordat je het opschreef.

      De voertaal in EU vergaderingen en documenten is een ander verhaal. Men wilde de documenten wel eens beperken tot Frans, Duits en Engels in plaats van 24 vertalingen te maken met honderden tolken.

      Met de Brexit zal de voertaal in de EU instituten weer ter sprake komen en gaan Duitsland en Frankrijk mogelijk weer op hun strepen staan als grootste talen in Europa.

      3 likes
     • [ Ik hoef het niet te controleren ]

      Zo blijven geruchten, halve waarheden en aperte leugens bestaan en jij werkt er aan mee want “jij hoeft niks te controleren”.
      Veel mensen worden hier bestraffend toegesproken om zelf onderzoek te gaan doen, maar voor jou geldt dat niet?

      2 likes
     • Frans2,

      Ik hoef het niet te controleren omdat ik het al in de schijnt vorm schreef. Of in andere woorden. Ik heb destijds iets opgepikt wat mogelijk waar kan zijn.

      Zo vernam ik destijds dat er op het hoogste niveau sprake zou zijn geweest dat de Duitsers de Duitse taal wel zagen zitten als voertaal voor alle EU lidstaten en deze discussie wilde aangaan in Brussel.

      Voor mij hoeft het niet maar ik vond het op zich geen hele gekke gedachte omdat veel Europese volkeren een beetje Duitse kunnen verstaan en spreken tot aan Turkije aan toe. Het zal mij niet verbazen als Merkel werkelijk een poging heeft gewaagd maar het echte fijne weet ik er niet van. Misschien weten anderen hier meer over te vertellen?

      1 likes
    • Yep.
     Misschien was het dan nu een stuk beter en duidelijker geweest.

     0 likes
    • Caesar Lion Cachet

     LS…

     Met Rutte als geschiedenisleraar die dan zou beweren dat de Nazie prima luitjes waren en lid van de VVD natuurlijk !

     0 likes
   • Zonder duitsland hadden we nu russisch gesproken. Operatie barbarossa was een PREVENTIEVE aanval. Zoek maar eens op operatie GROZA.
    Rusland stond op het punt om met 175 divisies het westen aan te vallen. Vraag je eens af waarom iemand een twee-fronten oorlog zou bevinnen. Er is maar 1 logisch antwoord mogelijk: OMDAT ER GEEN ANDERE KEUZE IS!

    1 likes
 3. Waarom zou men in Godsnaam jaloers moeten zijn op Amerika? Natuurlijk het is een mooi land, maar ook hopeloos verouderd door achterstallig onderhoud , je kunt er alleen wat worden als je een grote zak met geld hebt, hoezo Democratie……sociale voorzieningen zijn nihil.. en wat te denken van de doodstraf die ook nog wel eens mislukt.. Nee dan de KKK met puntmuts, dan spoor je echt niet, en al die Oorlogen moeten we daar jaloers op zijn…..Nee ik denk niet dat de wereld jaloers op Amerika is…..Hoe waanzinnig het ook klinkt al die miljoenen Oorlogs doden ( de mens is tot alles in staat) het is toch heel raar dat al die Russische doden ( herdenken) nergens bij betrokken worden, nee dat is iets van de Russen wordt er gezegd, … Natuurlijk zijn ze in Rusland ook niet heilig , daar is natuurlijk ook nogveel mis,, maar als Rusland hetzelfde zou doen als Amerikanen dan zaten we nu nog midden in een Oorlog, en oh zag ik de Oekraïne ook nog voorbij komen, daarvan las ik dat de EU 1 miljard euro over heeft gemaakt, die ook weer blij……Het altijd zo makkelijk om andermans geld uit te geven…… Demoniseren kan in het klein maar ook in het groot….. Nou ga je iemand pas demoniseren als je bang bent……dus ja, het komt allemaal wat kinderlijk over, kennelijk is men niet in staat om op volwassen manier met elkaar om te gaan, geweldig die vooruitgang ….En de mainstream de algehele nieuws voorzieningen die houden vanzelf wel op…….

  26 likes
  • ja, maar je zou dus ook kunnen stellen dat als die 2 (VS-Rusland) samen gaan werken de werelddominantie een feit… zou kunnen zijn. Is het niet per ongeluk zo, dat die separatie nou net is wat we nog hebben? De 1 houdt de ander in het gareel? Ik zeg niet dat het zo is hoor, maar is een mogelijkheid toch?

   4 likes
 4. De Westerse propaganda-machine draait op volle toeren.
  Elk klein of groot nieuwsfeit wat maar enigzins negatief is over Rusland melden ze.

  Bij de VS zou de lijst veel langer zijn.

  18 likes
 5. Het afschilderen van de boeman! Nou, ok dat zou in deze tijd niet mogen plaatsvinden. Maar als je praat over de boeman van de laatste 100 jaar, zie ik toch ook wel een paar zaken voorbij komen, waarvan je op zijn minst zou kunnen stellen dat dat redenen had. Als je de overlevenden uit Polen mag geloven, hadden ze het tijdens de Duitse bezetting prettig vergeleken bij de Russische invasie. Om maar is wat te noemen natuurlijk. Hoewel ik een hetze tegen Rusland ten stelligste afkeur, ben ik ook niet altijd overtuigd van diens goede bedoelingen. Ook de armen van Putin strekken enorm ver, nu hij alle macht naar zich toe heeft getrokken.

  7 likes
 6. Toch is het wel ironisch. Ik denk dat er veel journalisten in Rusland jaloers zijn op het feit dat ‘we’ in het Westen Rusland kunnen demoniseren. Oh nee, da’s waar ook. Veel van dat soort journalisten leven er niet meer in Rusland…

  0 likes
  • Hawks,

   Ten eerste verdienen de beste journaliste in Amerika een paar bergen meer dan Russische journalisten. Ga maar eens op onderzoek uit en vergelijk de verschillen. Je zou ook het Swiss Propaganda Network erbij kunnen pakken om te kunnen concluderen dat het ene niet met het ander te vergelijken valt. Nou jij weer.

   0 likes
   • Nu, ik weer? Wow: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_journalists_killed_in_Russia

    Wel eens iets gelezen van een van de journalisten in deze lijst? Ik wel. Lees eens wat van Anna Politkovskaya, of van Boris Gashev. En vraag jezelf daarna eens af of de verhalen die hier in het Westen gepubliceerd worden werkelijk demoniserend zijn.

    0 likes
    • Ach de CIA en AIVD zijn veel erger . Maar die besteden het viese werk meestal uit.

     Iedergeval dankzij Poetin is er nog geen grote oorlog die de Navo graag wil.

     5 likes
    • Hawks,

     Bedankt voor de link en op dit onderdeel gebeuren er in Rusland ook zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Alhoewel niet alle moorden op conto van Poetin gerekend kunnen worden is de tol die Russische journalisten moesten betalen verschrikkelijk en spoort voor geen meter natuurlijk.

     We hebben te maken met extremen en daar poog ik al tijden over te schrijven als het om vrijheid van meningsuiting gaat. In mijn geval de zogenaamde democratische situatie in het westen als puntje bij paaltje komt. Ook het westen lapt van alles aan zijn laars hetzij in een andere uitvoering alhoewel we rekening moeten houden dat er in Amerika journalisten verdwenen onder verdachte omstandigheden. Een aantal van deze slachtoffers werden door de onderzoekswereld gelinkt aan de CIA.

     1 likes
  • Dat komt omdat ze daar niet luisten naar de staat wat ze moeten zeggen of schrijven.

   Hier in het Westen luisten ze wel naar de staat en de elite wat ze ons moeten wijsmaken.
   Een enkeling die dat niet deed is nu ook dood door een ziekte of ongeluk!!

   5 likes
 7. deze
  10 maart 2018 02:07 at 02:07

  Thanks. Jinek in gesprek met Hildebeast? Dat heb ik gemist, maar misschien maar goed ook. Ik zou spontaan eczeem krijgen. Van wat ik allemaal weet over Hillary Clinton. Kijk eens de docu ‘Clinton Cash’ of de ‘Clinton bodycount’. Zij hebben al meer dan 100 mensen laten verdwijnen van het podium. Iedereen die het ook maar waagde iets naar buiten te brengen over de Clintons of wilde getuigen kunnen het niet meer navertellen. Jinek is zo verschrikkelijk politiek correct net als die hele VARA stal. Dat zijn nou echt van die biefstuksocialisten. Links lullen en rechts vullen. De Grote Beer is zeker standvastig. Heeft ook met de Russische volksaard te maken. Ze hebben natuurlijk ook Stalin gemaakt. Je maakt ze de pis niet lauw. Als de Rus wordt geconfronteerd met een bijna uitzichtloze situatie, waar ze van alle kanten in de verdrukking zitten beginnen ze het pas leuk te vinden.

  Gezinusk
  Die Zbigniew Brzezinski was echt een schoft. De Grand Chessboard heb ik nog niet gelezen, maar staat wel op het lijstje. Het geeft een inkijk hoe deze mensen opereren en hoe gedeformeerd hun denken is. Ken je David Rockefeller nog? 101 jaar geworden en vijf harttransplantaties gehad. Ook wat deze man op zijn geweten heeft tart alle voorstellingsvermogen en de nazaten gaan vrolijk verder met hun vernietigende werk. Je spreekt over de Bushes. Dat is ook gajes van de hoogste orde met hun drugsimperium. Als mensen toch eens wisten waar deze lieden zich allemaal mee bezig hielden en dan weten wij nog lang niet alles. De werkelijkheid is vaak veel erger dan wat er naar buiten is gelekt. Het grijpt allemaal in elkaar. ook het Vaticaan is een groot satanshol. Afgelopen maanden volg ik alles van Q Anon. Een team die cryptische informatie naar buiten brengt met zeer interessante intel die je alleen kan weten als je tot de inner circle behoort. De good guys. Er is een hele beweging gaande online (zeg maar het verzet) die aan de slag gaat met deze intel die wordt verstrekt en het via het web naar buiten brengt om het grote publiek te doen ontwaken. We mogen overigens blij zijn dat FOX news er nog is. Sean Hannity is iemand die voor de duivel niet bang is en alle corruptie rond Uranium One en FISA gate naar buiten durft te brengen.

  6 likes
  • Nehemia,

   De Grand Chess Board staat ook online voor zover er geen boekenkast aanwezig is zal ik maar zeggen, lol.

   http://www.takeoverworld.info/Grand_Chessboard.pdf

   Voor de rest heb ik van alles over de schoften meegekregen. Overigens goed om te vernemen dat je je aangetrokken voelt tot bewegingen die verzet willen bieden tegen misleiding en terreur. Al heb ik nog nooit gehoord van Q Anon. Het doet er verder ook niet toe.

   In 2001 kwam de Nederlandse vertaling uit van het boek Rule by Secrecy. Het was geschreven door een Amerikaans onderzoeksjournalist uit Texas genaamd Jim Marrs. Als voorwoord begon hij en ik citeer;

   ” Wees gewaarschuwd. Als u volkomen gelukkig bent en tevreden bent met de manier waarop u tegen de mensheid, religie, geschiedenis, en de wereld aankijkt, lees dan niet verder. Als u werkelijk gelooft dat het mensdom het hoogtepunt en zijn wetenschappelijke en spirituele vervulling bijna heeft bereikt en dat de commerciële massamedia u voldoende informeren, stop dan hier. Maar als u een van die miljoenen bent die naar het nieuws kijken, zich verbaas op het hoofd krabben en vragen: Wat gebeurt er hier in hemelsnaam? Of als u zich afvraagt wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naar toe gaan, dan zit u goed. ”

   In eerste instantie las ik nogal snel over dit gedeelte heen omdat de inhoud van de hoofdstukken mijn interesse al opwekte. Jim Marrs eindigde al zijn hoofdstukken met een eigen conclusie, en al was ik het niet altijd met hem eens, daarover kun je debatteren. Wat dat aangaat was Jim in ieder geval zo slim om de uitslagen van gerenommeerde onderzoekers in zijn boek als een rode draad toe te voegen waardoor in feite zijn werk een encyclopedie werd van namen, gebeurtenissen, tijdstippen enzovoort, enzovoort.

   Of anders gezegd. Als de Nederlandse overheid een medicijn zoekt tegen nepnieuws voor scholieren, dan zou ik verplicht stellen om dit boek op school te lezen al was het maar om verdere discussie op gang te brengen. Weliswaar in de goed zin van betekenis want Jim was alleen maar opzoek naar de waarheid en een beter planeet voor ons allemaal op aarde. En zeker niet de weg die Amerika vaart dankzij allerlei kwalijke invloeden. Jim poogde daarom ons allemaal iets te vertellen.

   Dankzij Jim Marrs ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de werken van professor Antony C. Sutton. Deze meneer wist ook van geen wijken en noteerde precies zoals het was. Het is denk ik aan ons allen om hier lering uit te trekken. Groeten Gezinus.

   4 likes
  • Ik citeer: ‘… de Rus wordt geconfronteerd …’. De Rus? Kan je dat toelichten? Welke van de etnische bevolkingsgroepen met welke taal en cultuur refereer je aan, en kan je toelichten waaom juist deze referentie representatief is voor alle Russen?

   0 likes
  • Jij ook thanks voor bericht Nehemia ! Het moet nog worden uitgezonden, en wel op 13 maart npo2.. dus je hebt nog niks ” gemist “, ik zag de foto’s van jinek samen met de helheks, kijken beiden heeeeeeeeeeeeeeel erg vrouwelijk.. maar ondertussen zijn het 2 ophitsters van de 1e klas, jammer dat evaatje zich laat lenen voor deze media, terwijl ze een super goede journaliste is, doodzonde eingelijk.. maar ja.. het geld smaakt zo lekker hey

   fijn weekend allen hier op deze prachtige site van Robin !

   0 likes
 8. Er doen mij nog veel meer dingen denken aan nazi Duitsland. Het is zelfs vele malen enger!

  9 likes
 9. @jeff, in een ( beetje) normale wereld praten we (Landen) gewoon met elkaar en kunnen we kennis delen ect…..niks bijzonders hoeft niet ideaal te zijn…. Gewoon volwassen mensen onder elkaar, is ook veel goedkoper…….maar ja een mens en zn territorium , nog erger dan de dieren…….

  6 likes
 10. De Russen altijd weer de Russen, en dan de waarschuwende woorden over het nepnieuws wat er continu versprijd word. Inderdaad alles wat ze zeggen over de Russen is nep nieuws. Ben benieuwd hoe onze politici beloond worden om hieraan mee te doen, waarschijnlijk hebben ze een plaatsje bemachtigd bij de 500.000 aardbewoners die na de N.W.O mogen blijven. Voor ons een prettig vooruitzicht dat zij straks de slaaf zullen zijn van de nieuwe maatschappij, of denk je dat ze dan een machtige functie zullen vervullen. (Dream on) de regisseur blijft altijd belangrijker dan de acteur.

  7 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

russische

Russische coronachef openhartig in interview: ‘Het is allemaal bullsh*t’

De paniek over de pandemie is misplaatst, ...