CoronaBuitenland

Video: dit gedrocht werd opgehoest door een 32-jarige gevaccineerde man

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Een anonieme ic-verpleegkundige uit de Amerikaanse staat Utah heeft via Telegram een foto gedeeld van lange, witte ‘snoeren’ die uit de longen van een gevaccineerde 32-jarige man zijn gekomen.

Dr. Jane Ruby werd op Telegram benaderd door de verpleegkundige, Tracy geheten, die zei dat de enorme prop door de man deels is opgehoest op de ic. Ruby laat weten dat de man werd binnengebracht met ademhalingsproblemen. Hij is nog in leven en geïntubeerd.

Plotseling veranderde de verpleegster van gedachten en vroeg ze dr. Ruby om de foto te verwijderen, zei ze in de Stew Peters Show. De reden: een tweede ic-verpleegkundige die de foto had gemaakt en doorgestuurd, had haar geen toestemming gegeven om de foto te verspreiden. Ze gaat over drie jaar met pensioen en vreest voor haar baan.

Honderden, zo niet duizenden

Presentator Stew Peters reageerde woest. “Ze laat toe dat dit onder het tapijt wordt geveegd omdat ze zich zorgen maakt over haar pensioen?” vroeg hij. “Dat maakt me kwaad.”

“Het is verachtelijk,” voegde Ruby toe. Ze zei dat alleen al in de Verenigde Staten elke dag honderden, zo niet duizenden van dit soort proppen uit lichamen worden gehaald. Ze roept verpleegkundigen op naar buiten te treden en de wereld te laten zien wat de coronaprikken aanrichten.

4.7 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
3 maanden geleden

Alien 1 of 2?

Elise
Elise
3 maanden geleden

Dan heb je ook weinig aan een test(had je sowieso al) haha, wat een show. Is het niet een longworm? Als er in die vaxxen dierlijk materiaal gebruikt is/wordt, dan kun je deze mutaties verwachten toch? Aan de medische wereld: het is heel gevaarlijk om met de natuur te spelen/aan te prutsen!
Even iets anders. Rusland waarschuwt voor een nieuwe wereld oorlog. Waar staat NWO nu voor? Orde of Oorlog of beide?

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
3 maanden geleden

Wat verwacht je dan? Als psychopaten zich met medische wetenschap gaan bemoeien moeten alle alarmbellen bij je afgaan. Ik begrijp nog steeds niet waarom men zich heeft laten prikken.

Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Calamares?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x