Buitenland

Professor die onderzoek deed naar covidprik: dit is geen pandemie van de ongeprikten

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je hoort overal dat er sprake zou zijn van ‘een pandemie van de ongevaccineerden’. De Amerikaanse president Joe Biden zei het, evenals dr. Anthony Fauci en de directeur van het Amerikaanse CDC, Rochelle Walensky. Onze minister van Volksgezondheid, Hugo de Jonge, schreef op social media dat ‘verreweg de meeste COVID-patiënten niet gevaccineerd zijn’.

Volgens de regering van Biden is 95 procent van de coronapatiënten ongevaccineerd. De NOS schreef dat ‘veruit de meeste covidpatiënten in het ziekenhuis niet gevaccineerd zijn’. Klopt dat?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Mensen die geprikt zijn, raken nog steeds besmet

Het is absoluut niet waar dat we nu te maken hebben met een pandemie van de ongevaccineerden, zei professor Byram Bridle van de Universiteit van Guelph in Canada op Fox News. Het is ook niet waar dat ongevaccineerden nieuwe coronavarianten voortbrengen, vervolgde hij.

Professor Bridle legde uit dat het juist de vaccins zijn die nieuwe varianten veroorzaken. Ze richten zich op één enkel eiwit van het virus, dus het hoeft slechts één eiwit te veranderen om de vaccins te kunnen omzeilen. En dat zie je nu gebeuren: mensen die geprikt zijn, raken nog steeds besmet, zei de professor.

IJsland en Denemarken: vaccinatie heeft niet geleid tot groepsimmuniteit

Presentatrice Laura Ingraham voegde daaraan toe dat men op dit moment probeert om ongevaccineerden te demoniseren en intimideren. “Het is belachelijk,” benadrukte dr. Bridle. “De ongevaccineerden bouwen natuurlijke immuniteit op, die veel betere bescherming biedt tegen nieuwe varianten dan het vaccin.”

Steeds meer landen komen tot dezelfde conclusie. Zo hebben IJsland en Denemarken, landen met een hoge vaccinatiegraad, inmiddels erkend dat vaccinatie niet heeft geleid tot groepsimmuniteit.

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

OOK DE 2de PRIKKEN KOMEN TOT STILSTAND!

De Curve uit de “Officiële” Statistieken (bron: Our World in Data) had al een Flatliner bereikt voor de 1ste Dosis Prikken…maar nu begint ook het aantal 2de Prikken (“Volledige” VacciNazi) te vertragen bij een 55,7%…Het plafond lijkt te zijn bereikt…Ik persoonlijk verwacht dat veel 1 ste Dosis-Gevaccineerden hun TWEEDE Prikkie (Nog) niet gaan halen vanwege SLECHTE Ervaringen met de EERSTE Prik, Negatieve Publiciteit, Potentiële Bijwerkingen & TWIJFEL…Als deze Tendens aanhoudt zullen we in Nederland blijven steken Onder de 60% “Volledig” Gevaccineerden! Aangezien 1ste Dosis wordt gerekend als ONGEVACCINEERD…Zal deze Groep in TOTAAL 40% van ALLE Nederlanders bevatten…Dit is Zéér Goed Nieuws voor Alle Ongevaccineerden…

11 juli 2021

Minimaal 1 Dosis: 11.663.410 = 67,5%

Volledig Gevaccineerd: 7.087.379 = 41%

8 augustus 2021

Minimaal 1 Dosis: 11.976.753 = 69,3%

Volledig Gevaccineerd: 9.619.047 = 55,7%

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Het virusleugen regeert de wereld en nu zijn het de geteste en gevaccineerde mensen die andere mensen het normale leven onmogelijk maken. Dat de groep van geteste en gevaccineerde mensen in de val is gelopen, zal een bittere pil zijn wanneer zij dit doorkrijgen en dat zal helemaal het geval zijn met de levensbedreigende gevolgen van die zogenaamde vaccinatie die er op termijn zullen komen.

Als ik dit artikel zo lees, dan gaat het volgens bepaalde mensen die inspraak hebben in deze p(l)andemie, niet helemaal naar wens en zo worden er steeds meer leugens verkondigd en gaat er nog een schepje bij boven op.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

GEVACCINEERDE SPIKE-EIWIT VERSPREIDERS & MUTANTEN-FABRICANTEN

Uit harde Cijfers & Gegevens uit Israël blijkt Precies het tegenovergestelde:

Gevaccineerden zijn de Superspreaders, infectiehaarden, creëeren Mutaties & zorgen voor de opbouw van Resistentie van het Virus tegen ALLE VacciNazis..en vormen dus een Ernstige Bedreiging voor de Wereldwijde Volksgezondheid!

https://mobile.twitter.com/RanIsraeli?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1423322271503028228%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=

https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fisraelische-media-85-90-van-coronapatienten-in-ziekenhuis-jeruzalem-volledig-gevaccineerd%2F

https://alexberenson.substack.com/p/quick-update-on-the-israeli-vaccine

https://mobile.twitter.com/hilleman79/status/1423234939349307393

Sjefke
Sjefke
2 jaren geleden

Dr Geert van den Bossche waarschuwde hier maanden geleden al voor!
het vaccineren heeft dus een duidelijk ander doel dan de mensen immuun maken voor COVID-19.
Het doel is dus overduidelijk de mensen 24/7 onder controle krijgen en houden.
Nu nog een wereldwijde digitale munt en de communistische dictatuur voor de hele wereld is bereikt.
dan betekend niet gehoorzamen geen geld en totale uitsluiting uit de maatschappij!
Als wij niet massaal in opstand komen is het afgelopen met de mensheid en zijn we allemaal digitale slaven van de wereldelite.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x