CoronaBuitenland

Kans dat in 2 weken tijd 5 artsen doodvallen ‘net zo groot als het vinden van een eenhoorn’

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!

Op 14 juli konden Canadese zorgmedewerkers een vierde coronaprik halen. In de dagen erna overleden er vijf artsen. Twee van hen leden aan kanker. Inmiddels is ook een zesde arts overleden.

Glen Jung van Bright Light News vroeg aan arts Richard Urso hoe groot de kans is dat in twee weken tijd vijf artsen overlijden die jonger dan 50 jaar oud zijn, in een gebied waar ongeveer acht miljoen mensen wonen.

Zeer ongewoon

Die kans is net zo groot als het vinden van een eenhoorn, antwoordde Urso. “Je verwacht niet dat zoiets gebeurt. Dit is ongekend.”

Jung legde de vraag ook voor aan patholoog Roger Hodkinson. Hij sprak van een ‘uitzonderlijke gebeurtenis’. “Dit is zeer ongewoon. Statistisch gezien mogelijk, maar zeer onwaarschijnlijk dat ze niet op de één of andere manier gelinkt zijn aan elkaar.”

Topje van de ijsberg

Urso wees er verder op dat veel jonge mensen die tijdens het sporten sterven de diagnose Sudden Adult Death Syndrome (SADS) krijgen. “Dit is het topje van de ijsberg,” zei de arts. “Het gebeurt ook elders.”

De meest voor de hand liggende verklaring is volgens Hodkinson het vaccin dat de artsen moesten nemen. Hij pleit voor onmiddellijk onderzoek. Steeds meer mensen zien nu in dat het vaccin gevaarlijk is, voegde Urso toe.

4.8 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Simon
Simon
1 jaar geleden

Wanneer komen ze met een geneesmiddel tegen deze ABV-ziekte? (Alles Behalve Vaccin)

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Ik word hier zooooo moe van!

Sdl
Sdl
1 jaar geleden

Zoals ik reeds eerder zei. Laat het kabinet vallen zodat de wet als die er al komt niet nog eens teruggedraaid moet worden.

Judith
Judith
1 jaar geleden

Ik vertelde al eerder dat er in mijn kleine dorpje mensen ‘plotseling’ omvallen of vreemde soorten kanker krijgen. In middels bij elkaar zo’n 13 overlijdens en 26 zware bijwerkingen ( op 1100 inwoners) Vanochtend op de koffie bij een ( niet geprikte) kennis met een flink bedrijf die vertelde heel vaak van klanten een overlijdenskaartje te krijgen die hij dan kan ‘afstrepen.’
Begon toch ook echt op te vallen.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x