Buitenland

De opstand is begonnen in Melbourne: ‘Er gebeurt iets geweldigs’

Help mee door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Melbourne is in opstand gekomen, zegt ‘Aussie Cossack’ Simeon Boikov in een YouTube-video tegen zijn 125.000 abonnees. “Het is een prachtig gezicht. Ik ben apetrots,” aldus Boikov, die binnenkort ook een opstand verwacht in Sydney. “Dit is fantastisch.”

Hij bedankt in de video alle vrijheidsstrijders, onafhankelijke journalisten, de bouwvakkers, vaders en moeders. “Het komt allemaal samen. In de verte horen we de overwinningstrom.”

Bekijk de beelden van de demonstratie van afgelopen zaterdag:

Enorme beweging

“Er gebeurt iets geweldigs in Melbourne,” benadrukt Boikov. Eind vorige maand kwam er een einde aan de langste lockdown ter wereld in de stad. “Melbourne is overgenomen door Australiërs. Mensen gaan de straat op. We hebben het niet meer over een paar bouwvakkers of een handvol betogers hier en daar; het is een enorme beweging geworden.”

Aanstaande zaterdag wordt er een massa volk verwacht in de binnenstad. “Dit is een keerpunt,” zegt hij. “De groep die protesteert, is niet langer in de minderheid. Het lijkt erop dat [premier] Dan Andrews, ‘dictator Dan’, eindelijk ten prooi is gevallen aan zijn eigen macht.”

Iedereen heeft er genoeg van

“Hij heeft de mensen zo onder druk gezet dat het niet langer gaat over links of rechts, ras of huidskleur; iedereen gaat de straat op,” zegt Boikov. Tegen de inwoners van Melbourne zegt hij: “Jullie doen dit voor het hele land. Jullie doen dit voor de hele wereld. Ik ben extreem trots op Melbourne en ik roep iedereen op om zaterdag de straat op te gaan.”

“In het begin waren we met een klein groepje, in het begin keken mensen ons raar aan, maar na twee jaar zijn we aangekomen op een punt dat iedereen er genoeg van heeft.”

4.7 270 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
200 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Esther
Esther
1 jaar geleden

EINDELIJK!!!!!

Vrijheid
Vrijheid
1 jaar geleden

Wat ontroerend mooi!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

DIT BEWIJST MAAR WEER EENS: GEDULD IS EEN SCHONE ZAAK

Lang gewacht maar nu begint er dan eindelijk toch een beetje Schot in de Zaak te komen…zelfs die Gevaccineerde Hersenloze Kudde Schapen begint het Zat te worden…Dat werd ook wel eens tijd als de Politie met Rubberen Kogels op Vrouwen & Kinderen begint te Schieten…Elk Land is Verantwoordelijk voor het Opruimen van hun Eigen Parasieten van Troje…Nederland zal spoedig volgen…Alle Landverraders & Oorlogsmisdadigers gaan de Prijs betalen voor hun Verraad!

-= GensNet =-
-= GensNet =-
1 jaar geleden

In de hoop dat dit naar Nederland (en heel Europa) overwaait. Maar ik zie dit donker in, omdat Europa al veel te lang in de wurggreep zit van een boa constrictor.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

200
0
We lezen graag je reactie!x