Buitenland

De opstand is begonnen in Melbourne: ‘Er gebeurt iets geweldigs’

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Melbourne is in opstand gekomen, zegt ‘Aussie Cossack’ Simeon Boikov in een YouTube-video tegen zijn 125.000 abonnees. “Het is een prachtig gezicht. Ik ben apetrots,” aldus Boikov, die binnenkort ook een opstand verwacht in Sydney. “Dit is fantastisch.”

Hij bedankt in de video alle vrijheidsstrijders, onafhankelijke journalisten, de bouwvakkers, vaders en moeders. “Het komt allemaal samen. In de verte horen we de overwinningstrom.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bekijk de beelden van de demonstratie van afgelopen zaterdag:

Enorme beweging

“Er gebeurt iets geweldigs in Melbourne,” benadrukt Boikov. Eind vorige maand kwam er een einde aan de langste lockdown ter wereld in de stad. “Melbourne is overgenomen door Australiërs. Mensen gaan de straat op. We hebben het niet meer over een paar bouwvakkers of een handvol betogers hier en daar; het is een enorme beweging geworden.”

Aanstaande zaterdag wordt er een massa volk verwacht in de binnenstad. “Dit is een keerpunt,” zegt hij. “De groep die protesteert, is niet langer in de minderheid. Het lijkt erop dat [premier] Dan Andrews, ‘dictator Dan’, eindelijk ten prooi is gevallen aan zijn eigen macht.”

Iedereen heeft er genoeg van

“Hij heeft de mensen zo onder druk gezet dat het niet langer gaat over links of rechts, ras of huidskleur; iedereen gaat de straat op,” zegt Boikov. Tegen de inwoners van Melbourne zegt hij: “Jullie doen dit voor het hele land. Jullie doen dit voor de hele wereld. Ik ben extreem trots op Melbourne en ik roep iedereen op om zaterdag de straat op te gaan.”

“In het begin waren we met een klein groepje, in het begin keken mensen ons raar aan, maar na twee jaar zijn we aangekomen op een punt dat iedereen er genoeg van heeft.”

4.7 271 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

199 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Esther
Esther
2 jaren geleden

EINDELIJK!!!!!

Vrijheid
Vrijheid
2 jaren geleden

Wat ontroerend mooi!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

DIT BEWIJST MAAR WEER EENS: GEDULD IS EEN SCHONE ZAAK

Lang gewacht maar nu begint er dan eindelijk toch een beetje Schot in de Zaak te komen…zelfs die Gevaccineerde Hersenloze Kudde Schapen begint het Zat te worden…Dat werd ook wel eens tijd als de Politie met Rubberen Kogels op Vrouwen & Kinderen begint te Schieten…Elk Land is Verantwoordelijk voor het Opruimen van hun Eigen Parasieten van Troje…Nederland zal spoedig volgen…Alle Landverraders & Oorlogsmisdadigers gaan de Prijs betalen voor hun Verraad!

-= GensNet =-
-= GensNet =-
2 jaren geleden

In de hoop dat dit naar Nederland (en heel Europa) overwaait. Maar ik zie dit donker in, omdat Europa al veel te lang in de wurggreep zit van een boa constrictor.

Back to top button
199
0
We lezen graag je reactie!x