Homepagina » Het Complot » VIDEO: “Gifgasaanval Syrië in scène gezet”
VIDEO: Gifgasaanval Syrië in scène gezet

VIDEO: “Gifgasaanval Syrië in scène gezet”

Afgelopen jaar zei de BBC materiaal in handen te hebben waaruit zou blijken dat er sprake was van een gifgasaanval in Syrië. De omroep sprak van ‘tekenen van een chemische aanval’, maar plaatste het bericht wel prominent op de website.

Terwijl VN-inspecteurs in Damascus bewijzen probeerden te vergaren van de gifgasaanval, stuitte de BBC in augustus op een aanval met een brandbom op een speelplaats. De brandbom landde op het speelterrein van een school in het noorden van Syrië. De Britse journalisten dachten dat de bom napalm of termiet bevatte.

Dr. Rola, een Brits-Syrische dokter die in het plaatselijke ziekenhuis werkte, zei na afloop: “Ik moet even uitrusten. Het is een chaos, een verschrikking. Er zijn enorm veel mensen met ernstige brandwonden. We weten niet wat het is, maar het lijkt op napalm.” Nog geen maand later gebruikte de BBC exact dezelfde beelden als ‘bewijs’ voor de gifgasaanval, in de hoop dat niemand het zou merken. Opnieuw kwam dr. Rola voorbij, maar dit keer werd het woord ‘napalm’ vervangen door ‘chemisch wapen’.

Terwijl om haar heen slachtoffers worden binnengebracht staat dr. Rola, die de dochter blijkt te zijn van de Syrische rebel dr. Mousa al-Kurdi, de BBC te woord. Daarna geeft ze iedereen die geen patiënt is de opdracht om naar buiten te gaan. De cameraploeg van de BBC blijft gewoon filmen.

Dr. Rola verscheen op 30 augustus 2013, enkele dagen na de gifgasaanval in Ghouta, anoniem op tv. Een Wob-verzoek om de volledige naam van dr. Rola te achterhalen werd afgewezen, omdat ‘ze had verzocht anoniem te blijven’. Het emotionele optreden deed sterk denken aan de leugens van ‘zuster Nayirah’ tijdens haar toespraak bij de Verenigde Naties in aanloop naar de stemming over militair ingrijpen in Irak. De zuster vertelde dat Iraakse soldaten pasgeboren baby’s uit de couveuse haalden en op de koude grond lieten liggen. Achteraf gaf ze toe dat ze alles had verzonnen. Nayirah bleek de dochter te zijn van de toenmalige Koeweitse ambassadeur in de Verenigde Staten.

Het Britse parlementslid George Galloway wil een diepgaand onderzoek naar de vervalste beelden die zijn verspreid door de BBC om een oorlog te ontketenen in Syrië. Omstanders hebben vastgelegd hoe acteurs, voordat ze in beeld komen, nepwonden opplakken, nepbloed opsmeren of een teken geven om te beginnen met acteren.

De berichtgeving over het voortdurende conflict in Syrië is vooral gebaseerd op persberichten afkomstig van het zogeheten Observatorium voor Mensenrechten. Het door de EU en de Britse overheid gesubsidieerde ‘observatorium’ bestaat in feite uit één man, Rami Abdulrahman, een eigenaar van twee kledingwinkels die in een rijtjeshuis in het Engelse Coventry woont.

Abdulrahman woont al 13 jaar niet meer in Syrië en krijgt zijn informatie van informanten ter plaatse. Die informatie wordt vervolgens weer doorgespeeld aan de pers. Veel van de berichtgeving over Syrië is zodoende niet gebaseerd op betrouwbare, onafhankelijke verslaggevers, maar op lokale bronnen die zelf bij het conflict betrokken zijn. Abdulrahman maakt er geen geheim van een tegenstander te zijn van de regering Assad.

Je kunt je dus afvragen hoe eerlijk en evenwichtig de berichtgeving van het observatorium is. Desalniettemin baseren de Verenigde Naties zich in rapporten mede op informatie afkomstig van het Observatorium voor Mensenrechten. Ook de Amerikaanse overheid en de massamedia gaan af op aantallen slachtoffers die door het observatorium worden gemeld. Abdulrahman heeft directe toegang tot de Britse minister van Buitenlandse Zaken William Hague.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een vluchteling gebruikt wordt om een militaire inval in een land te rechtvaardigen. De beruchte Iraakse overloper Rafid al-Janabi geeft nu lachend toe dat hij de verhalen over massavernietigingswapens bedacht heeft, om zo de VS en bondgenoten ertoe te bewegen een oorlog te beginnen. Ook dr. Sliman Bouchuiguir schept er inmiddels over op hoe hij het Westen gek heeft gemaakt met verzonnen verhalen over Khadaffi’s wreedheden tegen de Libische bevolking.Vind je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Bij alles wat je hoort via ‘nieuws’kanalen moet je je altijd afvragen: ‘wie heeft hier belang bij?’
  Simpel geval van ‘follow the money’ en je weet al heel snel hoe de vork in de steel zit.
  En aangezien alle ‘nieuws’kanalen beheerst worden door dezelfde groep mensen weet je ook dat je gemanipuleerd wordt waar je bijstaat.
  Het is niets dan propoganda. Waarom, in vredesnaam, gelooft de meerderheid nog steeds dat kranten en t.v. de waarheid brengen?

  7 likes
  • Dit heet gewoon mind control, niks meer en niks minder. De tv zendt signalen uit die je bewustzijn beïnvloeden, net zoals dat gebeurd is tijdens 9/11, een hoax, hersenspoeling en zo gebeurd dat met alles wat er op tv wordt uitgezonden, acteurs worden ingehuurd om angst te verspreiden, zoals de aanslagen op de school in Sandy Hook, het heeft nooit plaatsgevonden, maar mensen onderzoeken niets en geloven alles wat er op tv wordt uitgezonden. Als je daar niet doorheen prikt, dan hebben ze waar ze willen hebben, de elite is nog steeds slim, denken ze, maar hun dagen zijn straks geteld, vanuit een onverwachte hoek worden ze van de aardbodem gerukt en die tijd komt snel!

   1 likes
 2. De slaven slapen en verdedigen hun meesters in het zogenaamde vrije westen en de EU-VS zionistische-nazi NWO leugens worden onophoudelijk verspreidt via de grote zionistische Reuters leugenkast die bij elk mens in huis staat. Oorlog is voor de gewone man maar bijzaak die alles gelooft en pikt van de leugenaarsfabriek of anders wordt de waarheid wel gesmoord door ze af te doen als complotten, waanideeën of verzinsels.

  Alleen de waarheid en kennis vergaren over het doortrapte systeem kan ons bevrijden, maar ja, daar hebben de slaven, de onderdanen van de judas heersers geen boodschap aan, die leven liever hun leven in gevangenschap met leugens en onderdrukking dan dat ze ook maar één keer de moeite nemen om te begrijpen en te leren hoe doortrapt en ziek het huidige afpers en moord systeem is of waarom dingen gebeuren in de wereld die niet berusten op toevalligheden.

  Het is overigens ijzig stil rond Syrië, te stil als je mij vraagt. De mensen die in Syrië worden vermoord en verscheurd met behulp en door toedoen van de satanische EU en VS dat zijn de verschrikkelijke waarheden die men niet wil horen. Alles eromheen wat men wel wil horen of geloven zijn leugens op leugens verspreidt door dezelfde satanische EU en VS. Satan = het door en door kwade in de menselijke geest wat niet wil wijken voor het licht en het goede, het goede wat duidelijk niet in ieder mens zit).

  Eén slecht mens, één slechte macht kan -in de huidige wereld- meer ellende, schade en verdriet aanrichten dan de gehele mensheid aan liefde of vrede kan samenbrengen, omdat het goede en het slechte totaal uit balans zijn geraakt, het kwade voert de boventoon en onderdrukt en misbruikt met alle geweld en macht het goede, en soms wel zo dat we het niet eens meer door hebben hoe het slechte ons beïnvloedt, manipuleert of stuurt, maar vooral hoe en waar het overal onder ons is.

  Syrië wordt aangevallen door het kwade, het slechte met heel zijn gebalde macht en zijn leugens met moordende kannibalistische huurlingen en is het daarom voor het solistische Syrië, die er redelijk alleen voor staat, heel moeilijk, bijna onmogelijk, zich daar tegen te verdedigen. De leugens (ook over gasaanvallen) zijn er gelijk aan de moordpartijen die daar met behulp en onder regie van fascistische regeringen in het westen worden gevoerd.

  6 likes
  • Ik zie maar een kwaad en dat is de islam. Deze ideologie staat haaks op de waarden en normen der verlichting van Christus en is dus de ideologie van Satan. Satan heeft steeds meer invloedemn, de EU en de VS worden geleid door pro-satan volgelingen die er alles aan doen om haar ideologie onder ons te krijgen.

   1 likes
 3. We leven in een grote scene van het illuminatie Theater, met Michael Schumacher Els Borst de MH370 en veel meer van die onzin waar onze NOT vrije pers zich aan vuilmaakt. Het is lachen met een bijsmaak.

  5 likes
 4. Ja het zijn die schooiers ja,die paar duizend mensen die dit soort dingen verzinnen,het zijn die die tot nu toe de wereld beheersen.
  Maaaaaaar als we alles moeten geloven dan zit hun tijd er over een niet te lange tijd op,en kunnen we de wereld terug pakken,en weer een vreedsame wereld van maken.
  Het jammere is dat dit soort “crisis”tijden,je voledig naar beneden halen,en dat het dan super moeilijk is positief te blijven(praat echt vooral over me zelf)
  Dus ben ik blij met dit soort webesitse,want als je niets anders had dan die klote tv,dan zaten we zeer zeker verder in de put,hier geven ze je nog een beetje hoop,en hoop doet leven 🙂
  Grtjesssss aan alle goede mensen! 🙂 🙂 🙂

  5 likes
 5. Zit hier gewoon de Illuminati achter, zo hebben ze de komst van de Christus ook gesaboteerd en de mensheid ontnomen waar het recht op had.

  3 likes
 6. Het is al beweze dat een gifgas aanval heeft plaatsgevonden, zoals ook al is bewezen dat het islamitisch extremistische oppositie is die de aanval heeft uitgevoerd. Ook hier ging Obama al internationaal op zijn plaat voor zijn dommige uitspraken. En het het gebrek aan bewijs wat de anderen wel konden leveren.

  3 likes
 7. De vraag is ook of de BBC wel hoopte dat het niet ontdekt zou worden. Zo stom zijn ze waarschijnlijk ook niet.

  2 likes
 8. Ook RT zendt dit soort berichten uit ; bijv. pepperspray incident bij studenten. Ook daar was sprake van seintjes om te beginnen. Wellicht is het idee dat u zich met van alles bezig houdt , zich kwaad maakt , etc.

  1 likes
 9. De mensen blijven maar slapen, je kunt praten totdat je een ons weet, de massa blijft geloven in de mainstream media, de NOS, Vara, de PauwenWittemannen, kortom alles om maar niet te willen onderzoeken wat de waarheid is.
  De komst van planeet Nibiru, planeet X, zal hier straks een grote veranderingen in gaan brengen. De planeet wordt door alle chemtrails ons aan het oog onttrokken, een tweede zon, velen hebben hem al gezien. Als deze binnenkort langs onze aarde scheurt, dan breekt de pleuris pas echt uit, zoek dan maar dekking. Frank Overbeets schrijft hierover op zijn site Diatrium en ook Evert Jan Poorterman kan je hier alles over vertellen, de terugkeer van de Annunaki. Dan zal de grote poolshift komen, velen zullen overlijden en sterven in doodsangst. Bijna niemand weet hiervan, maar dit is de waarheid. Het zal sneller gaan dan de mensheid kan vermoeden. De elite weet hiervan en heeft al vanaf de jaren 80 onderaardse steden gebouwd om het 4 generaties uit te houden. Laat je niet gek maken mensen, maar bereid je voor op de komst van planeet X/Nibiru, voordat de hel losbreekt op aarde!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

is-terroristen

IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...

Syrische vluchtelingen

De waarheid over de ‘Syrische vluchtelingen’ die Erdogan naar Europa stuurt

Enkele dagen geleden meldden de media dat ...