Het Complot

Ke$ha: ‘Ik werd gedwongen om ‘Sterf Jong’ te zingen’

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren werd bekend dat veel Amerikaanse radiostations de nieuwe hit van Ke$ha in de ban hebben gedaan. Dat heeft alles te maken met de titel ‘Die Young’.

Het nummer stond afgelopen vrijdag nog op nummer 3 in de nationale playlists, met een geschat bereik van zo’n 167 miljoen luisteraars.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Amerikaanse popzangeres heeft onthuld dat ze de tekst van het controversiële nummer helemaal niet wilde zingen, ook al wordt ze zelf genoemd als één van de schrijvers van het liedje. Na de schietpartij op een basisschool in Connecticut werd het nummer door veel radiostations niet langer gedraaid.

Gedwongen

“Ik had om deze reden moeite met ‘Die Young’,” twitterde ze. “Ik wilde de tekst niet zingen, maar ik werd ertoe gedwongen.”

Tijdens het nummer zingt ze onder meer: “Laten we het het beste uit de avond halen alsof we jong zullen sterven. We zullen jong sterven. We zullen jong sterven.”

Officieel heeft Ke$ha het nummer samen met onder meer Dr. Luke geschreven. Ze heeft niet uitgelegd waarom ze werd gedwongen de tekst te zingen.

Tendens

Volgens de vooraanstaande Amerikaanse analist Mike Harris zal er geen einde komen aan het geweld zolang de nieuwsmedia en de film- en muziekindustrie ferm in handen zijn van het zionistische regime.

Er is een duidelijke tendens waarneembaar. Afgelopen juni stelden Duitse onderzoekers vast dat popmuziek de laatste veertig jaar steeds minder vrolijk wordt. Het aantal liedjes in majeur in de hitlijsten is gehalveerd, terwijl mineurnummers sterk zijn toegenomen.

Deze week bleek uit onderzoek van de Universiteit van Otago in Nieuw-Zeeland dat James Bond in films steeds vaker geweld gebruikt. De spion van de Britse geheime dienst gebruikte aan het begin van de reeks gemiddeld 150 keer zwaar geweld, maar onder Pierce Brosnan en Daniel Craig is dat al opgelopen tot meer dan het dubbele.

Bron: Tmz.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ivo Mariën
Ivo Mariën
11 jaren geleden

We zouden toch eens afstand moeten doen van het idee dat de wereld geleid wordt door het zionisme. Als we dat doen zijn we al een stuk dichter bij de waarheid. Ik ben al 30 jaar bezig met het zionisme en heb al de meest belachelijke dingen horen verkondigen die vreemd genoeg binnen gaan als warme koek!

Cathy M
Cathy M
11 jaren geleden

Zo zie je maar hoe dat ze over een mens baas willen zijn .

Diago
Diago
11 jaren geleden

En dan al die driekhoeken en all seeing eyes in the clip, het is overduidelijk een signaal van, laat je kinderen niet naar deze gekke shit luisteren.

Altans, niet als je een gezond verstandelijk mens op probeerd te laten groeien.

IIS
IIS
11 jaren geleden
Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x