Homepagina » Het Complot » Ke$ha: ‘Ik werd gedwongen om ‘Sterf Jong’ te zingen’
Ke$ha: Ik werd gedwongen om Sterf Jong te zingen

Ke$ha: ‘Ik werd gedwongen om ‘Sterf Jong’ te zingen’

Gisteren werd bekend dat veel Amerikaanse radiostations de nieuwe hit van Ke$ha in de ban hebben gedaan. Dat heeft alles te maken met de titel ‘Die Young’.

Het nummer stond afgelopen vrijdag nog op nummer 3 in de nationale playlists, met een geschat bereik van zo’n 167 miljoen luisteraars.

De Amerikaanse popzangeres heeft onthuld dat ze de tekst van het controversiële nummer helemaal niet wilde zingen, ook al wordt ze zelf genoemd als één van de schrijvers van het liedje. Na de schietpartij op een basisschool in Connecticut werd het nummer door veel radiostations niet langer gedraaid.

Gedwongen

“Ik had om deze reden moeite met ‘Die Young’,” twitterde ze. “Ik wilde de tekst niet zingen, maar ik werd ertoe gedwongen.”

Tijdens het nummer zingt ze onder meer: “Laten we het het beste uit de avond halen alsof we jong zullen sterven. We zullen jong sterven. We zullen jong sterven.”

Officieel heeft Ke$ha het nummer samen met onder meer Dr. Luke geschreven. Ze heeft niet uitgelegd waarom ze werd gedwongen de tekst te zingen.

Tendens

Volgens de vooraanstaande Amerikaanse analist Mike Harris zal er geen einde komen aan het geweld zolang de nieuwsmedia en de film- en muziekindustrie ferm in handen zijn van het zionistische regime.

Er is een duidelijke tendens waarneembaar. Afgelopen juni stelden Duitse onderzoekers vast dat popmuziek de laatste veertig jaar steeds minder vrolijk wordt. Het aantal liedjes in majeur in de hitlijsten is gehalveerd, terwijl mineurnummers sterk zijn toegenomen.

Deze week bleek uit onderzoek van de Universiteit van Otago in Nieuw-Zeeland dat James Bond in films steeds vaker geweld gebruikt. De spion van de Britse geheime dienst gebruikte aan het begin van de reeks gemiddeld 150 keer zwaar geweld, maar onder Pierce Brosnan en Daniel Craig is dat al opgelopen tot meer dan het dubbele.

Bron: Tmz.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. En ke$ha doet er vrolijk aan mee, wat nou gedwongen, kom op zeg!

  Dit is complottertje pesten!

  1 likes
 2. Jezus!!!
  wat is er toch met jullie aan de hand!!
  Kesha als postergirl van de illuminati!!!!
  Symbolen!!!! “ooohhh laat je kinderen niet kijken” WTF!!!
  Als er 1 serieuze reden is om je kinderen niet te laten kijken is dat omdat het echt K#t muziek is!!!

  1 likes
 3. We zouden toch eens afstand moeten doen van het idee dat de wereld geleid wordt door het zionisme. Als we dat doen zijn we al een stuk dichter bij de waarheid. Ik ben al 30 jaar bezig met het zionisme en heb al de meest belachelijke dingen horen verkondigen die vreemd genoeg binnen gaan als warme koek!

  0 likes
 4. Zo zie je maar hoe dat ze over een mens baas willen zijn .

  0 likes
 5. En dan al die driekhoeken en all seeing eyes in the clip, het is overduidelijk een signaal van, laat je kinderen niet naar deze gekke shit luisteren.

  Altans, niet als je een gezond verstandelijk mens op probeerd te laten groeien.

  0 likes
 6. Goh dus ze had moeite met het zingen van DIE YOUNG??Je regering niet?Ik ook niet!!Als ik namelijk 90 ben, and I die young, is dat voor mij een compliment.Maar waar ik mij het meest aan stoor is dat je wel aangeeft het niet te willen zingen, maar dat je je wel laat overhalen om het te zingen, met je slappe karakter. Zuurtje laat dan je karakter zien, of ben je een onnozel??Nee niet onnozel, lid van de slappe hap.En nu niet janken, ga je maar schamen voor je eigen domme karakter.Het liefst in een diepe donkere hoek ken je weer leipen.GELDJAGER!!

  0 likes
 7. Beetje overdreven, de clip bestaat zo wat alleen uit piramide vormen en all seeing eyes!

  Is dit een knipoog naar complotters? Dit is gewoon expres zo gedaan, normaal gesproken moet je echt zoeken in een clip nar dat soort tekens.

  0 likes
 8. Vraag me toch echt af of de illuminatie niet echt bestaat.

  0 likes
 9. Had je je ziel maar niet moeten verkopen aan de duivel.

  0 likes
 10. Zij is gewoon vies en ze maakt hele slechte oppervlakkige muziek ook…als je dat muziek kan noemen. Bij elk liedje die ze zing klinkt zij alsof ze chronisch opgewonden is. Om het maar even netjes te bewoorden.

  0 likes
 11. Dit nummer zit ook vol met tekens van de illuminatie bekijk hem maar eens goed het eerste wat opvalt zijn de piramide vormige tekens en een ring in de vorm van een oog.
  Als je de clip stil zet op 3:32 zie je ook daadwerkelijk een piramide met een oog in het midden duidelijker kan t niet echt niet

  0 likes
 12. De wereld is ziek ‘gemaakt’!

  Kleuters zitten naar tekenfilms te kijken van robotjes die elkaar vernietingen! Illuminatie invloeden! ‘Venieting’ is op welke manier ook een DOOD-GEWONE zaak geworden..het is volkomen MADNES dat ouders het goedvinden dat hun kinderen spelletjes doen waarin ‘mensen’ elkaar afslachten of afschieten, niet beseffend dat de norm van respekt voor alles wat leefd enorm wordt beinvloed, met het resultaat dat kleine kinderen dan opgroeien met het idee dat het een normale zaak is om iemand PIJN te doen, of op iets oudere leeftijd mensen neer te schieten of..neer te steken,lekker stoer,vanuit agressie,of zelfs voor FUN!Maarja, de basis ligt toch altijd nog bij de ouders. Een verkeerd voorbeeld heeft deze gevolgen. De mensheid is voor grotendeels volledig verpauperd..ik hoop dan ook van ganse harte dat de ommekeer van de nieuwe tijd, ofwel het bewustwordingsproces op 21-12-12, zal indalen en de mensheid doet ontwaken, dat de mens zich weer zal gaan herinneren en vooral weer zal voelen in zijn Hart dat voelend dat je ook de ANDER bent..geen afgescheidenheid meer..maar broeders en zusters. Ook al zal het ‘bewustworden’ stukje bij beetje gaan..en voor sommigen nauwelijks of niet gelijk merkbaar, maar de eerste stap zal op 21-12-12 worden gezet mensen, DE stap..naar een nieuwe wereld, Zonder geweld..maar vol Liefde.. FINALLY!!

  In Lal’ech

  0 likes
 13. GOD MENSEN KIJK AUB NIET NAAR DE CLIP VAN DIT LIEDJE, ALLEEN MAAR SATANISCHE INVLOEDEN!

  Ze deinsen echt nergens meer voor terug he die gasten, nu ze door hebben dat de mensen van het volk hun doorhebben lijkt het wel alsof ze van een “undercover” naar een “in your face” policy zijn gestapt, want ja hier burgertjes, in your face because what are you gonna do about it, you cant stop us anyway 😉

  KILLUMINATI ALL TROUGH YOUR BODY, IT BLOWS LIKE A 12 GAUGE SHOTTY!

  Jongens oldschool hiphop is de enigste muziekstroming samen met Reggae die open kaart speelt tegen de illuminati, check Immortal Technique, Tupac, Nas etc. 😉 Ga neit in op beinvloeding van de media die bepaalde rappers in een kwaad daglicht zetten omdat ze op hun teentjes getrapt zijn! Bekijk intervieuws van DMX, en The game, hier een mooie van The Game over 21-12 😉 Luisterd u goed aub https://www.youtube.com/watch?v=Pw8t2wpTiDs

  0 likes
 14. Uhuh 20.000.000 dollar (of meer/minder) is echt iets wat je dwingt om dat liedje te zingen.

  0 likes
 15. Het is bijzonder triest dat men tegenwoordig dergelijke liedjes zingt.
  Het lijkt alsof de maatschappij steeds verder aan het afzakken is:
  – Kinderen spelen allerlei moordspelletjes op de computer, gevolg steeds meer schietpartijen op scholen.
  – o.a. Jack-ass, tokkie’s en oh oh cherso op de tv, omdat het allemaal zooo leuk is nemen jongeren dit als voorbeeldgedrag aan
  – Websites als second love, die helpen je aan een partner om mee vreemd te gaan
  – Kinderen die met gsm’s rondlopen, niet alleen veel straling (waarschijnlijk slecht), ook worden ze opgezadeld met hoge belkosten. De Apps werken hier ook aan mee overigens.
  Volgens de LOI word NL steeds slimmer, helaas volgens onderzoeken niet. Uit onderzoeken van de afgelopen 25 jaar blijkt dat mensen steeds dommer worden.
  Wat of wie hier achter zit weet ik niet, maar het is tijd dat de wereld een andere wending gaat nemen….

  0 likes
 16. [quote name=”Kisame”]Vraag me toch echt af of de illuminatie niet echt bestaat.[/quote]

  Pardon?

  Kijk hier eens naar, de official videoclip van Ke$ha – Die young.

  Videoclip exposed:

  De eerste paar seconden zie je al halve pyramides.

  Op 0:09 zie je haar Alziend Oog ring

  op 0:10 Skull & Bones (secret society / Illuminati)

  Op 0:13 staat op de auto EVIl

  Op 0:14 iemand een idee waarom zij zo zit?

  0:20 pyramides + ingezoomed op haar oog (alziend oog)

  Op 0:43 zie je een omgekeerd kruis. Omdat de Freemasons / Illuminati Jezus liever omgekeerd gekruisigt hadden gezien.

  Op 1:01 de Pentragam of blood (satanistisch logo)

  ETC ETC… Kortom deze clip en songtekst passen totaal niet bij elkaar en de clip is een en al satanistisch.

  0 likes
 17. PS hier nog een clip van Avicii

  http://www.youtube.com/watch?v=kmXEiX_3p_Q

  Kijk vanaf 2:18 en je word gebombardeerd met kenmerken met pyramides.

  Alle grote artiesten hebben hun ziel verkocht aan de duivel, dit gebeurd in een Ritueel. Zieke shit dus.
  In ruil voor beroemdheid!

  0 likes
 18. Clip van kesha vol illuminati tekenen. Zet clip op pauze bij 3.11. Driehoek met oog.

  0 likes
 19. [quote name=”Killuminati”]GOD MENSEN KIJK AUB NIET NAAR DE CLIP VAN DIT LIEDJE, ALLEEN MAAR SATANISCHE INVLOEDEN!

  Ze deinsen echt nergens meer voor terug he die gasten, nu ze door hebben dat de mensen van het volk hun doorhebben lijkt het wel alsof ze van een “undercover” naar een “in your face” policy zijn gestapt, want ja hier burgertjes, in your face because what are you gonna do about it, you cant stop us anyway 😉

  KILLUMINATI ALL TROUGH YOUR BODY, IT BLOWS LIKE A 12 GAUGE SHOTTY!

  Jongens oldschool hiphop is de enigste muziekstroming samen met Reggae die open kaart speelt tegen de illuminati, check Immortal Technique, Tupac, Nas etc. 😉 Ga neit in op beinvloeding van de media die bepaalde rappers in een kwaad daglicht zetten omdat ze op hun teentjes getrapt zijn! Bekijk intervieuws van DMX, en The game, hier een mooie van The Game over 21-12 😉 Luisterd u goed aub https://www.youtube.com/watch?v=Pw8t2wpTiDs%5B/quote%5D
  Gelukkig zijn er ook metal bands die geen blad voor de mond nemen zoals Megadeth en Queensryche. zie volgende links: http://www.darklyrics.com/lyrics/megadeth/endgame.html#7 en https://www.youtube.com/watch?v=RmK0222RO9Q

  0 likes
 20. ze werd dan ook gedwongen om het te schrijven??? kan ze eigenlijk wel schrijven? en voordat het nummer geboicot werd, vond ze het toen ook zo vreselijk? en waarom moet ze zo nodig een dollarteken in haar naam? wat een ongelooflijk stupide geit (met excuses aan de echte geiten) is die talentloze griet zeg!!!!!!!!!

  0 likes
 21. [quote name=”Lil”]De wereld is ziek ‘gemaakt’!

  Kleuters zitten naar tekenfilms te kijken van robotjes die elkaar vernietingen! Illuminatie invloeden! ‘Venieting’ is op welke manier ook een DOOD-GEWONE zaak geworden..het is volkomen MADNES dat ouders het goedvinden dat hun kinderen spelletjes doen waarin ‘mensen’ elkaar afslachten of afschieten, niet beseffend dat de norm van respekt voor alles wat leefd enorm wordt beinvloed, met het resultaat dat kleine kinderen dan opgroeien met het idee dat het een normale zaak is om iemand PIJN te doen, of op iets oudere leeftijd mensen neer te schieten of..neer te steken,lekker stoer,vanuit agressie,of zelfs voor FUN!Maarja, de basis ligt toch altijd nog bij de ouders. Een verkeerd voorbeeld heeft deze gevolgen. De mensheid is voor grotendeels volledig verpauperd..ik hoop dan ook van ganse harte dat de ommekeer van de nieuwe tijd, ofwel het bewustwordingsproces op 21-12-12, zal indalen en de mensheid doet ontwaken, dat de mens zich weer zal gaan herinneren en vooral weer zal voelen in zijn Hart dat voelend dat je ook de ANDER bent..geen afgescheidenheid meer..maar broeders en zusters. Ook al zal het ‘bewustworden’ stukje bij beetje gaan..en voor sommigen nauwelijks of niet gelijk merkbaar, maar de eerste stap zal op 21-12-12 worden gezet mensen, DE stap..naar een nieuwe wereld, Zonder geweld..maar vol Liefde.. FINALLY!!

  In Lal’ech[/quote]

  Wat betreft het eerste stuk van je tekst, heb je helemaal gelijk. Ik hoop dat je over het tweede stuk ook gelijk krijgt.

  Groeten Ruud

  0 likes
 22. http://www.youtube.com/watch?v=NOubzHCUt48
  hier het officele clip van kesha-die jong
  niet normaal zoveel symbolen0_o er zijn 2 video clips, vandaar datik post ;P

  0 likes
 23. weer typisch amerikaanse hypokrisie, als een er wat doden vallen kan een liedje ineens niet meer…

  0 likes
 24. Gelukkig krijg ik daar niet veel van te horen over de mainstream shit..
  Maar zal wel ff een kijkje nemen op youtube 🙂

  0 likes
 25. Die young, affilated due to the 21 december and in order of the illuminatie. everywhere triangles and at > 0:53 and you stop the vid at the right moment you see kesha wearing a triangle with a eye in it on her back http://www.youtube.com/watch?v=NOubzHCUt48

  0 likes
 26. [quote name=”Ruud”][quote name=”Lil”]De wereld is ziek ‘gemaakt’!

  Kleuters zitten naar tekenfilms te kijken van robotjes die elkaar vernietingen! Illuminatie invloeden! ‘Venieting’ is op welke manier ook een DOOD-GEWONE zaak geworden..het is volkomen MADNES dat ouders het goedvinden dat hun kinderen spelletjes doen waarin ‘mensen’ elkaar afslachten of afschieten, niet beseffend dat de norm van respekt voor alles wat leefd enorm wordt beinvloed, met het resultaat dat kleine kinderen dan opgroeien met het idee dat het een normale zaak is om iemand PIJN te doen, of op iets oudere leeftijd mensen neer te schieten of..neer te steken,lekker stoer,vanuit agressie,of zelfs voor FUN!Maarja, de basis ligt toch altijd nog bij de ouders. Een verkeerd voorbeeld heeft deze gevolgen. De mensheid is voor grotendeels volledig verpauperd..ik hoop dan ook van ganse harte dat de ommekeer van de nieuwe tijd, ofwel het bewustwordingsproces op 21-12-12, zal indalen en de mensheid doet ontwaken, dat de mens zich weer zal gaan herinneren en vooral weer zal voelen in zijn Hart dat voelend dat je ook de ANDER bent..geen afgescheidenheid meer..maar broeders en zusters. Ook al zal het ‘bewustworden’ stukje bij beetje gaan..en voor sommigen nauwelijks of niet gelijk merkbaar, maar de eerste stap zal op 21-12-12 worden gezet mensen, DE stap..naar een nieuwe wereld, Zonder geweld..maar vol Liefde.. FINALLY!!

  In Lal’ech[/quote]

  Valt reuze mee! Ze kunnen natuurlijk beter games maken die mensen gelukkig maken of laten zien dat liefde geven belangrijker is dan mensen vermoorden in-game dan. Zelf ben ik ook opgegroeid met o.a een playstation 2 game GTA Vice City en dus met mensen neermaaien neersteken trappen en schoppen, drugshande etc… maar dat heeft mij niet agressief gemaakt hoor!

  0 likes
 27. Waarom wordt deze video er zo bijgezet?

  T zijn leugens die via een arabische hoek over Joden in de VS worden verteld. Joden overal de schuld van geven.. hoevaak moet die geschiedenis zich nog herhalen. ff fakking normaal gaan doen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

zeebodem

Duizenden mysterieuze gaten ontdekt in de zeebodem. Onderzoekers staan voor groot raadsel

Onderzoekers van het Monterey Bay Aquarium Research ...

Bizar effect: Anti-veroudering met hypnose

Al eeuwenlang zijn mensen op zoek naar ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 19 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.