Mens en Dier

Is dit waarom het kabinet David Icke de toegang tot Nederland weigert?

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Donderdag werd bekend dat het kabinet de Britse ‘complotdenker’ David Icke de toegang tot ons land heeft geweigerd. Hij zou zondag spreken op een demonstratie in Amsterdam die is georganiseerd door Samen voor Nederland.

Een woordvoerder van de organisatie noemt de weigering van Icke ‘ongelooflijk’. “Dit had ik niet verwacht,” zei hij. “Wij zijn heel benieuwd naar het bewijs waarop het kabinet hem de toegang weigert.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Volledig in de zak

Onlangs zei Icke in gesprek met Brian Rose van London Real dat premier Rutte ‘volledig in de zak zit van het World Economic Forum en Klaus Schwab’.

Waarom heeft Rutte de aanval geopend op de boeren en wil hij ze van hun land jagen? De wereld wordt geconfronteerd met voedseltekorten, terwijl Nederland de op één na grootste landbouwexporteur ter wereld is, zei hij.

Waarom doe je dat?

“Je sloopt de boeren. Waarom doe je dat?” vroeg Icke. “Als mensen voor hun voedsel van jou afhankelijk zijn, heb je ze onder controle. Als voedsel goedkoop en in overvloed aanwezig is, heb je ze niet onder controle. Als energie goedkoop en in overvloed aanwezig is, heb je ze niet onder controle.”

“Schaarste staat gelijk aan afhankelijkheid en controle,” benadrukte Icke. “En dat is waarom ze de voedselketen en energievoorziening op de korrel nemen.”

4.9 172 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
29 dagen geleden

Lafbekken in DEN HAAG

Henk
Henk
29 dagen geleden

Helemaal correct.
Geen spelt tussen te krijgen.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
29 dagen geleden

Eén lichtpuntje, ik ga eens serieus kijken wat Icke te vertellen heeft.
Ik denk niet dat ik de enige ben.

Gea
Gea
29 dagen geleden

Duidelijk verhaal. Hij benaderd de waarheid, dus wordt hij een niet gewenst persoon in Nederland

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

128
0
We lezen graag je reactie!x