BuitenlandCorona

Corona piekt in landen met hoogste vaccinatiegraad – uitvinder mRNA-vaccin: ‘Dit baart mij echt zorgen’

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, deelde zaterdag een Twitter-draadje waar een verontrustende trend uit naar voren komt: in landen met de hoogste vaccinatiegraad schiet het aantal coronagevallen omhoog en in landen met de laagste vaccinatiegraad is dat niet het geval.

“Dit baart me echt zorgen,” twitterde Malone.

Malta, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, waar veel wordt gevaccineerd, doen het slecht. En in Wit-Rusland, Oekraïne en Bosnië en Herzegovina, landen met een lage vaccinatiegraad, leeft corona nauwelijks op.

In Gibraltar, waar iedereen volledig gevaccineerd zou zijn, schiet het aantal gevallen door het dak. Op Cyprus is de meerderheid gevaccineerd. Tegelijkertijd heeft Cyprus op dit moment per hoofd van de bevolking de meeste nieuwe coronabesmettingen ter wereld.

In Bhutan werd 64 procent van de bevolking in een week tijd gevaccineerd. Enkele dagen na de uitrol van het vaccin schoot het aantal gevallen omhoog. De correlatie is heel duidelijk:

4.8 38 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

‘vaccinatie is de enige uitweg’, aldus Hugo de J.

En de massa gelooft hem want 80%+ is pseudogevaccineerd.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Ik wil dan ook graag de Statistieken van het RIVM hebben!

Hoeveel Volledig Gevaccineerden liggen er in het ziekenhuis:

Hoeveel 1 Dosis in het ziekenhuis:

Hoeveel Ongevaccineerden in het ziekenhuis:

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 jaar geleden

De vaccinaties die nu worden toegepast bevatten een Nano techniek die in staat is om zaadcellen te penetreren. Daardoor worden er in de toekomst baby’s geboren die cyberbots zijn.

Dan zijn het dus geen mensen meer, maar worden er in de toekomst zombies geboren.

Het vaccin met miljoenen van deze minuscule robotjes vernietigd het menselijk DNA en er staat ons een Zombie-Apocalyps te wachten.

Dat zal dan ook de reden zijn dat de hele jonge generatie ontzien wordt voor vaccinatie. Zij zijn nodig voor het toekomstige plan dat de uitvoerders van de NWO dient.

Alle andere mensen zijn dus overbodig, vandaar dat 90 % van de wereldbevolking moet verdwijnen.

Met wat er zou kunnen gaan gebeuren is in diverse films kenbaar gemaakt.

Annette
Annette
1 jaar geleden

IK ben daar helemaal niet verbaasd over! Dit werd al eerder voorspeld door de ECHTE deskundigen, niet door wat dierenartsen die dan toevallig virologie erbij gedaan hebben. Die wauwelen alleen maar na, wat ze door de overheid voorgekauwd worden.
NET nog een stukje gelezen op de MSM (je moet uiteraard wel op de hoogte zijn van wat daar geschreven wordt) over hoe vreselijk de situatie in Nederland is. En natuurlijk zijn dat voornamelijk de ongevaccineerden die besmet raken.
Wat een ongelooflijk toeval allemaal! DUS overal ter wereld zijn de grootste uitbraken in die landen waar veel gevaccineerd is (Nederland staat OOK in dat rijtje) en in AL die landen zijn het juist de gevaccineerde mensen. Maar…. hier in Nederland is het precies het omgekeerde. Yeah right. En gij gelooft dat?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x