CoronaMens en Dier

Kickbokser Alistair Overeem heeft geen coronaprikken gehaald: ‘Niet één, maar wel 10 rode vlaggen’

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!

Presentator Beau van Erven Dorens heeft zich deze week opnieuw live op televisie laten vaccineren. Jan Roos zei in het programma RoddelPraat dat hij dat doet omdat hij daarvoor betaald wordt. “Dat kan niet missen, want anders doe je dat niet.”

“Poppenkast,” zei kickbokser Alistair Overeem, die te gast was in RoddelPraat. “Voor mij zijn dit vanaf het begin af aan niet één, maar wel 10 rode vlaggen geweest. Nu is het twee jaar verder en zie je dus ook al die dingen uitkomen, alle problemen komen dus uit.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wat denk je zelf?

“Het vaccin werkt niet, het geld vliegt eruit,” vervolgde hij. Roos voegde toe: “Alles wat die ‘wappies’ zeiden, is bijna allemaal uitgekomen.”

Hij vroeg de kickbokser hoeveel vaccins hij genomen heeft. “Wat denk je zelf?” vroeg Overeem. “Rond de nul, zo’n beetje,” aldus Roos. “Precies.”

Nutteloos

“Ik ben niet zo van de vaccins,” benadrukte Overeem. “Mijn carrière is lang geweest, dus ik ben heel erg van gezond eten, niet geraakt worden. Ik geloof niet echt in een wondermiddel, heb ik nooit gedaan.”

Roos zei dat hij het ook niet gedaan heeft. “Ik vond het zo’n bullshit-verhaal.”

“Iedereen die verstand heeft van gezondheid, laat zich niet vaccineren omdat je begrijpt dat dat nutteloos is,” zei Overeem nog.

4.9 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
3 maanden geleden

Beau was het the real stuff?
Overeem 👍

B.watervogel
B.watervogel
3 maanden geleden

Weet nu al wat ze weer gaan zeggen bij dat voetbal zwets programma,”alle boksers hebben zoveel klappen gehad, die kunnen niet normaal meer denken maar het zijn over het algemeen hele aardige jongens.”

Fransdo
Fransdo
3 maanden geleden

Ondanks dat ze ongetwijfeld al de nodige klappen en trappen op hun hoofd hebben gehad zijn die kickboxers zo dom nog niet. Ik ken er ook één en ook die is hoogst-intelligent, wel gevaccineerd overigens.

JoeRi
JoeRi
3 maanden geleden

Chapeau Chapeuh , Overeem & Roos 🎯🔥🇳🇱🕊!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

88
0
We lezen graag je reactie!x