CoronaBuitenland

Wat de Directeur-Generaal voor Volksgezondheid in de Europese Commissie hier toegeeft, ‘is ongelooflijk’

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Het Europese Openbaar Ministerie is een onderzoek gestart naar financiële fraude bij de aankoop van de coronavaccins. Eerder werd al bekend dat EU-baas Ursula von der Leyen in het geheim per sms heeft onderhandeld met Pfizer-baas Bourla. De Europese Commissie weigert nog steeds om de sms’jes publiek te maken.

Volgens de Europese Ombudsman is hier sprake van ‘wanbestuur’. “Een schandaal,” aldus Europarlementariër Rob Roos (JA21).

“Heeft de Europese Commissie de regels wel gevolgd? Wie Sandra Gallina hoort, heeft reden om daaraan te twijfelen,” stelt Roos. “Sandra Gallina is Directeur-Generaal voor Volksgezondheid in de Europese Commissie. Ze was de hoofdonderhandelaar van de vaccin-contracten en valt onder Von der Leyen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dan breken ze die regels gewoon

Over de manier waarop de EU met de regels omgaat, zegt ze iets heel interessants. Namelijk: ‘Mijn juridische adviseurs wijzen me erop dat in het verdrag staat: je kunt dit of dat niet doen. Dat kan me niets schelen. We vinden wel een manier om het te doen’.

“Wat Sandra Gallina hier toegeeft, is ongelooflijk,” zegt Roos. “Dus als de regels in de weg staan om de EU meer macht te geven, dan breken ze die regels gewoon. Hier geeft een Directeur-Generaal in de Europese Commissie dat gewoon toe. Als de hoogste ambtenaren zó over de regels denken, dan is het geen wonder dat er nu een onderzoek naar fraude moet plaatsvinden.”

Dat recht heeft de ongekozen Europese Commissie niet

“Het toont aan dat er binnen de Europese Commissie een mentaliteit heerst waarbij zij het recht claimen om ‘Europa te creëren’,” aldus het Europarlementslid. “De regels doen er niet toe. Maar dat recht heeft de ongekozen Europese Commissie helemaal niet. Die is er officieel juist om de regels te bewaken, niet om ze te breken!”

Roos wil dat de onderste steen boven komt.

4.9 191 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
3 maanden geleden

Die onderste steen ligt in de hel. Die deze elite puppets aanbidden en willen creëren voor alle schapen, die zij zeer bloeddorstig verachten in hun psuchopathische grootheidswaan.

Dwangjassen aan en voor de volkstribunalen ermee. En dat zo snel mogelijk.

Nieuwe wetgeving die elite vorming verbiedt.

Psa
Psa
3 maanden geleden

Wij steunen dhr. Roos, de onderste steen moet boven.

T.a
T.a
3 maanden geleden

Oplossen en beter worden?.

AFZETTEN EN VERVOLGEN EN OPZEGGEN DIE CRIMINELE ORGANISATIE

PH-TVR
PH-TVR
3 maanden geleden

Nu doorhalen,
er zijn nu al poten onder de stoel van het corona weggezaagd,
doorzagen!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

122
0
We lezen graag je reactie!x