Homepagina » Binnenland » Kijk: ‘Briljant’ filmpje over covidpas – ‘Dit is onwettig en tart elke logica’
pas
Foto: Unsplash

Kijk: ‘Briljant’ filmpje over covidpas – ‘Dit is onwettig en tart elke logica’

Stefan Noordhoek heeft een filmpje gemaakt waarin hij duidelijk maakt dat bij een vaccinatiegraad van 80 procent en een vaccin dat 50 procent verspreiding tegengaat alsnog twee keer zoveel gevaccineerden als ongevaccineerden ‘besmettelijk’ zijn.

“Dat is raar, want volgens onze regering zijn al deze besmettingen dodelijk gevaarlijk, daarom staan ze op de A-lijst,” zegt Noordhoek. De overheid wil dat de besmettelijke ongevaccineerden zich vanaf 25 september elke 24 uur laten testen. De besmettelijke gevaccineerden, waar er dus twee keer zoveel van zijn, mogen gewoon altijd overal naar binnen.

“Dat is onwettig en tart elke logica,” benadrukt Noordhoek.

Het filmpje:


Onaanvaardbare polarisatie

Hij krijgt veel positieve reacties. “Dit filmpje vat de onwetenschappelijkheid van de apartheidspas goed samen,” zegt FVD-leider Thierry Baudet. “Het enige wat ze willen is ons allemaal buitensluiten. Dit is hun wraak omdat we niet gehoorzamen. Hou vol en zwicht niet voor de Haagse terreur die op ons afkomt!”

Auteur en spreker Hans van Tellingen voegt toe: “Briljant filmpje en 100 procent waar. Testen voor Toegang en de coronapas zijn volstrekt onnodig en leiden tot onaanvaardbare polarisatie in de samenleving.”

Gebrek aan logica

“Heel duidelijk filmpje. Dus ook gevaccineerden testen als het om gezondheid gaat. Of eigenlijk, vóóral gevaccineerden testen!” stelt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Journalist Annelies Strikkers reageert: “Onwijs duidelijke video waarmee de onwettigheid en het gebrek aan logica met betrekking tot de coronapas feilloos aangetoond worden.”

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 dag geleden

De hele wereld staat op zijn kop. Zoveel is natuurlijk voor veel van ons al langere tijd duidelijk. Maar schijnbaar kan het nog steeds gekker.
Stefan Noordhoek maakt op een sublieme manier met zijn filmpje duidelijk, dat het NOOIT ook maar iets met onze gezondheid te maken heeft gehad.
Iedereen die al eerder de uitgebreide plannen van het World Economic Forum heeft gelezen, weet dat er een duidelijk stappenplan wordt gevolgd. Tot nu toe gaat het (helaas) nog steeds volledig volgens plan.
Natuurlijk zijn er de nodige dwarsliggers, maar daar zijn vast al draaiboeken voor om daar definitief mee af te rekenen.
Ik moet zeggen dat ik die zin “De overheid wil dat de besmettelijke ongevaccineerden zich vanaf 25 september elke 24 uur laten testen” niet helemaal begrijp. Wordt daar mee bedoeld dat IEDEREEN die niet gevaccineerd is het etiket “besmettelijk” krijgt? Ik heb het net nog even goed doorgelezen. Als ik het goed begrijp is dus eigenlijk iedereen, gevaccineerd of ongevaccineerd “besmettelijk”. Nu, dat schiet dan lekker op.
Maar het heeft nooit gegaan om gezondheid. Als dat het geval was, was die hele prikcampagne, nadat duidelijk werd hoeveel mensen er door de vele bijwerkingen gedood of ernstig gewond werden, allang stopgezet.
Nee, het gaat om de totale controle over de complete mensheid. Dus over een aantal jaren ben je je volledige autonomie als mens volledig kwijt. Dan zal je niet meer zelfstandig kunnen denken en doen.
Je zal letterlijk gestuurd worden.
Ik denk dat DAT voor zeer veel mensen een onaanvaardbaar scenario zal zijn, waar zij NOOIT voor zullen zwichten.
De daders van dit hele plan zullen de hoogst mogelijke straffen moeten krijgen.
Ik hoop zó, dat ik dat nog mee mag maken.

Skippy
Skippy
1 dag geleden

Tegen een dictatuur is geen kruid gewassen, geen filmpjes, geen feiten, geen redelijkheid, geen menselijkheid.
We gaan zwichten voor tirannen, daar dooft het licht, weg vrijheid, weg democratie, weg gevoel van geluk en mens zijn.

Loire
Loire
1 dag geleden

Stuur maar naar Hugo, kan hij een weer terug naar de basisschool, lesje rekenen volgen.

Avax
Avax
1 dag geleden

Klopt als een bus!

x

Check Also

arts

Volgens Kamerlid Nicki Verweij (JA21) zal geen arts zeggen dat de mRNA-prik gentherapie is. Klopt dat?

FVD-voorman Thierry Baudet stelde het mRNA-vaccin in ...

hulpverlener

Hulpverlener gooit uit protest uniform in kliko: ‘Waar is dit maffiakabinet in godsnaam mee bezig?’

Vanaf 25 september is de coronapas verplicht ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

127
0
We lezen graag je reactie!x