Binnenland

Kijk: ‘Briljant’ filmpje over covidpas – ‘Dit is onwettig en tart elke logica’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stefan Noordhoek heeft een filmpje gemaakt waarin hij duidelijk maakt dat bij een vaccinatiegraad van 80 procent en een vaccin dat 50 procent verspreiding tegengaat alsnog twee keer zoveel gevaccineerden als ongevaccineerden ‘besmettelijk’ zijn.

“Dat is raar, want volgens onze regering zijn al deze besmettingen dodelijk gevaarlijk, daarom staan ze op de A-lijst,” zegt Noordhoek. De overheid wil dat de besmettelijke ongevaccineerden zich vanaf 25 september elke 24 uur laten testen. De besmettelijke gevaccineerden, waar er dus twee keer zoveel van zijn, mogen gewoon altijd overal naar binnen.

“Dat is onwettig en tart elke logica,” benadrukt Noordhoek.

Het filmpje:


Onaanvaardbare polarisatie

Hij krijgt veel positieve reacties. “Dit filmpje vat de onwetenschappelijkheid van de apartheidspas goed samen,” zegt FVD-leider Thierry Baudet. “Het enige wat ze willen is ons allemaal buitensluiten. Dit is hun wraak omdat we niet gehoorzamen. Hou vol en zwicht niet voor de Haagse terreur die op ons afkomt!”

Auteur en spreker Hans van Tellingen voegt toe: “Briljant filmpje en 100 procent waar. Testen voor Toegang en de coronapas zijn volstrekt onnodig en leiden tot onaanvaardbare polarisatie in de samenleving.”

Gebrek aan logica

“Heel duidelijk filmpje. Dus ook gevaccineerden testen als het om gezondheid gaat. Of eigenlijk, vóóral gevaccineerden testen!” stelt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Journalist Annelies Strikkers reageert: “Onwijs duidelijke video waarmee de onwettigheid en het gebrek aan logica met betrekking tot de coronapas feilloos aangetoond worden.”

4.8 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
129 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
9 maanden geleden

De hele wereld staat op zijn kop. Zoveel is natuurlijk voor veel van ons al langere tijd duidelijk. Maar schijnbaar kan het nog steeds gekker.
Stefan Noordhoek maakt op een sublieme manier met zijn filmpje duidelijk, dat het NOOIT ook maar iets met onze gezondheid te maken heeft gehad.
Iedereen die al eerder de uitgebreide plannen van het World Economic Forum heeft gelezen, weet dat er een duidelijk stappenplan wordt gevolgd. Tot nu toe gaat het (helaas) nog steeds volledig volgens plan.
Natuurlijk zijn er de nodige dwarsliggers, maar daar zijn vast al draaiboeken voor om daar definitief mee af te rekenen.
Ik moet zeggen dat ik die zin “De overheid wil dat de besmettelijke ongevaccineerden zich vanaf 25 september elke 24 uur laten testen” niet helemaal begrijp. Wordt daar mee bedoeld dat IEDEREEN die niet gevaccineerd is het etiket “besmettelijk” krijgt? Ik heb het net nog even goed doorgelezen. Als ik het goed begrijp is dus eigenlijk iedereen, gevaccineerd of ongevaccineerd “besmettelijk”. Nu, dat schiet dan lekker op.
Maar het heeft nooit gegaan om gezondheid. Als dat het geval was, was die hele prikcampagne, nadat duidelijk werd hoeveel mensen er door de vele bijwerkingen gedood of ernstig gewond werden, allang stopgezet.
Nee, het gaat om de totale controle over de complete mensheid. Dus over een aantal jaren ben je je volledige autonomie als mens volledig kwijt. Dan zal je niet meer zelfstandig kunnen denken en doen.
Je zal letterlijk gestuurd worden.
Ik denk dat DAT voor zeer veel mensen een onaanvaardbaar scenario zal zijn, waar zij NOOIT voor zullen zwichten.
De daders van dit hele plan zullen de hoogst mogelijke straffen moeten krijgen.
Ik hoop zó, dat ik dat nog mee mag maken.

Skippy
Skippy
9 maanden geleden

Tegen een dictatuur is geen kruid gewassen, geen filmpjes, geen feiten, geen redelijkheid, geen menselijkheid.
We gaan zwichten voor tirannen, daar dooft het licht, weg vrijheid, weg democratie, weg gevoel van geluk en mens zijn.

Loire
Loire
9 maanden geleden

Stuur maar naar Hugo, kan hij een weer terug naar de basisschool, lesje rekenen volgen.

Avax
Avax
9 maanden geleden

Klopt als een bus!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

129
0
We lezen graag je reactie!x