Great ResetMens en Dier

Kijk: David Icke legt in 60 seconden uit wat het World Economic Forum van plan is

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!

Premier Mark Rutte zit volledig in de zak van het World Economic Forum en Klaus Schwab, zei David Icke in gesprek met Brian Rose van London Real.

Waarom heeft Rutte de aanval geopend op de boeren en wil hij ze van hun land jagen? De wereld wordt geconfronteerd met voedseltekorten, terwijl Nederland de op één na grootste landbouwexporteur ter wereld is.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Waarom doe je dat?

“Je sloopt de boeren. Waarom doe je dat?” vroeg Icke. “Als mensen voor hun voedsel van jou afhankelijk zijn, heb je ze onder controle. Als voedsel goedkoop en in overvloed aanwezig is, heb je ze niet onder controle. Als energie goedkoop en in overvloed aanwezig is, heb je ze niet onder controle.”

“Schaarste staat gelijk aan afhankelijkheid en controle,” benadrukte Icke. “En dat is waarom ze de voedselketen en energievoorziening op de korrel nemen.”

Hoe is zoiets bizars zelfs maar denkbaar?

“Waarom worden onze uiterst productieve boeren tijdens een wereldwijde voedselcrisis gedecimeerd door het kabinet? Hoe is zoiets bizars zelfs maar denkbaar? Bekijk dit fragment,” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

4.8 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
3 maanden geleden

great reset full speed ahead en nog een tandje bij

Mokumer
Mokumer
3 maanden geleden

Bij deze held is het ontwaken voor mij 8-jaar geleden begonnen.

B.watervogel
B.watervogel
3 maanden geleden

Sorry maar wat David Icke hier zegt is voor mij geen verrassing. Het ligt er dik bovenop dat die energie en voedselschaarste de bedoeling is. Ik wens ze er veel zucces mee want daardoor gaan alle ogen in de wereld open en zal de woede van de wereldbevolking ongekend zijn.

Greet
Greet
3 maanden geleden

En het was zo een grote conspiracy theorist. 🤣nu gaat iedereen schuilen bij hem omdat hij al 30 jaar roept dat ze een owg aan het opzetten waren . En nu is zijn conspiracy waar en worden mensen met zijn waarheid geconfronteerd.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x