Great ResetMens en Dier

Kijk: David Icke legt in 60 seconden uit wat het World Economic Forum van plan is

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Premier Mark Rutte zit volledig in de zak van het World Economic Forum en Klaus Schwab, zei David Icke in gesprek met Brian Rose van London Real.

Waarom heeft Rutte de aanval geopend op de boeren en wil hij ze van hun land jagen? De wereld wordt geconfronteerd met voedseltekorten, terwijl Nederland de op één na grootste landbouwexporteur ter wereld is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Waarom doe je dat?

“Je sloopt de boeren. Waarom doe je dat?” vroeg Icke. “Als mensen voor hun voedsel van jou afhankelijk zijn, heb je ze onder controle. Als voedsel goedkoop en in overvloed aanwezig is, heb je ze niet onder controle. Als energie goedkoop en in overvloed aanwezig is, heb je ze niet onder controle.”

“Schaarste staat gelijk aan afhankelijkheid en controle,” benadrukte Icke. “En dat is waarom ze de voedselketen en energievoorziening op de korrel nemen.”

Hoe is zoiets bizars zelfs maar denkbaar?

“Waarom worden onze uiterst productieve boeren tijdens een wereldwijde voedselcrisis gedecimeerd door het kabinet? Hoe is zoiets bizars zelfs maar denkbaar? Bekijk dit fragment,” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen.

4.8 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mar
Mar
1 jaar geleden

great reset full speed ahead en nog een tandje bij

Mokumer
Mokumer
1 jaar geleden

Bij deze held is het ontwaken voor mij 8-jaar geleden begonnen.

B.watervogel
B.watervogel
1 jaar geleden

Sorry maar wat David Icke hier zegt is voor mij geen verrassing. Het ligt er dik bovenop dat die energie en voedselschaarste de bedoeling is. Ik wens ze er veel zucces mee want daardoor gaan alle ogen in de wereld open en zal de woede van de wereldbevolking ongekend zijn.

Greet
Greet
1 jaar geleden

En het was zo een grote conspiracy theorist. 🤣nu gaat iedereen schuilen bij hem omdat hij al 30 jaar roept dat ze een owg aan het opzetten waren . En nu is zijn conspiracy waar en worden mensen met zijn waarheid geconfronteerd.

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x