Binnenland

Kijk: Eerste Kamerlid de mond gesnoerd na ‘beledigen’ Rutte – ‘Men is doodsbang voor de waarheid’

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!

PVV-fractieleider in de Eerste Kamer Marjolein Faber is maandag het woord ontnomen. Ze mocht niet verder debatteren tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. Senaatsvoorzitter Jan Anthonie Bruijn (VVD) ontnam haar het woord nadat ze premier Rutte had gevraagd of ‘de vijfde colonne niet eigenlijk achter de regeringstafel zit’.

Ze verwees daarmee naar groepen die in het geheim voor een vijand werken en het land ondermijnen. “Ik constateer dat u zwaar beledigende taal heeft gebruikt in de richting van onze gast,” zei de voorzitter. Faber gebruikte die term omdat ‘het Nederlandse volk zich verraden voelt’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Je reinste censuur

“De vijfde colonne staat symbool voor verraad. […] Die vijfde colonne is eigenlijk een symptoom. Een symptoom van 10 jaar Ruttes wanbeleid. Rutte die Nederland uitlevert aan internationale organisaties zoals de VN en de EU. Rutte die zit te smoezen met het WEF. Rutte die ons land maakt tot de pinautomaat van de wereld. Rutte die ons land laat uitwonen door honderdduizenden gelukszoekers. Rutte die gaaf Nederland transformeert naar de ruïnes van Rutte. Dan vraag je je af: zit die vijfde colonne dan eigenlijk niet achter de regeringstafel. Kan de premier zich voorstellen dat het Nederlandse volk zich verraden voelt?” vroeg Faber.

Op Twitter schrijft de senator: “Men is doodsbang voor de waarheid. Daarom mag ik niet meer meedoen aan de Algemene Politieke Beschouwingen. Je reinste censuur. Het sterkt mij en mijn fractie om keihard te knokken tegen Ruttes afbraakbeleid.”

Parlementaire dictatuur

“Dit is de dood van de democratie in Nederland,” benadrukt Faber. Ze krijg bijval van PVV-Kamerlid Fleur Agema: “De parlementaire democratie is stuk.”

PVV-leider Geert Wilders voegt toe: “We leven in een parlementaire dictatuur.”

4.9 161 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Het is overduidelijk: DE WAARHEID MAG ABSOLUUT NIET MEER GEZEGD WORDEN!!!

Wat wonen wij met z’n allen inmiddels in een afschuwelijk land. Nou ja, met het “land” is natuurlijk absoluut niets mis, maar WEL met diegenen, die pretenderen ons “rechtvaardig” te besturen.

Van VVD- en D66-vertegenwoordigers verwacht ik al lang niets meer, maar OOIT, een aantal jaren geleden, was Annabel Nanninga voor mij een heldin. Dat was toen zij in de gemeenteraad van Amsterdam zat. Als ik mij GOED herinner, was zij ook verbonden aan Forum voor Democratie.

Maar de RATTEN hebben ook op een geraffineerde wijze aan haar geknaagd, zodat zij besmet is met een heel gevaarlijk virus. Eentje die NIET te vergelijken is met welk virus dan ook. Een virus dat mensen geestelijk doodziek maakt.

IK ben het 100% met Marjolein Faber eens. Zij heeft volkomen gelijk, dat de VIJFDE COLONNE zich heeft genesteld in zowel de Tweede Kamer als ook de Eerste Kamer.
Je kunt het natuurlijk ook het Paard van Troje noemen. Het komt allemaal op hetzelfde neer.

Natuurlijk maakt een kwaadaardige buitenlandse organisatie als het World Economic Forum inmiddels in Nederland de dienst uit.
Dat is hun gelukt door “mensen” te chanteren doordat ze allerlei dubieuze zaken van hen wisten en weten.

Dat betekent voor hun: succes verzekerd! Chantabele mensen kun je werkelijk alles laten doen, tot het belazeren van de bevolking aan toe.

Eén ding is zeker: wij zitten met z’n allen op een heel grote glijbaan en die gaat met de snelheid van het licht richting het ravijn.

Het wordt tijd dat die glijbaan gestopt wordt, voordat wij met z’n allen het ravijn instorten.

Kees
Kees
1 jaar geleden

Wanneer komt Rusland ons bevrijden van deze tirannen

Ernst Gluipers
Ernst Gluipers
1 jaar geleden

Zij gaan eenzijdig bepalen wat tegenwoordig zwaar beledigende taal is.
Moeten we die kerel binnenkort ook met majesteit gaan aanspreken? Zou wel passen bij zijn met een heftig meerderwaardigheidscomplex besmette ego.
Het is duidelijk dat deze PVV senator zich schuldig heeft gemaakt aan WRONGTHINK.
Het is duidelijk wat hier gaande is: door allemaal als huilende kleuters voorafgesproken de 2e kamer uit te hollen na die klein beetje suggestieve opmerking van baudet, en hem daarna(OH DRAMA) te schorsen, menen ze nu een precedent te hebben geschapen,waarbij nog velen in de toekomst de muil gesnoerd gaat worden..

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

Kan de minister zich voorstellen dat het volk hem binnenkort in de kraag vat?

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x