BuitenlandCorona

Kijk en huiver: Politie arresteert zwangere vrouw wegens Facebookbericht over coronaprotest

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De zwangere vrouw in het onderstaande filmpje organiseerde op Facebook een coronaprotest in de Australische deelstaat Victoria. Al snel stond de politie bij haar op de stoep om haar – voor de ogen van haar kleine kinderen – te arresteren wegens ‘opruiing’. Ook zijn haar elektronische apparaten in beslag genomen. Sky News-presentatrice Rita Panahi deelde de beelden op Twitter. “Ondertussen in Melbourne,” schreef ze erbij.

Zojuist is ook op de Australische tv aandacht besteed aan dit bizarre voorval. “De enige persoon die schuldig is aan opruiing, is de premier van Victoria, Daniel Andrews. Deze vrouw is het slachtoffer van de onbeperkte macht die de politie heeft gekregen,” zei presentator Alan Jones.

Stap op

“Dit intimiderende gedrag jegens een zwangere moeder is een vorm van geweld die geen enkele Australiër zal tolereren. Stap op, Daniel Andrews, stap vanavond nog op. Voordat je nog meer schade aanricht.”

Begin vorige maand scherpte de regering van Victoria de lockdown die van kracht is in Melbourne aan ‘om het toenemende aantal nieuwe besmettingen een halt toe te roepen’. De circa 5 miljoen inwoners van de stad mogen alleen naar buiten voor essentiële taken zoals boodschappen, zorg en om naar hun werk te gaan. Ook is er in de hele staat een mondkapjesplicht van kracht.

Welkom in het nieuwe normaal. Kijk en huiver:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan V
Jan V
2 jaren geleden

Allemaal in het kader van de volksgezondheid. Mijn bloed kookt!

Dirk
Dirk
2 jaren geleden

Belachelijke zaak,laten ze de mensen maar oppakken,die het virus heeft verspreid.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Een keer gaat de uniform voor altijd in de kast. En dan pas beseffen ze wat ze hebben gedaan, maar dan is het te laat want alle vrijheid is dan vernietigt.

Monique
Monique
2 jaren geleden

Vreselijk! We moeten hier toch met z’n allen iets aan doen! Het kan toch niet zo zijn dat een klein groepje mensen uit maken hoe wij moeten leven en wat we wel en niet mogen doen! Ik zeg allemaal demonstreren. Jong en oud, zwart of wit, man of vrouw. Met 17 miljoen mensen naar Den Haag en vertellen dat het over is met dit hele complot. Wie doet er mee?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x