Homepagina » Buitenland » Kijk en huiver: Politie arresteert zwangere vrouw wegens Facebookbericht over coronaprotest
politie

Kijk en huiver: Politie arresteert zwangere vrouw wegens Facebookbericht over coronaprotest

De zwangere vrouw in het onderstaande filmpje organiseerde op Facebook een coronaprotest in de Australische deelstaat Victoria. Al snel stond de politie bij haar op de stoep om haar – voor de ogen van haar kleine kinderen – te arresteren wegens ‘opruiing’. Ook zijn haar elektronische apparaten in beslag genomen. Sky News-presentatrice Rita Panahi deelde de beelden op Twitter. “Ondertussen in Melbourne,” schreef ze erbij.

Zojuist is ook op de Australische tv aandacht besteed aan dit bizarre voorval. “De enige persoon die schuldig is aan opruiing, is de premier van Victoria, Daniel Andrews. Deze vrouw is het slachtoffer van de onbeperkte macht die de politie heeft gekregen,” zei presentator Alan Jones.

Stap op

“Dit intimiderende gedrag jegens een zwangere moeder is een vorm van geweld die geen enkele Australiër zal tolereren. Stap op, Daniel Andrews, stap vanavond nog op. Voordat je nog meer schade aanricht.”

Begin vorige maand scherpte de regering van Victoria de lockdown die van kracht is in Melbourne aan ‘om het toenemende aantal nieuwe besmettingen een halt toe te roepen’. De circa 5 miljoen inwoners van de stad mogen alleen naar buiten voor essentiële taken zoals boodschappen, zorg en om naar hun werk te gaan. Ook is er in de hele staat een mondkapjesplicht van kracht.

Welkom in het nieuwe normaal. Kijk en huiver:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan V
Jan V
7 maanden geleden

Allemaal in het kader van de volksgezondheid. Mijn bloed kookt!

Alice
Alice
Reactie op  Jan V
7 maanden geleden

Bij mij komt er rook uit mijn oren! Wat een walgelijke wereld waarin we leven.

Dirk
Dirk
7 maanden geleden

Belachelijke zaak,laten ze de mensen maar oppakken,die het virus heeft verspreid.

J.C.
J.C.
Reactie op  Dirk
7 maanden geleden

Er bestaat helemaal geen virus, snap dat dan!!!!!!!!!!!!

Chip
Chip
Reactie op  J.C.
7 maanden geleden

🙂

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Een keer gaat de uniform voor altijd in de kast. En dan pas beseffen ze wat ze hebben gedaan, maar dan is het te laat want alle vrijheid is dan vernietigt.

Rob
Rob
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

De politie zal straks ook overbodig worden als het technologische systeem het over neemt. Dan worden ze gedumpt en bedankt voor hun medewerking aan het slopen van het menselijke leven, net zoals hun eigen leven in feite al gesloopt is want er leeft niets menselijks meer in veel politie agenten. Als die straks gedumpt worden gaan ze het echt moeilijk krijgen. Ze vertonen nu steeds extremere macht en als ze straks gedumpt worden hebben ze ineens helemaal geen macht meer. Dus die gaan het heel erg moeilijk krijgen. Ook als dat systeem uiteindelijk niet komt en de wereld een bewustzijnsverandering ondergaat. Dan zijn zij degenen die ver achter lopen omdat pure macht het enige is dat ze kennen. Hoe dan ook, ze zijn ‘fucked’.

Monique
Monique
7 maanden geleden

Vreselijk! We moeten hier toch met z’n allen iets aan doen! Het kan toch niet zo zijn dat een klein groepje mensen uit maken hoe wij moeten leven en wat we wel en niet mogen doen! Ik zeg allemaal demonstreren. Jong en oud, zwart of wit, man of vrouw. Met 17 miljoen mensen naar Den Haag en vertellen dat het over is met dit hele complot. Wie doet er mee?

salvar
salvar
Reactie op  Monique
7 maanden geleden

@Monique

ik.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

fijn om te horen, Salvar, dus ik mag je as zaterdag begroeten in Den Haag, bij het protest tegen de spoedwet ? Of…

William
William
Reactie op  Monique
7 maanden geleden

Een miljoen is al genoeg, maar kijk uit dat je niet in de boeien wordt afgevoerd…

Willem
Willem
Reactie op  Monique
7 maanden geleden

Buitengewoon goede oproep. Maar laten we ook iets aan de media doen; dat is even zo zeer tuig

Mark
Mark
Reactie op  Monique
7 maanden geleden

We kunnen ons verenigen, een plan maken en dat uitvoeren. We komen uit het niets, onaangekondigd. Einde aan dit corrupt systeem van elite kartels bestaande uit overheden, banken, scholen, energiemaatschappijen, farmaceuten,
voedingsindustrie, uitzendbureaus etc. waar de mensheid onder gebukt gaat. De tijd is aangebroken, laten we het verzet zijn voor onze vrijheid!

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Mark
7 maanden geleden

@Mark,

Ik zou zeggen, héél véél succes gewenst! Ik kan u verzekeren, na een jaartje of 10 opgeroepen te hebben tot alleen maar groepjes vormen om zo een heel klein beetje sterker te staan in geval van nood,

Eventueel een BBQ’tje te komen doen bij mij in de tuin (plaats genoeg, meer dan genoeg zelfs!!) mocht ook niet baten….want….gevaarlijk, eng, de AIVD zou een en ander in de gaten houden…enz enz enz ….

En dan nu dagelijks meer idiote maatregelen welke mensen steeds MINDER bewegingsvrijheid geeft!!

Maar…..niet getreurd, dit beste, gaat niet meer zo heel lang duren!! En ik kan u verzekeren, dit gaat echt niet leuk worden want hetgeen we nu meemaken is nog maar een heel klein en zelfs minuscuul voorgerechtje, een amuse eigenlijk!!

De echte klappen gaan vallen in DIT najaar, en winter en dan met volle vaart door het komend jaar in. Kijk bijv. gewoon vanaf nu eens op de bonnetjes van uw supermarkt of beter nog, bewaar ze eens. Ik stel voor om dit 1 jaar te doen……

De shock komt dan vanzelf….denk dat we hier in Europa te maken krijgen met HYPERINFLATIE…….en wie weet wat dit betekend……..al heel snel heeft dit als een van de ergste gevolgen dat het recht van de sterkste zal gelden, maar gelukkig zijn we allemaal voorbereid op dit soort zaken, toch!!??

En zelfs dát stelt nog niets voor, want we vergeten nog even dat Coudenhove-Kalergie ook nog mee wil doen, en eventueel Hooton en als toetje Morgenthau…..alles rolt trouwens al en is nog maar lastig op te houden….dagelijks komen er DUIZENDEN “vluchtelingen” de grenzen van de EU binnen en NIEMAND die dit ook maar in het geringste opmerkt!! Dat is niet slim, en dat is een absoluut understatement!!!

Ik heb plannen, meerdere zelfs, echter na al die tijd bedelen om zelfs een BBQ’tje te doen een paar enkelingen hier te hebben gehad denk ik dat de meerderheid veel en veel liever heeft dat Meester Trutje en Meester Hugocaust voor hen denken, en dat doen ze dan ook voor jullie!!

Ik zou zeggen, succes ermee…..alle MANNEN verzamelen…..oh, ik zie het al……

Gladiator

exegese
exegese
7 maanden geleden

Mensen zullen GEGARANDEERD massaal in verweer komen. Ze overspelen hun hand ! Miljarden mensen zullen in opstand komen en geen leger of politiemacht zal er tegen op gewassen zijn. De zich zo machtig achtende pedofiele teringlijers zullen zich hiermee ongenadig in hun vingers snijden. Dit zal ze nooit gaan lukken.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  exegese
7 maanden geleden

@exegese,

Beste, ik heb een kleine vraag en die is….

Hoe komt u aan deze garantie dat “mensen massaal in verweer komen” want ik zie hier helemaal NIETS van….!!!!!?????

U heeft het zelfs over “miljarden mensen” terwijl ik helemaal niemand zie als ik buiten sta te kijken naar al dat “geweld” van deze miljarden mensen!!!

Graag uw antwoord!!!

Ik garandeer u dat er niets en niemand in verweer zal komen want……de bank, voetbal, netflix, Formule 1 enz enz enz….dus geen problemen voor de meeste medelanders of ik bedoel eigenlijk, voor de meeste zombies!

Gladiator

koekoek
koekoek
Reactie op  Gladiator
7 maanden geleden

@Gladiator
Vreemd dat je die vragen stelt, toen ik jou een vraag stelde raakte jij zowaar gepikeerd.

William
William
7 maanden geleden

WTF…. zijn we in een 3de wereldoorlog beland? Welke idioot heeft deze beslissing genomen om zomaar bij mensen binnen te vallen en een “zwangere vrouw” in de boeien te slaan??? Dit zijn NAZI praktijken.. Hoop dat de collegas van deze agent dezelfde regels op zijn familie toepassen.. Hoop dat deze NSB ers hetzelfde lot ondergaan als aan het einde van de tweede wereldoorlog

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

Politie is helemaal wereldwijd trouwens compleet van het padje geraakt. Dit zal een rekening krijgen.

Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
Reactie op  Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

Flits… computerstoring. Weg rekening.
Maar wij staan daarentegen voor eeuwig in hun computer met het sociale puntensysteem met gezichtsherkenning en camera’s.
Wij hebben dus meer getinte mannen nodig. Die kunnen veilig camera’s onklaar maken tegen overhandiging van een kleine rekening.

salvar
salvar
Reactie op  Bas van Stapelberg
7 maanden geleden

@Bas van Stapelberg
ze zijn niet compleet van het padje geraakt maar hun ware aard komt naar boven.

Ernst Röhm
Ernst Röhm
7 maanden geleden

De media liegen er op los. Er zouden bij de demonstratie in Berlijn slechts 20.000 nazi’s aanwezig zijn. Dat is wel een beetje overdreven, want zoveel ME’ers waren het ook weer niet. Bovendien legde ik mijn gewicht niet in de schaal, want ik zat thuis bij Mutti met Kaffee und Lebkuchen.

Edward
Edward
7 maanden geleden

Australie is kennelijk de proeftuin van de elite om te kijken hoe ze totale controle krijgen over de hele wereld. Als de meerderheid niet wakker gaat worden om het tij te keren zal dit het lot zijn van de hele mensheid. Heel eng !

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Australië, de nieuwe Nazi-staat.

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

acteur

Wereldberoemde acteur schokt publiek: ‘Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen’

Terwijl in Nederland alle ogen gericht zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

41
0
We lezen graag je reactie!x