Buitenland

Kijk: Griekse politie vuurt traangas af terwijl duizenden protesteren tegen vaccinatieplicht

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Griekse politie heeft zondag traangas en een waterkanon ingezet tegen duizenden mensen die op dat moment demonstreerden tegen verplichte coronavaccinaties.

Vele duizenden mensen verzamelden zich buiten het Griekse parlement om te protesteren tegen de inentingen. Afgelopen maand gingen de Grieken ook massaal de straat op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png


Donderdag protesteerden vele honderden Griekse zorgmedewerkers tegen plannen om de coronavaccinatie per 1 september te verplichten in de zorgsector.

Verregaande stappen

Griekenland gaat ongevaccineerde werknemers een wekelijkse coronatest opleggen die ze zelf moeten betalen. Daarmee wordt het leven voor ongevaccineerden een stuk lastiger. Griekenland is het eerste westerse land dat deze verregaande stappen neemt.

In sommige branches, zoals de horeca en het toerisme, moet men zelfs twee testen per week doen. Per half september is het openbaar vervoer alleen nog toegankelijk met een prikbewijs of negatieve test.

Alleen gevaccineerden welkom in horecazaken

Premier Kyriakos Mitsotakis maakte eerder bekend dat in Griekenland alleen volledig gevaccineerde mensen welkom zijn in horecazaken. Iets meer dan de helft van de Griekse bevolking is volledig ingeënt.

4.8 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Voor wie het nog niet door heeft: de Derde Wereldoorlog is in volle gang. En deze keer speelt deze wereldoorlog zich ook daadwerkelijk af over de HELE wereld. Zoiets is nog NOOIT eerder gebeurd. Vandaar dat de meeste mensen het nog helemaal niet door hebben.
De grootste bedreiging komt namelijk van onze eigen corrupte regeringen, waarvan de regeringsleiders praktisch allemaal als trekpoppen worden gebruikt door de allergrootste criminelen ter wereld. Deze zijn zo in- en inslecht, dat zelfs een Hitler, Mao, maar ook voor James Bond liefhebbers Blofeld daarbij in het niet vallen.
De Grieken verzetten zich in alle hevigheid, net zoals de Fransen, Engelsen en nog heel wat andere nationaliteiten. Maar zolang de politie en leger aan de kant staan van de autoriteiten, zal het verrekte moeilijk zijn.
Mijn idee is nog steeds: NERGENS aan meedoen. Dan maar geen reizen, restaurants, bioscopen enz. Als niemand meer naar een restaurant of bioscoop gaat, dan gaan die tenten failliet en zullen ze wel eieren voor hun geld kiezen. Diegenen die meedoen, bijvoorbeeld met dat testen, houden dit walgelijke systeem in stand.
Er wordt ook zo gemakkelijk gedaan over dat testen. O…. even een staafje in je neus. Alsof het niets is. Op dat wattenstaafje zitten chemische stoffen en die kunnen diep doordringen. Het belachelijke is dat er maar weinig mensen zijn, die hiervan op de hoogte zijn. Net zoals die ellendige mondkapjes: volwassenen en kinderen die die krengen de hele dag op moeten, verpesten ook op die manier hun gezondheid.
De bedoeling is in ieder geval overduidelijk: de hele mensheid (althans het grootste deel ervan) moet kapot: of het nu op de ene manier (bijvoorbeeld die “vaccinaties”) of op de andere manier (testen en mondkapjes) gebeurt, maakt niet uit, ALS het maar gebeurt.
En dan komt daar nog de steeds minder wordende kwaliteit van voedsel, de lucht die wij dagelijks inademen en er zal vast nog wel meer zijn.
Voor mij is het nog steeds een raadsel, dat een heel kleine groep psychopaten de complete wereldbevolking zó kan knechten. Dat kan alleen maar, door de hulp van zoveel corrupte handlangers. Dat zijn vele regeringsleiders, maar ook alle mensen, die in de veronderstelling zijn, dat als ze maar gehoorzaam zijn, dat het dan allemaal wel meevalt.
Ik zou zeggen: dream on!

Hans
Hans
2 jaren geleden

Kom op stop deze waanzin. Zogenaamde vluchtelingen hoeven niets, en geen beweging beperkingen. Wij wel wel! Zie je toch al dat ze ons weg willen hebben en vervangen door moslim barbaren.

Leo
Leo
2 jaren geleden

Ook in dit mooie, ooit zo democratisch land, hebben nu foute regeringsleden, kennelijk onder harde dwang van het WEF, satanische genocide-neigingen. Dit mogen we onder geen beding laten gebeuren!

Mike
Mike
2 jaren geleden

Hier sprak ik ook iemand die zijn zoontje is niet gevaccineerd en gaat vanaf gisteren naar de middelbare school en moet wekelijks zichzelf 2 keer laten testen.en toch is het grootste deel van de bevolking nog lang niet wakker!!!?

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x