Binnenland

FVD ‘bedolven’ onder e-mails over bijwerkingen covidvaccins: ‘Lareb geeft niet thuis’

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Thierry Baudet en Ralf Dekker publiceerden enkele dagen geleden namens FVD een artikel over vaccineren tegen corona waarin zij oproepen: “Als het niet écht nodig is voor je gezondheid, neem dat vaccin niet.”

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) laat weten dat de partij wordt bedolven onder e-mails over bijwerkingen van de coronavaccins. In één van de e-mails, die hij op Twitter heeft gedeeld, valt te lezen: “Bijna onze hele familie is gevaccineerd en [wij] ondervinden diverse rare klachten.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Doorbraakbloedingen bij ma van 84, miskraam van een nichtje drie weken na vaccinatie, herseninfarcten en trombose, duizeligheid, verergerde reumaklachten die heel ernstig zijn ineens en veel meer,” aldus de e-mailschrijver.

Niets, geen reactie

“Ik heb dit gemeld bij het Lareb, maar niets, geen reactie. We moesten het formulier invullen, maar dat is niet in te vullen. Ik heb ook gemeld dat veel meldingen verloren gaan zo. Ik denk dat dit ook de opzet van het verhaal is,” vervolgt de persoon.

“Er zijn diverse gevaccineerden die ziek zijn geworden in onze omgeving. Ook de ziekenhuizen hebben met heel veel toevalligheden te maken, van herseninfarcten tot stolsels en meer,” klinkt het.

Meer dan 2000 sterfgevallen

Bij het Lareb zijn tot 15 augustus 118.998 meldingen met 622.163 vermoede bijwerkingen gedaan. Er zijn 509 meldingen van overlijden na coronavaccinatie.

Daarnaast heeft de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 het Meldpunt Vaccinatie in het leven geroepen omdat veel meldingen het Lareb niet bereiken. Bij dit meldpunt zijn inmiddels 1627 sterfgevallen en 1698 gevallen van ernstige gezondheidsschade na vaccinatie gemeld.

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Charles
Charles
2 jaren geleden

In het “Nieuwe Normaal” is alles gevaarlijk, bedreigend, corrupt, beschadigend, dodend, en ga zo maar door… Monsters maken de dienst uit.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Ach, rond de 80% van het volk kan wel leven met dit soort trieste bijwerkingen.

Mede dankzij de propaganda en de indoctrinatie.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ze kunnen dat Lareb wel direct opdoeken. Daar heeft niemand wat aan. Daar zit die hotemetoot van een Agnes Kant voor een dik salaris in ieder geval NIET haar werk te doen. Of (misschien) juist wel?
Ik kan mij althans niet voorstellen, dat regering, RIVM en nog wat anderen het erg op prijs stellen om alle ellende, ontstaan door die zogenaamde vaccinaties, aan de grote klok te hangen. Dat moeten andere organisaties maar voor hun rekening nemen.
En ondertussen loopt die brulaap van een Hugo de Jonge weer pure leugens te verkondigen, dat iedereen die zich NIET laat vaccineren, ZEKER ziek zal worden en een grote kans heeft om in het ziekenhuis te belanden.
Nu, wat mij betreft: zelfs als ik zo onfortuinlijk ben om ziek te worden, dan WIL ik niet eens in een ziekenhuis belanden. Dat is voor mij niet meer de plaats, waar ik vertrouwen heb in artsen en verpleegkundigen. Dat is bij mij door het putje weggespoeld. Dat was eens en komt niet weer.
Wat ben ik blij met een partij als Forum voor Democratie. Dat is letterlijk de ENIGE partij met mensen, die ECHT voor de bevolking opkomt. Dat kun je van die lamzakken in de demissionaire regering niet zeggen. Die hebben het veel te druk met die zielige mensen, die nota bene (voor een deel althans) fijn op familiebezoek in Afghanistan waren, terug te halen naar het (voor hun) paradijs (Nederland dus).
Te hypocriet voor woorden: als zielige vluchteling hier komen, opgevangen worden met alles en nog wat en dan vervolgens fijn op vakantie gaan naar het land dat je ontvlucht bent.
Wat een bende!

salvar
salvar
2 jaren geleden

als je mensen kan overtuigen dat de enige rede is je kapot maken.
het klinkt uit een SF film te komen maar dit is de waarheid.
binnen een paar jaar zullen er minstens 2 miljard mensen sterven door het nemen van het gif.
de rest die geen injectie willen worden afgeschoten als wild.
volgens de vrijmetselarij vallen ze met de herfst als rijpe appels van de boom.

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x