Mens en DierCorona

Wetenschapper ontslagen én gecensureerd om coronakritiek: ‘Het wordt me onmogelijk gemaakt’

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sam Brokken werd ontslagen door de PXL Hogeschool in Hasselt omdat hij als wetenschapper vraagtekens zette bij de corona-aanpak. Hij was docent en diensthoofd van het departement gezondheidszorg. “Er werd me via de telefoon droogweg meegedeeld dat ik mijn activiteiten met onmiddellijke ingang mocht neerleggen,” zei hij.

Brokken sprak zich op 14 februari in het programma De Zevende Dag kritisch uit over het vaccinatiebeleid. “Ik heb gezegd dat ik me ethische reflecties stel bij het toedienen van een vaccin als je weet dat de brede bevolking slechts lichte symptomen vertoont als ze met het virus besmet raken. We zitten nu aan een mortaliteitscijfer van 0,05 procent voor mensen jonger dan 70 jaar. Is het dan te verantwoorden dat we een hele populatie gaan vaccineren? Daar is eigenlijk geen noodzaak toe,” zei hij.

Chinese censuur

Vervolgens werd hij door ‘heel wat journalisten’ weggezet als een antivaxxer. In de uitzending zei Brokken dat er op dit moment geen garantie is dat je het virus niet kunt doorgeven aan iemand anders. “Het verhaal van ‘we beschermen elkaar’ en van solidariteit gaat niet op want daar is helemaal geen bewijs voor. Een vaccin gaat u ook nooit totaal beschermen,” benadrukte de wetenschapper.

Brokken is niet alleen ontslagen, hij wordt ook nog eens gecensureerd door social mediabedrijven als LinkedIn. “Het wordt me onmogelijk gemaakt enige analyse met u te delen. Zelfs een simpele link naar mijn website wordt nu geblokkeerd. Enkele jaren geleden keken we met verbazing naar de Chinese censuur onder zijn burgers. We hebben nu hetzelfde niveau bereikt,” verzucht hij.

De maatregelen hebben nooit gewerkt

In zijn meest recente analyse schrijft de wetenschapper dat Zweden geregeld wordt opgevoerd als land waar alles fout loopt, terwijl het tegendeel waar is. In een eerdere analyse concludeert Brokken dat ‘de coronamaatregelen nooit hebben gewerkt’.

4.8 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“Vervolgens werd hij door ‘heel wat journalisten’ weggezet als een antivaxxer.”
“Brokken is niet alleen ontslagen, hij wordt ook nog eens gecensureerd door social mediabedrijven als LinkedIn.”
Logisch want dit soort bedrijven zijn allemaal in handen van de cabal.

ron
ron
1 jaar geleden

Dus alle wereldleiders zijn moordenaars.
Liegen en bedriegen de eigen bevolking puur voor macht.
Maar die macht raken ze kwijt.

Bibi
Bibi
1 jaar geleden

Ik wordt er soms zo ongelovelijk verdrietig van!
Ik heb collega’s die geloven nog steeds dat als we allemaal gevaccineerd zijn dat we weer terug gaan naar normaal. . . . .
Om moedeloos van te worden

Alena
Alena
1 jaar geleden

Welkom in de wereld van wakkere denkers

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x