CoronaBuitenland

Kijk: In Australië gaat de oversterftegrafiek steil omhoog

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Op 24 februari maakte het Australische statistiekbureau ABS bekend dat de oversterfte vorig jaar 15,1 procent bedroeg. Is een oversterfte van 15,1 procent ongewoon in Australië? Ja, zeer ongewoon. Uitzonderlijk zelfs.

In 1964 werd de hoogste oversterfte gemeten. Dat jaar stierven er 4,4 procent meer mensen in vergelijking met het historisch gemiddelde. Dat ‘record’ is dus verpulverd. In de afgelopen 66 jaar is het sterftecijfer in Australië licht gedaald.

Volgens het statistiekbureau kan zes procent van de 15,1 procent worden verklaard door corona. Dan zijn er nog altijd heel veel onverklaarbare sterfgevallen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Elke week een volle Airbus

Hoe dan ook zijn er in 2022 veel meer Australiërs gestorven dan normaal: elke week een volle Airbus. Waarom zijn al deze mensen overleden? Als ze om het leven waren gekomen bij een vliegtuigcrash, zou niemand meer gaan vliegen.

Maar weinig mensen zijn op de hoogte van het feit dat er veel meer sterfgevallen dan normaal zijn. Om die reden laat Reignite Democracy Australia een bus door het land rijden waarop de oversterftegrafiek staat afgebeeld. “Waarom sterven velen van ons?” staat erop.

Hoogste punt in 80 jaar

In 2020 haalde iedere ‘coronadode’ het nieuws. In dat jaar werden er officieel 906 coronadoden geregistreerd. In 2022 bedroeg de oversterfte 22.886.

De media melden dat de sterfte in Australië is opgelopen naar het hoogste punt in 80 jaar.

5 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
20 dagen geleden

The climate is killing I believe.

Joep
Joep
20 dagen geleden

Gelukkig kan het niet aan de prikjes liggen 😉

De Rotterdammer
De Rotterdammer
20 dagen geleden

De covid spuiten zijn de grootste misdaden na de tweede wereld oorlog wat verschrikkelijk allemaal

Greet Resist
Greet Resist
20 dagen geleden

het bewijs van Dr. Judy Mikovitz, die zegt het al jaren; ‘infection by injection’, dus ook pipo de jonge had het kunnen weten

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x