UFO

Het leek in niets op een vliegtuig. Oud-bommenwerperpiloot vertelt over UFO die hij zag boven Arizona

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een voormalige bommenwerperpiloot, die momenteel voor vliegmaatschappij American Airlines werkt, heeft zich uitgesproken over zijn recente UFO-waarneming boven de woestijn van Arizona.

Blenus Green en zijn copiloot vlogen in februari boven Arizona toen ze van de luchtverkeersleiding te horen kregen dat er in de buurt een vliegend object was gezien dat niet op de radar verscheen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Kort daarop zag Green een object, zo blijkt uit een geluidsopname van het gesprek met de luchtverkeersleiders.

Zeer fel

“Het vloog over ons heen,” zei Green. “Ik weet niet wat het was, maar het bevond zich 600 tot 900 meter boven ons. Het vloog recht over ons heen.”

Green werd onlangs door een lokale tv-zender geïnterviewd over zijn ervaring. “Ik keek uit het raam en daar was het,” zei hij.

De piloot zei dat het object ‘zeer fel was, maar niet zo fel dat je er niet naar kon kijken’. Het leek in niets op een vliegtuig, voegde hij toe.

Gefascineerd

Het object was met name fel op plekken die geen zonlicht reflecteerden. “Normaal gesproken is het juist andersom,” merkte hij op.

“Het was zo fel dat je de vorm niet kon onderscheiden,” zei hij.

Green, die 20 jaar ervaring heeft als piloot, zei dat hij niet bang was, maar vooral geïnteresseerd. “Ik was erg gefascineerd,” zei hij. “Ik probeerde vast te stellen wat het was omdat het zo ongewoon was.”

Bekijk het fragment hieronder:

[American Military News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
6 jaren geleden

Ach ja er zijn genoeg mensen die ze zien vliegen..en ze worden nog boos ook als het word ontkend..want dan tast men hun geloof aan in wat het ook mag zijn , vroeger had men goden, een god een geloof nu heeft men vliegen objecten om ergens in te geloven en zijn er genoeg verschillende lichtenbollen of voorwerpen misschien vliegen die goden daar wel in,wie zal het weten op een of ander manier willen ze toch aandacht en dat hebben ze ook via kanalen van mensen die ze zien vliegen,al die onzin verkoopt goed in het verleden en in de toekomst zal men altijd wel ergens in willen geloven want wat ben je zonder geloof in iets ..gewoon niets en dat is onverdraaglijk ..

Patrick S.
Patrick S.
6 jaren geleden

Wij mogen het niet weten omdat zijn buitenaardse veel invloed heeft gehad in het verleden en in ons bestaan,en alle religie’s op aarde het verkeerde eind hebben,dat er geen god is,maar goden en zij vonden dat zij geen goden waren….

Dus wat is het dan wel….?

Staat ook in het Soemeriërse Kleitabletten,en welke bijbel of piramide,tempel daarna gebouwd is,is niet belangrijk,
alle religie’s zijn vanuit Soemeriërse Kleitabletten overgenomen en aangepast in een sprookje en zo ook de symbolen,terwijl meer een toekomstige wetenschappelijk boodschap was voor de mensen toekomstige generatie,die het zou begrijpen.

Zie zoals in het boek van Henoch.
http://wimjongman.nl/artikelen/henoch-nl.html#21

Dus Ufo met buitenaardse oogmerk,dat is voor de Kerken en of,daar natuurlijk niet blij mee….

Bovendien ben ik zelf getuigen van iets meer dan alleen maar 1 Ufo, maar ver voorbij.

StefanZ
StefanZ
6 jaren geleden

Dit is nu net het probleem.
De lacherige manier van de media wanneer het over dit onderwerp gaat.
Het belachelijk maken van mensen die zeggen iets te hebben meegemaakt.
Zo zullen mensen als rob, die schijnbaar nog nooit iets heeft meegemaakt, ook lacherig doen wanneer dit onderwerp wordt aangesneden.
Maak er maar een lolletje over, maar eigenlijk zijn ze als de dood dat het waar is.
Velen, ook overheids personeel, wetenschappers en millitairen, hebben gemeld dat buitenaardsen ons al jaren bezoeken en dat er contact is, maar rob denkt het beter te weten.
Dat is natuurlijk zijn goed recht, maar enorm naief.
Jammer, maar wat zal hij straks schrikken als uitkomt dat wij al jaren bezocht worden en al jaren contact hebben met niet aardsen, dan zal het lachen hem vergaan

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x