Mens en Dier

‘Sleepy Joe’ trending op Twitter nadat het lijkt alsof Biden in slaap valt tijdens bezoek Israëlische premier

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vrijdag werden de banden tussen de Verenigde Staten en Israël nog eens aangehaald bij een bezoek van premier Naftali Bennett aan het Witte Huis. President Joe Biden zei na de ontmoeting dat ‘de VS er altijd zijn voor Israël’.

De eerste ontmoeting van Bennett met Biden werd een dag uitgesteld vanwege de aanslag bij het vliegveld van de Afghaanse hoofdstad Kabul. Het tweetal sprak onder andere over Iran en het conflict tussen de Israëliërs en Palestijnen.

‘Sleepy Joe’ was trending op Twitter in de VS nadat het leek alsof de Amerikaanse president in slaap viel tijdens een gesprek met Bennett.

Bordkartonnen versie

In het filmpje zit Biden nagenoeg roerloos in zijn stoel terwijl de Israëlische premier praat over het ‘toevoegen van een nieuw hoofdstuk aan het prachtige verhaal over de vriendschap tussen onze twee landen’.

Eén iemand stelde voor om de president te vervangen door een bordkartonnen versie en een cassetterecorder. Een ander reageerde dat Trump de bijnaam ‘Sleepy Joe’ goed heeft gekozen.

Al snel schoten de media de president te hulp. Journalist Lois Romano van Politico en de Washington Post twitterde dat ‘hij niet in slaap was gevallen’ en CNN-verslaggever Daniel Dale deed verhalen over een slapende Biden af als ‘onzin’.

Onder vuur

Biden maakt zich niet populair. Hij ligt onder vuur omdat hij zondag op zijn horloge keek tijdens een plechtige ceremonie voor de 13 Amerikaanse militairen die omkwamen bij de terreuraanslag in de buurt van de luchthaven van Kabul.


[Sputniknews]

4.6 27 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rienus
Rienus
9 maanden geleden

Werkelijk een schoolvoorbeeld van DE krachtige leider waar alle schurken voor sidderen.
China lacht zich ook rot om die Jan Klaasen.

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie
9 maanden geleden

Het is niet alleen dat Sleepy Joe in slaap viel, maar ook telkens weer in de herhaling viel over de credits voor Obama. Volgens enkele bekenden en familieleden van mij (Amerikanen) zeggen dat hij wel degelijk in slaap viel. Check overigens de link.
https://www.youtube.com/watch?v=Oil2SyljoGs&ab_channel=GinaMariaColvinHill

Nick
Nick
9 maanden geleden

Hij valt in slaap vanwege zuurstof te kort ? door z’n mondvod!

Danny
Danny
9 maanden geleden

Beter de batterijen van die clone opgeladen die dag …..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x