Mens en Dier

Kijk: Oostenrijks parlementslid wordt onwel tijdens debat en zakt in elkaar

Help door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dinsdag werd een debat in de Nationale Raad, het lagerhuis van het parlement van Oostenrijk, onderbroken na een bizar voorval. Parlementslid Eva Maria Holzleitner (SPÖ) zakte tijdens haar inbreng in elkaar achter het spreekgestoelte.

De camera’s draaiden weg en het debat werd enkele minuten stilgelegd. Via social media liet Holzleitner weten dat het weer goed met haar gaat.


De SPÖ-vrouwenvoorzitter bedankte haar collega’s voor de beterschapswensen. Ook bedankte ze de mensen die na het incident naar haar toe waren gesneld om haar te helpen.

“Misschien kreeg ze plotseling corona!?” reageert FVD-voorman Thierry Baudet.

Ook in Nederland

In Nederland werden onlangs enkele Kamerleden onwel. Tijdens een debat over het coronavirus in maart vorig jaar zakte toenmalig VVD-minister Bruno Bruins in elkaar.

En in mei vorig jaar werd Kamerlid Tom van der Lee (GroenLinks) onwel. Ook hij stond achter het spreekgestoelte toen het gebeurde. Hij schreef op Twitter dat hij het benauwd kreeg en vervolgens een black-out had, die hij zich niet kon herinneren.

4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Het wordt die Landverraders allemaal teveel…hun Leugens zo Grotesk & Zichtbaar dat de Elite-Parasieten het begeven….geen enkele Drugs-Cocktail zal ze Langer op de been kunnen houden…De Liegende & Bedriegende Puppeticians zijn Klaar…het enige dat al die Nazi-Collaborateurs nog rest is een Internationaal Militair Tribunaal…

Vaste Burcht.
Vaste Burcht.
11 maanden geleden

Onwel worden. Van wie?
Van ene Sigrid Kaag ! En van ene Rob Jetten ! Ze helpen het Nederlandse volk de vernieling in en als er een Nederlander terugslaat doen ze hun beklag bij de rechter. Misselijk makende linkse horror. Hoe lang accepteren we deze linkse terreur nog ? Het moet gewoon een keer afgelopen zijn met deze paljassen.

Cornelia
Cornelia
11 maanden geleden

Mendacium lipothymia.
(Flauwvallen vanwege de spanning bij het vertellen van een boodschap in strijd met de waarheid)

Sizu_Sun
Sizu_Sun
11 maanden geleden

Haha, daar staan ze dan te kijken met hun mondkappen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

61
0
We lezen graag je reactie!x