Homepagina » UFO » Alien landt in een park en stapt uit. Lees hier 3 opmerkelijke UFO-verhalen uit Rusland
Alien landt in een park en stapt uit. Lees hier 3 opmerkelijke UFO-verhalen uit Rusland

Alien landt in een park en stapt uit. Lees hier 3 opmerkelijke UFO-verhalen uit Rusland

In Rusland vinden net als in de rest van de wereld onverklaarbare gebeurtenissen plaats. Er zijn genoeg Russen die ervan overtuigd zijn dat aliens bestaan.

Over de hele wereld zijn er mensen die stellen dat geheime diensten veel te verbergen hebben, waaronder informatie over buitenaardse beschavingen. Zo ook in Rusland.

Veel Sovjets meenden dat de KGB, de geheime dienst van de Sovjet-Unie, buitenaardse geheimen achterhield.

In 2005 zei Vladimir Krjoetsjkov, de laatste baas van de KGB, in een interview dat zijn geheime dienst geen bewijs had gevonden voor vliegende schotels of aliens.

Veel Russen geloofden hem niet en denken zeker te weten dat er beschavingen bestaan op andere planeten en dat sommige daarvan de aarde hebben bezocht.

Petrozavodsk

In 1977 gebeurde er iets vreemds in de stad Petrozavodsk. Op een avond in september zagen zo’n 200 inwoners van de autonome deelrepubliek Karelië een mysterieus object dat werd omgeven door wit licht.

Het vreemde object werd ook gemeld in Leningrad (Sint-Petersburg), Helsinki en andere Russische en Finse steden.

In eerste instantie werd verondersteld dat het ging om een satelliet, maar Lev Gindilis van de Academie van Wetenschappen van de Sovjet-Unie concludeerde dat het geen satelliet kon zijn.

Bijna 50 jaar later is nog altijd niet duidelijk wat mensen destijds hebben gezien.

Voronezj

In 1989 werd een uitzonderlijk incident gemeld in de stad Voronezj. Kinderen claimden dat er een schijfvormig ruimteschip in een park was geland en dat er een alien met drie ogen was uitgestapt.

Er waren ook enkele volwassenen die de UFO hadden gezien. De media besteedden veel aandacht aan het incident, dat zelfs het NOS Journaal haalde.

Er werden geen sporen gevonden op de landingsplek. Wel werden er hoge stralingsniveaus gemeten.

Dalnegorsk

In januari 1986 werd in de stad Dalnegorsk een bolvormig object gespot in de lucht. Het crashte op een heuvel, waar lokale ufologen later metalen vonden die niet van nature voorkomen in het gebied.

Het leger ontkende dat een militaire basis in het gebied er iets mee te maken had. Volgens ufologen was er een buitenaards schip of een satelliet neergekomen bij Dalnegorsk.

[Russia Beyond the Headlines]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
3 jaren geleden

De koffie staat klaar hoor, kennen we ff bij babbelen!!

Louise
Louise
3 jaren geleden

Ohh ik wou dat ik het mee maakte, uit t licht ? ik stap gelijk in en ga mee terug… Het is op deze planeet een soort gekkenhuis , iedereen molt elkaar en ze worden steeds gekker, en nee ik ben niet depressief en m’n familie weet er al van. Ondanks dat we van elkaar houden blijf ik toch vreemd , tja. Maar goed, ik weet zeker dat ik m’n tijd hier af moet maken dus nog wat ervaringen opdoen dan maar…….eens kijken waartoe de mens nog meer toe in staat is….

Mike
Mike
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Als je “een vreemde eend in de bijt” bent is dit misschien een leuk boek voor je:

Three Waves of Volunteers and the New Earth van Dolores Cannon

Zeven zusters
Zeven zusters
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Ik heb m’n boardingpas al klaarliggen hoor,als ik nu maar meemag! ;-))

Zeven zusters
Zeven zusters
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Idd Louise,nog liever gisteren dan vandaag!

Nobiru
Nobiru
3 jaren geleden

Erg magere verhaal. Een Alien stapte uit. Wat deed hij, waar ging hij naar toe, hoe zag hij eruit enz. Niks van dat alles. Wel 3 ogen, maar waar was de derde oog? Op z’n rug?

Louise
Louise
3 jaren geleden

Thanks @ Mike, ik ga even kijken bij. Bol.Com. Pffff zit in een mega transformatie heb 3 alternatieve artsen en zij staan voor een raadsel van wat m’n lichaam niet kan hebben…….op energetisch gebied wijst het alles af….heb al contact gehad met het licht thuis front, en krijg hulp van entiteiten , maar ik moet er door heen…….🙏
Overigens raar, heb honderden boeken en deze wilde ik nooit…… heimwee?

barrymossel
barrymossel
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Koekoek! Ik zou hulp zoeken bij een psychiater…

Mike
Mike
Reactie op  barrymossel
3 jaren geleden

barrymossel, sorry, maar als jij echt in de overtuiging leeft dat dit soort lastige situaties bij een psychiater kunnen worden opgelost kun je beter je mossel snel dicht trekken en blijven pitten.

Dacht dat we er hier op deze site inmiddels wel uit waren dat er meer is tussen hemel en aarde waar de manistream nitwits geen antwoord op hebben. Het enige dat deze figuren toevoegen is het in stand houden van de duisternis. Veelal ook buiten hun schuld om, omdat ook zij in overtuigingen leven die hen zijn aangepraat. Het probleem waar wij allen mee te maken hebben gaat over vele lagen en de leugen is op elk nivo anders.

Men heeft er duizenden jaren voor gehad om deze illusie te creëen en het duurt daarom ook wel even om deze te beeindigen.

Kan de problemen van Louise helaas niet oplossen. Er wordt vaak gezegd dat we de antwoorden zelf al kennen en dat het vaak een kwestie is van “het je proberen te herinneren”, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Louise: hou je taai.

justin
justin
Reactie op  barrymossel
3 jaren geleden

Tut tut tut , niet zo onvriendelijk Barrymossel ,gewoon een open mind houden , er is meer dan we altijd geleerd hebben, gelukkig heb ik mensen dichtbij me die kunnen verifiëren dat wat ik in de loop der tijd vertelde ook echt was (uiteindelijk door eigen ondervinding enz) anders hadden ze me ook allang in een dwangbuis gehesen. Gewoon afwachten ,mettertijd zullen er steeds meer mensen bewust worden van dat er meer is tussen hemel en aarde dan we dachten.

En voor Louise, je bent hier niet zomaar je bent hier juist om tegenwicht te geven met je eigen licht .
De mens is bestemd van nature een lichtbaken een ontvanger van licht/energie die verankerd wordt hier op deze aarde .ik zeg dan een soort batterijen die opgeladen worden en die dat dan weer afgeven in de ruimte/omgeving waar ze wonen/verblijven en in de aarde. Denk bv aan je aura die straalt uit en dat is niet zomaar. Alles heeft een uitstraling elke bloem, boom/struik , dier, insect, kristal etc
Hoe meer mensen positief ontwaken des te sterker die opbouwende energie die als tegenkracht de duistere lage energieën kan verslaan ZAL verslaan.
We zijn hier dus niet alleen om te eten, werken ,slapen ,leren ,ervaringen opdoen enz maar ook als ontvangers en doorgevers van een kracht die alles zal helpen transformeren, een octaaf hoger zal brengen qua trilling waarin bepaalde lagere trillingen niet levensvatbaar zijn..
Sommige mensen krijgen uiteenlopende lichamelijke klachten omdat de nu hogere binnenkomende energie hoog is, een lichtverteerbaar dieet en voldoende schoon water drinken helpt, het lichaam bevat/is overwegend water , water geleid energie gemakkelijker .
Probeer relaxed te blijven, zoek de rust en stilte op,alles komt goed.
Misschien niet zo snel als we zouden wensen maar de ontwakening is al bezig en goed op gang
.Laat je door de her en der false flag aanslagen niet deprimeren of van de wijs brengen een kat in het nauw maakt rare sprongen, ook dat zal tzt over gaan.
Succes 🙂

blub
blub
3 jaren geleden

“Bijna 50 jaar later is nog altijd niet duidelijk wat mensen destijds hebben gezien.”

Van 1977 naar nu is 40 jaar, hoe is dat bijna 50?

nimrod14
nimrod14
3 jaren geleden

hou nou rs op ufos aliens te noemen het woord ufo heeft niks te doen met aliens als ik een onbekende iets zie vliegen dan ist het een ufo dus nog geen alien dat bolvormig object wat neergestort had metalen wat niet in die buurt voorkomt met andere woorden ergens anders wel dus dat lijkt mij al aards rusland lag toen achter het ijzeren gordijn wat het militaire apparaat toen daar uitvoerde en experimiteerde is gewoon erg wazig en ze zullen je ook niet wijzer maken dan je al bent

marcelleke
marcelleke
3 jaren geleden

… Alien stapt uit en vraagt de weg naar het station ………

x

Check Also

tarik z.

Journaalkaper Tarik Z. is terug: ‘Jullie worden nog steeds voor de gek gehouden’

Tarik Z. is terug van weggeweest. “Jullie ...

reset

Grote Reset? Niet zo snel, zegt Poetin in belangrijkste politieke speech van de afgelopen 6 jaar

Twee weken geleden vond een virtuele bijeenkomst ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x