UFO

Alien landt in een park en stapt uit. Lees hier 3 opmerkelijke UFO-verhalen uit Rusland

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Rusland vinden net als in de rest van de wereld onverklaarbare gebeurtenissen plaats. Er zijn genoeg Russen die ervan overtuigd zijn dat aliens bestaan.

Over de hele wereld zijn er mensen die stellen dat geheime diensten veel te verbergen hebben, waaronder informatie over buitenaardse beschavingen. Zo ook in Rusland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Veel Sovjets meenden dat de KGB, de geheime dienst van de Sovjet-Unie, buitenaardse geheimen achterhield.

In 2005 zei Vladimir Krjoetsjkov, de laatste baas van de KGB, in een interview dat zijn geheime dienst geen bewijs had gevonden voor vliegende schotels of aliens.

Veel Russen geloofden hem niet en denken zeker te weten dat er beschavingen bestaan op andere planeten en dat sommige daarvan de aarde hebben bezocht.

Petrozavodsk

In 1977 gebeurde er iets vreemds in de stad Petrozavodsk. Op een avond in september zagen zo’n 200 inwoners van de autonome deelrepubliek Karelië een mysterieus object dat werd omgeven door wit licht.

Het vreemde object werd ook gemeld in Leningrad (Sint-Petersburg), Helsinki en andere Russische en Finse steden.

In eerste instantie werd verondersteld dat het ging om een satelliet, maar Lev Gindilis van de Academie van Wetenschappen van de Sovjet-Unie concludeerde dat het geen satelliet kon zijn.

Bijna 50 jaar later is nog altijd niet duidelijk wat mensen destijds hebben gezien.

Voronezj

In 1989 werd een uitzonderlijk incident gemeld in de stad Voronezj. Kinderen claimden dat er een schijfvormig ruimteschip in een park was geland en dat er een alien met drie ogen was uitgestapt.

Er waren ook enkele volwassenen die de UFO hadden gezien. De media besteedden veel aandacht aan het incident, dat zelfs het NOS Journaal haalde.

Er werden geen sporen gevonden op de landingsplek. Wel werden er hoge stralingsniveaus gemeten.

Dalnegorsk

In januari 1986 werd in de stad Dalnegorsk een bolvormig object gespot in de lucht. Het crashte op een heuvel, waar lokale ufologen later metalen vonden die niet van nature voorkomen in het gebied.

Het leger ontkende dat een militaire basis in het gebied er iets mee te maken had. Volgens ufologen was er een buitenaards schip of een satelliet neergekomen bij Dalnegorsk.

[Russia Beyond the Headlines]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
6 jaren geleden

De koffie staat klaar hoor, kennen we ff bij babbelen!!

Louise
Louise
6 jaren geleden

Ohh ik wou dat ik het mee maakte, uit t licht ? ik stap gelijk in en ga mee terug… Het is op deze planeet een soort gekkenhuis , iedereen molt elkaar en ze worden steeds gekker, en nee ik ben niet depressief en m’n familie weet er al van. Ondanks dat we van elkaar houden blijf ik toch vreemd , tja. Maar goed, ik weet zeker dat ik m’n tijd hier af moet maken dus nog wat ervaringen opdoen dan maar…….eens kijken waartoe de mens nog meer toe in staat is….

Nobiru
Nobiru
6 jaren geleden

Erg magere verhaal. Een Alien stapte uit. Wat deed hij, waar ging hij naar toe, hoe zag hij eruit enz. Niks van dat alles. Wel 3 ogen, maar waar was de derde oog? Op z’n rug?

Louise
Louise
6 jaren geleden

Thanks @ Mike, ik ga even kijken bij. Bol.Com. Pffff zit in een mega transformatie heb 3 alternatieve artsen en zij staan voor een raadsel van wat m’n lichaam niet kan hebben…….op energetisch gebied wijst het alles af….heb al contact gehad met het licht thuis front, en krijg hulp van entiteiten , maar ik moet er door heen…….?
Overigens raar, heb honderden boeken en deze wilde ik nooit…… heimwee?

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x